טורניבול סולו

Astefan fit

משתמש מתחיל
125
34
נק' מוניטין:
94
125
34
אני יודע שצרך טסט בסיס אבל אשמח לשמוע דעה אחרת בנושא של מה לצפות ממנו לבד .
כפי שהבנתי הוא מעלה מסת שריר נקייה והרבה סירטונים אנשים אומרים בהם שבלי טסט אפשר לעלות עד 5 קילו שריר נקי . והוא כמעט לא גורם לצבירת נוזלים בגוף

מדקה כרגע ירדתי.. זה לא מרגיש לי תקופה לדקה , אז הולך על משהו יותר סולידי
מי שהולך על דקה כתוסף מכוון לסייקל מסה..לצבירת נוזלים..עליה במשקל...מראה bulky..גירוז מפרקים וזירוז החלמה של דלקות וקרעים עדינים
טיבול זה חומר למסה מינורית מאוד ונקיה
זה כמו שמישהו יעלה פה שאלה..מה עדיף אנדרול או וינסטרול..(לא דואג..בטוח שזה עוד יגיע)
אין קשר בינהם
תתאים את החומר למטרות שלך..למה אתה מצפה מעצמך בסייקל הקרוב ולא כי סתם משעמם טסט לבד..

מי שהולך על דקה כתוסף מכוון לסייקל מסה..לצבירת נוזלים..עליה במשקל...מראה bulky..גירוז מפרקים וזירוז החלמה של דלקות וקרעים עדינים
טיבול זה חומר למסה מינורית מאוד ונקיה
זה כמו שמישהו יעלה פה שאלה..מה עדיף אנדרול או וינסטרול..(לא דואג..בטוח שזה עוד יגיע)
אין קשר בינהם
תתאים את החומר למטרות שלך..למה אתה מצפה מעצמך בסייקל הקרוב ולא כי סתם משעמם טסט לבד..

מסה נקייה (הבנתי שגם דקה נותן מסה יחסית נקייה)..

מסה נקייה (הבנתי שגם דקה נותן מסה יחסית נקייה)..
חחח..כן הבנתי
חחח
שמעתי על הבדיחה הזאת
משאיר לך את הקרדיט לבחור אם להאמין לה או לא.
לא בטוח שאלה שכותבים באמת השתמשו בדקה אמיתי (הם חיים כנראה בסרט שכל בקבוק שיש עליו סטיקר של דקה דורבולין זה דקה)

חחח..כן הבנתי
חחח
שמעתי על הבדיחה הזאת
משאיר לך את הקרדיט לבחור אם להאמין לה או לא.
לא בטוח שאלה שכותבים באמת השתמשו בדקה אמיתי (הם חיים כנראה בסרט שכל בקבוק שיש עליו סטיקר של דקה דורבולין זה דקה)

בכלל מקרה כרגע אני סגור על טסט + טורניבול , בעתיד אולי אני אעשה NPP (פחות בקטע באסטר הארוך של דקה).

בכלל מקרה כרגע אני סגור על טסט + טורניבול , בעתיד אולי אני אעשה NPP (פחות בקטע באסטר הארוך של דקה).
אתה שוב מדבר על חומרים ולא על מטרות..
מה המטרות שלך? כשתינעל עליהן תוכל בקלות יותר להתאים את החומרים למטרות
וכדאי שתלמד שיעור לחיים שלא כל מה שכותב בlbs משתמש שיש לו מעל 300 נק מוניטין זה תורה מסיני..רחוק מזה!
זה יעזור לך מאוד בחיים
אגב..אחד מהם כתב פה לפני כמה ימים שgh מאריך את החיים ב20 שנה...חחחח

נערך לאחרונה:
אתה שוב מדבר על חומרים ולא על מטרות..
מה המטרות שלך? כשתינעל עליהן תוכל בקלות יותר להתאים את החומרים למטרות
וכדאי שתלמד שיעור לחיים שלא כל מה שכותב בlbs משתמש שיש לו מעל 300 נק מוניטין זה תורה מסיני..רחוק מזה!
זה יעזור לך מאוד בחיים
אגב..אחד מהם כתב פה לפני כמה ימים שgh מאריך את החיים ב20 שנה...חחחח
אני כתבתי מה שראיתי שכתבו כאן על gh. ועוד מעט יהיה לך 300 מוניטין כדי לענות לעצמך להגדרה שאתה רחוק מתורה מסיני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית