הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד 140 ראד 150 סולו

• פותח/ת השרשור Sosla
  • פורסם בתאריך

Sosla

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
האם צריך pct לאחר סייקל של 10-12 שבועות והאם זה משבית את הציר ... כדורים נקנו מאזולאי מי שמכיר מכיר מהטיקטוק והוא טוען שלא צריך pct

שמע, אין תשובה חד משמעית. ההמלצה שלי היא כזאת:
בדיקות דם מקיפות לפני (הורמונלי ובעיקר כבד ATL וכל המסביב) לפני
אם הכול תקין צא לדרך וסוף הסייקל שוב פעם בדיקות דם.

הייתי מכין בכל מקרה כלומיד/טמוקסיפין או גם וגם שיהיה בעת הצורך.

הרוב המוחלט של האנשים כן עושים איתו PCT והוא כן משפיע על הציר. אולי במינון נמוך של 10 מ"ג לתקופה קצרה זה שולי אבל בהנחה ואתה מתכנן 20 מג ומעלה למעל חודש הציר לדעתי יפגע למרות שלא ניסיתי את החומר.

בכל מקרה ממה שאני קראתי ברחבי הרשת הרוב הגדול של האנשים כן היו צריכים pct אבל חשוב גם להגיד שיש המון זיופים ולך תדע מה אנשים באמת דחפו לגוף שלהם במסווה של rad140

האם צריך pct לאחר סייקל של 10-12 שבועות והאם זה משבית את הציר ... כדורים נקנו מאזולאי מי שמכיר מכיר מהטיקטוק והוא טוען שלא צריך pct
50 אחוז מכל הסארמים שנמכרים זה זיופים לא מדובר בחומר מקורי בפנים , עושים סטרואידים ומדביקים מדבקות של סארמס. רק בחברות מאוד אמינות אין פדיחות.
עכשיו אם השתמשת וזה היה סטרואידים בפועל אז ודאי שאתה צריח PCT כלומיד וטמוקסיפן. אתה לא באמת יודע איזה כדורים זה יש מצב שזה שילוב של וינסטרול וטורינאבול סתם דוגמה. וזה כן פוגע בציר.
מה שכן ראד140 מקורי מעלה מאוד תפקודי כבד כבר אחרי חודש וחצי של שימוש. משמעותית יותר מסטרואידים אתה יכול לעשות בדיקות דם תפקודי כבד וכו אחרי חודש וחצי שימוש ותדע את מצבך אם תראה תפקודי כבד בשמיים תעצור שימוש ותכניס מנכי כבד SAME400MG וגדילן מצוי ביחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית