הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My protein טעמים

• פותח/ת השרשור BINO12
  • פורסם בתאריך
אני אישית הכי מעדיף את הוניל והבלי טעם
הבלי טעם בייחוד לבישולים מיוחדים וכו ולא לשייקים ואם כן אז ביחד עם עוד טעם/קפה/שוקו
קרמל מלוח גם אחלה ויש עוד טעמים אחלה פשוט אלה נראה לי יותר קל לדעת אם תאהב, אפ אתה אוהב וניל הוניל יהיה טעים והקרמל מלוח דומה קצת לוניל אז סיימ שיט

נערך לאחרונה:
לאטה מושלם (ואני אפילו לא אוהבת קפה בדרכ אז לך תבין חח, מתוק וטעים). עוגת גבינה אוכמניות גם אהבתי ממש מבחינת טעם אבל לי נשארים קצת גושים אז תלוי כמה זה מפריע לך.
בכללי אבל טעם זה מאוד אינדיוידואלי, מה שאני עשיתי בזמנו פשוט הזמנתי מלא דוגמיות של מיליון טעמים (2 דוגמיות לכל טעם כי קשה לי לפעמים להחליט אחרי פעם אחת חחח)

לאטה מושלם אבל שתיתי ממנו כל כך הרבה שיש לי כבר רפלקס הקאה.
הזמנתי מיליון דוגמיות כדי לראות מה אני הכי אוהבת
וגם מלא flavdrops

לאטה מושלם (ואני אפילו לא אוהבת קפה בדרכ אז לך תבין חח, מתוק וטעים). עוגת גבינה אוכמניות גם אהבתי ממש מבחינת טעם אבל לי נשארים קצת גושים אז תלוי כמה זה מפריע לך.
בכללי אבל טעם זה מאוד אינדיוידואלי, מה שאני עשיתי בזמנו פשוט הזמנתי מלא דוגמיות של מיליון טעמים (2 דוגמיות לכל טעם כי קשה לי לפעמים להחליט אחרי פעם אחת חחח)

הלאטהה בהמלט מהמםםם!!!
יוצא לי לשתות ממנו פעם בשבוע בממוצע, כשבא לי לאכול פרוסה עם שוקולד (כשאני הולכת לעבוד בקייטנה ובא לי להתפנק חחח)
וחייבת לאזן את הארוחה חחחח

וואלה אני משתמשת באבקות בעיקר כדי להעשיר כלמני מתכונים שהם בדכ על טהרת הפחממה. (פנקייק, עוגה, שיק פירות, ש"ש.)
(פרוסה עם שוקולד:sarcastic:)
ככה אריזה של קילו מחזיקה אצלי שנה בכיף.

וואלה אני משתמשת באבקות בעיקר כדי להעשיר כלמני מתכונים שהם בדכ על טהרת הפחממה. (פנקייק, עוגה, שיק פירות, ש"ש.)
(פרוסה עם שוקולד:sarcastic:)
ככה אריזה של קילו מחזיקה אצלי שנה בכיף.
ככה גם אני ולזה יש בהחלט שימוש אבל יצא מצב שקניתי דיי הרבה כי עד לא מזמן גם הייתי שותה את זה

הקרמל מלוח ממש טעים
כנל ללאטה
אם אתה שותה עם מים אחרי כמה קילו הבננה יהיה לך מגעיל
בכללי כמעט הכל טעים עם חלב

שלום רב:
בימי הקיץ החמים אני מתענג על טעם "טרמיסו" דואג שיהיה על בסיס חלב, וקר מאד דרגה אחת מעל קפיאה.
הנאה מובטחת.
לאטה מושלם אבל שתיתי ממנו כל כך הרבה שיש לי כבר רפלקס הקאה.
הזמנתי מיליון דוגמיות כדי לראות מה אני הכי אוהבת
וגם מלא flavdrops
שלום רב: ברצוני לשאול האם ניסית את הטעם " טרמיסו" ואם אכן כך, כיצד הוא בהשוואה ללאטה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית