הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת מינון באמצע סייקל

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום, אני עושה סייקל כבר במשך חודשיים וחצי התחלתי מי 500 מג טסט ארוך + 50 מג פרווירון וזהו, אחרי חודש בסייקל עליתי ל משך חודש וחצי ל 750 טסט ארוך + 50 פרווירון, ברצוני להוריד עכשיו לחודש וחצי אחרונים את הטסט חזרה ל 500 טסט ו להוריד פרווירון ל 25 מג, מה דעתכם ? הסיבה היא כי תכננתי סייקל ל 4 חודשים, אך לצערי הכמות שקניתי לא הספיקה ואני כרגע כלכלית בגלל הקורונה מעדיף לא לקנות עוד חומרים ופשוט להוריד טיפה את המינון, מה דעתכם ? יהיה משמעותי לסייקל או בגלל שגם ככה זה סייקל " עדין " לא ארגיש יותר מדי ? תודה

כמה דברים, ראשית, אל תקנה חומרים בארץ, איכות פח ומחיר של זהב
תקנה מחו"ל, תצטייד בכמות אפילו ספייר ככה אין הוצאות מוזרות, טסט זה יחסית זול..

שנית, 500 זה מכובד, אתה תסתדר עם 500 מעולה, ועדיין תקבל תוצאות, רק תאכל טוב ואל תשכח את ה8 שעות בלילה

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, ומה הכוונה תצטייד בחו"ל חחח לא כל כך הבנתי, איך ניתן לקנות טסט מחו"ל בלי להכנס פה לכלא

תודה אחי, ומה הכוונה תצטייד בחו"ל חחח לא כל כך הבנתי, איך ניתן לקנות טסט מחו"ל בלי להכנס פה לכלא
אני אנסח את עצמי יפה, הסיכוי שתיכנס לכלא שאתה מזמין חומרים בתוך הארץ יותר גבוה מלהזמין מחו"ל

בדיוק כמו שאתה מזמין מאליקספרס
אתה מזמין וזה מגיע
אם תופסים אז זה לא מגיע

אף אחד לא הולך להכניס אותך לכלא על ויאלה או כמה אמפולות של טסט ורוב הסיכויים שלא ישימו לב בכלל שהזמנת

אלא אם כן הזמנת מחו"ל כמות לגדוד ואז זה כבר סיפור אחר

אתה מסתכן נורא עם משך סייקל של 4 חודשים,
תקצר ל 3 חודשים ואין צורך במשחקים האלו של מינון הטסט ובכללי אין סיבה להזריק 750.

בסיכוי להתאוששות.
Pct מתוזמן היטב יסגור את הפינה
אבל כן, כלל אצבע, יותר ארוך הסייקל, התאוששות תהיה יותר קשוחה

אם אין gh או משהו דומה שיחזיק אותך על הרגליים בין לבין זה לא הכי כיף בעולם

סייקל עדין מאוד, טסט אנטט 300 שבועי ו20 מג יומי של lgd
תחלק את הסייקל ל3 חלקים
חלק ראשון 300 טסט
חלק שני 400 טסט
חלק שלישי 500 "טסט

ככה תפציץ כל הסייקל ולא יהיה down regulation לרצפטורים

הצעה שלי..

שלום, אני עושה סייקל כבר במשך חודשיים וחצי התחלתי מי 500 מג טסט ארוך + 50 מג פרווירון וזהו, אחרי חודש בסייקל עליתי ל משך חודש וחצי ל 750 טסט ארוך + 50 פרווירון, ברצוני להוריד עכשיו לחודש וחצי אחרונים את הטסט חזרה ל 500 טסט ו להוריד פרווירון ל 25 מג, מה דעתכם ? הסיבה היא כי תכננתי סייקל ל 4 חודשים, אך לצערי הכמות שקניתי לא הספיקה ואני כרגע כלכלית בגלל הקורונה מעדיף לא לקנות עוד חומרים ופשוט להוריד טיפה את המינון, מה דעתכם ? יהיה משמעותי לסייקל או בגלל שגם ככה זה סייקל " עדין " לא ארגיש יותר מדי ? תודה
קודם כל למה מינון כזה גבוה של טסט מיותר במיוחד עם שילוב של פרוווירון שמחזק את הפרי טסט ,
מתחילת הסייקל הייתי צריך לתת 500 מג עם קצת פרוויריון , כמובן לצאת עם פיסיטי כמו שצריך, אין צורך לשגע את המערכת ההורמנלית יותר מדיי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית