הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחיצות באף

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברה
לאחרונה התחלתי לקרוא קצת באינטרנט על הנושא של בעיה במחיצות אף מה שגורר שינה לא משהו עייפות נחירות ועוד הרבה כיף והבנתי שיש ניתוח שמבצעים ורציתי לדעת אם יש פה חברה שהיו במצב שלי (של כמעט חוסר יכולת לנשום מהאף) ועשו את הניתוח ואיך הם מרגישים אחרי.

ניתוח מעצבן,עם החלמה מאוד קשוחה ומשביתה בשבועות הראשונים
אבל כאחד שלא נשם כלל מהאף,אני כלכלך שמח שעברתי את הניתוח,הדבר הזה משנה חיים.
אתה פתאום תהנה מהכול,אתה תשן טוב יותר,לא תסבול באימונים,פתאום תרגיש מפוצץ אנרגיות לעשות דברים.
בקיצור כל ההפחדות והתהליך באינרנט נכונות אבל אכן שווה את הסבל,רוץ לעשות את הניתוח.

אתה פתאום תהנה מהכול,אתה תשן טוב יותר,לא תסבול באימונים,פתאום תרגיש מפוצץ אנרגיות לעשות דברים.
בקיצור כל ההפחדות והתהליך באינרנט נכונות אבל אכן שווה את הסבל,רוץ לעשות את הניתוח.
כמה השבתה מאימונים?

ניתוח סיוט,הטמפונים באף זה נוראי.
תבדוק שהחוסר נשימה שלך באמת מגיע מהמחיצה ולא ממקום אחר

• פותח/ת השרשור
שמע הדלקת אותי ממש!
אני מקווה שיתנו לי כמה שיותר מהר.

הייתי רק בודק שהבעיה שלך היא אכן המחיצה. בצבא בדק אותי רופא פח ואמר לי שבעיות השינה שלי הן בגלל המחיצה ונתן לי הפניה לניתוח. הלכתי לרופא פרטי שמצא שהבעיה היא משהו אחר לגמרי, פתר לי את הבעיות שינה על ידי ספריי פשוט לאף ולא הייתי צריך שום ניתוח

הייתי רק בודק שהבעיה שלך היא אכן המחיצה. בצבא בדק אותי רופא פח ואמר לי שבעיות השינה שלי הן בגלל המחיצה ונתן לי הפניה לניתוח. הלכתי לרופא פרטי שמצא שהבעיה היא משהו אחר לגמרי, פתר לי את הבעיות שינה על ידי ספריי פשוט לאף ולא הייתי צריך שום ניתוח

Avamys?

• פותח/ת השרשור
@F-E
אפי תיזהר ממנו,מפוסט אחד גיליתי שאנחנו הרבה מעבר ...

יש כלל בארץ,מי שלא צועק לא מקבל

בהצלחה חביבי
שוקראן יא חאלי

ניסיתי מספר סוגי ספריים עקב המלצת הרופא ולא כל כך עזר למצב

שוקראן יא חאלי

ניסיתי מספר סוגי ספריים עקב המלצת הרופא ולא כל כך עזר למצב
השאלה זה מה היה האבחון בדיוק. אצלי הרופא איבחן שהכונכיות שלי באף מתנפחות בשינה ולכן הפיתרון לבעיה יהיה אבמיס או ניתוח לשייף את הכונכיות. הוא לא סתם ניחש שזה יעזור וזה עבד.
כל הפואנטה שלי היא שניתוחים זה לא משהו שצריך לרוץ אליהם וזה צריך להיות האופציה האחרונה שלך אחרי שבדקת את כל האפשרויות האחרות, במיוחד בניתוח באף שמאד בקלות יכול א' לא לעזור, וב' להזיק.
כן. שינה לי את החיים.

• פותח/ת השרשור
השאלה זה מה היה האבחון בדיוק. אצלי הרופא איבחן שהכונכיות שלי באף מתנפחות בשינה ולכן הפיתרון לבעיה יהיה אבמיס או ניתוח לשייף את הכונכיות. הוא לא סתם ניחש שזה יעזור וזה עבד.
כל הפואנטה שלי היא שניתוחים זה לא משהו שצריך לרוץ אליהם וזה צריך להיות האופציה האחרונה שלך אחרי שבדקת את כל האפשרויות האחרות, במיוחד בניתוח באף שמאד בקלות יכול א' לא לעזור, וב' להזיק.

כן. שינה לי את החיים.
שמע אצלי כבר 2 רופאים שבדקו ראו שיש לי שם סטיה או נפיחות במחיצות אני לא זוכר את ההגדרה המדוייקת אבל ניסיתי מספר טיפולים באמצעות מספר תרסיסים ואף אחד לא פתר את הבעיה או הקל עליה

שמע אצלי כבר 2 רופאים שבדקו ראו שיש לי שם סטיה או נפיחות במחיצות אני לא זוכר את ההגדרה המדוייקת אבל ניסיתי מספר טיפולים באמצעות מספר תרסיסים ואף אחד לא פתר את הבעיה או הקל עליה
היית אצל רופאים ציבוריים או פרטיים?

אחד בצבא ואחד של כללית, ניתוח אני לא אעשה מבלי ללכת לרופא פרטי זה בטוח.
אבל פתרון חוץ מניתוח אני לא רואה.
אני גם לא חשבתי שאין פיתרון אחר ואז זכיתי לגלות שכן. בכל מקרה אני לא יודע את הפרטים המדוייקים שלך אבל אני יכול להמליץ על המרפאה של ד"ר רועי לנדסברג באסותא תל אביב, הוא עובד עם עוד אחד שאני לא זוכר את שמו אבל אנחנו הגענו אליו בזמנו אחרי שההורים שלי בדקו וגילו שהוא מהטופ של התחום.

• פותח/ת השרשור
אני גם לא חשבתי שאין פיתרון אחר ואז זכיתי לגלות שכן. בכל מקרה אני לא יודע את הפרטים המדוייקים שלך אבל אני יכול להמליץ על המרפאה של ד"ר רועי לנדסברג באסותא תל אביב, הוא עובד עם עוד אחד שאני לא זוכר את שמו אבל אנחנו הגענו אליו בזמנו אחרי שההורים שלי בדקו וגילו שהוא מהטופ של התחום.
אקח לתשומת ליבי ושוב אני מקווה באמת שיש פתרון ללא ניתוח, אני גם לא עף על הרעיון שיתחילו לפתוח לי את האף ולהיות מושבת לכמה שבועות טובים.

כן. שינה לי את החיים.

אותו סיפור כמו שלך, רופא מכין אותי לניתוח מחיצת אף ואומר לי שיש לי מחיצה עקומה בלה בלה, בנוסף נותן לי תרסיס.
מה קרה? ראיתי התרסיס פתר לי את כל עניין הנשימה (כבר כמה שנים אני איתו) לא חזרתי אליו לא כלום, תודה על התרסיס ושלום.
גם לפני זה יכולתי לנשום מהאף, פשוט היו תקופות יותר קלות פחות קלות. תרסיס מדהים.

• פותח/ת השרשור
אותו סיפור כמו שלך, רופא מכין אותי לניתוח מחיצת אף ואומר לי שיש לי מחיצה עקומה בלה בלה, בנוסף נותן לי תרסיס.
מה קרה? ראיתי התרסיס פתר לי את כל עניין הנשימה (כבר כמה שנים אני איתו) לא חזרתי אליו לא כלום, תודה על התרסיס ושלום.
גם לפני זה יכולתי לנשום מהאף, פשוט היו תקופות יותר קלות פחות קלות. תרסיס מדהים.
עזר לך בצורה מידית או לאחר שימוש ממושך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית