הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחיצות באף

עזר לך בצורה מידית או לאחר שימוש ממושך?

תוך שבוע אתה תחוש את ההשפעה של זה אם זה יעבוד. העניין הוא שיש אנשים שהבעיות נשימה שלהם נובעות יותר מ''נזלת אלרגית'' מאשר מחיצת אף עקומה. אף על פי שזה יכול להיות במקביל, זאת אומרת יכול להיות תרסיס בלבד יפתור לך את הבעיה ויכול להיות שלא.

שאלה: יש פעמים שיותר קשה לך לנשום ויש פעמים שפחות קשה? זה משתנה? כי אם התשובה היא כן, נזלת אלרגית תלויה בשינויי מזג אוויר וכו' וזה סימן טוב שהתרסיס יכול להשפיע עליך די חזק.

• פותח/ת השרשור
תוך שבוע אתה תחוש את ההשפעה של זה. העניין הוא שיש אנשים שהבעיות נשימה שלהם נובעות יותר מ''נזלת אלרגית'' מאשר מחיצת אף עקומה. אף על פי שזה יכול להיות במקביל, זאת אומרת יכול להיות תרסיס בלבד יפתור לך את הבעיה ויכול להיות שלא.

שאלה: יש פעמים שיותר קשה לך לנשום ויש פעמים שפחות קשה? זה משתנה? כי אם התשובה היא כן, נזלת אלרגית תלויה בשינויי מזג אוויר וכו' וזה סימן טוב שהתרסיס יכול להשפיע עליך די חזק.
אני כבר שנים נוחר בשינה נושם מהפה הרבה גם בשינה וגם כשאני ער, בנוסף אני קם בבוקר עם יובש נוראי בפה עקב נשימה מהפה ובאופן כללי נשימה מהאף מצריכה ממני מאמץ והיא לא חלקה וגם יוצרת מן שריקה כזו ( שמעידה שיש חסם כלשהו או הפרעה לכניסת אוויר).
התאמנתי בעבר בMMA וקיבלתי בצבא לא מעט מכות לפנים שאני מאמין שגם תרמו לעניין.

אני כבר שנים נוחר בשינה נושם מהפה הרבה גם בשינה וגם כשאני ער, בנוסף אני קם בבוקר עם יובש נוראי בפה עקב נשימה מהפה ובאופן כללי נשימה מהאף מצריכה ממני מאמץ והיא לא חלקה וגם יוצרת מן שריקה כזו ( שמעידה שיש חסם כלשהו או הפרעה לכניסת אוויר).
התאמנתי בעבר בMMA וקיבלתי בצבא לא מעט מכות לפנים שאני מאמין שגם תרמו לעניין.

אתה יכול לבקש את התרסיס שכתבתי (שעזר לי ולבחור) הוא מדהים ועוזר להמון אנשים. במידה וזה לא עובד, כנראה שאין מנוס מניתוח.
לנשום מהפה זה גועל נפש ועל הפנים מכל הבחינות, בינינו. אתה לא רוצה להעביר ככה את חייך..

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבקש את התרסיס שכתבתי (שעזר לי ולבחור) הוא מדהים ועוזר להמון אנשים. במידה וזה לא עובד, כנראה שאין מנוס מניתוח.
לנשום מהפה זה גועל נפש ועל הפנים מכל הבחינות, בינינו. אתה לא רוצה להעביר ככה את חייך..
מסכים איתך לגבי הנשימה מהפה זה חרא רציני, ובנוסף להכל די איבדתי בשנים האחרונות את חוש הטעם בגלל זה אז אני נהנה הרבה פחות מאוכל.
לגבי התרסיס ניסיתי, לא הרגשתי שיפור מטורף אלא ממש בקטנה.

מסכים איתך לגבי הנשימה מהפה זה חרא רציני, ובנוסף להכל די איבדתי בשנים האחרונות את חוש הטעם בגלל זה אז אני נהנה הרבה פחות מאוכל.
לגבי התרסיס ניסיתי, לא הרגשתי שיפור מטורף אלא ממש בקטנה.

tenor.gif

• פותח/ת השרשור
אצל מי היית?
בחור בשם אדם הוא כבר שנים בחול מאמן הוא כבר לא בארץ

איפה שיררת?
בצבא הכיבוש הציוני

ומי העז לעשות לך כדבר הזה?

אני באופן אישי לא עשיתי מכיוון שהתרסיס הציל אותי, אין לי שמץ. אבל אני בטוח שאפשר לחפש די בקלילות באינטרנט.
בדקתי כתוב 2-3 שבועות פשוט רציתי לשמוע מאנשים שאולי עברו את זה תוך כמה זמן אפשר לחזור להתאמן כי פחות מתאים לי באמצע המסה לשבת שבועיים עכשיו על התחת לצבור צמיגים חחחח

אבל עכשיו אתם תלויים בספריי הזה לא מעדיפים לעשות ניתוח ולסגור עניין?

לי אישית הוא גם מוריד סימפטומים אחרים שמפריעים לי כמו התעטשויות מרובות (בלעדיו אני מתעטש המון) ועם הספריי לעיתים רחוקות.
ככה שאצלי גם אם אתקן את המחיצה, עדיין אשתמש בספריי. 2 לחיצות בפחות מ5 שניות לא מה שישבור אותי.

אין לי כח לקרוא פה את כל שאר ההתכתבות, אבל אני לא הרגשתי כלום, פשוט בהדרגה שמתי לב לזה שאיכות השינה שלי השתפרה, עשיתי מעבדת שינה נוספת וירדתי מ20 הפסקות נשימה בשעה ל2. (עד 5 זה נורמלי).
למיטב זכרוני זה אמור לקחת חודש להתחלת ההשפעה.

הייתי רק בודק שהבעיה שלך היא אכן המחיצה. בצבא בדק אותי רופא פח ואמר לי שבעיות השינה שלי הן בגלל המחיצה ונתן לי הפניה לניתוח. הלכתי לרופא פרטי שמצא שהבעיה היא משהו אחר לגמרי, פתר לי את הבעיות שינה על ידי ספריי פשוט לאף ולא הייתי צריך שום ניתוח
איך בודקים את זה?

אני שואל מה הרופא בודק?
הוא עושה צילום, מעביר את הצינור הזה באף? מסתכל בדבר הזה עם האור? מה הפרוצדורה כדי לבדוק את זה

בינגו, הוא מסתכל עם אור על פנים האף ורואה איך המחיצה בנויה, גם אם היא עקומה זה לא אומר שצריך ניתוח..תלוי עד כמה היא עקומה.

בינגו, הוא מסתכל עם אור על פנים האף ורואה איך המחיצה בנויה, גם אם היא עקומה זה לא אומר שצריך ניתוח..תלוי עד כמה היא עקומה.
אז כל רופא משפחה אפשר להגיד לו להסתכל לי לתוך האף לבדוק שהכל שם בסדר עם המחיצות וכל זה

לא הייתי סומך על רופא משפחה לספור כמה אצבעות יש לי
זה כבר אינדיבידואלי, נתקלתי ברופאי משפחה שאין להם מושג מהחיים שלהם והתפקיד שלהם זה בעצם להעביר אותך לרופא הבא שזה יהיה בעיה שלו

מצד שני נתקלתי ברופאי משפחה שעשו מעל ומעבר גם כאשר זה היה מחוץ לתחום ההתמחות שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית