הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים

דברים

משתמש מתחיל
77
22
נק' מוניטין:
22
77
22
התאמנתי כמה חודשים FBW , לא משקיע יותר מידי , מגיע 2 -3 פעמים בשבוע לחד"כ עובר לAB מקווה להגיע בין 3 - 4 . הייתי רזה מאוד המטרה הייתה לעלות במשקל לאחרונה שהצלחתי לעלות התחלתי לשלב אימונים במטרה לגדול כי התחלתי קצת להשמין , עושה רק אימוני כוח ללא אירובי התוכנית שאני עושה כרגע היא כזאת .

A
חזה -
בנץ 3 סטים כפול 8 - 10 חזרות (לא כולל הסטים של החימום )
בנץ שיפוע חיובי - 2 סטים כפול 8 - 10 חזרות
בנץ שיפוע חיובי פרפר כנגד משקולות חופשי - 2 סטים כפול 10 חזרות .

יד אחורית
4 סטים פשיטת מרפקים במכונה כפול 10

B
גב -
פולי עליון 4 כפול 10 חזרות
חתירה כנגד מכונה 3 כפול 10

כתפיים -
לחיצת כתפיים כנגד מוט 3 - כפול 8
מתכוון לעשות גם הרחקה לצדדים 2 כפול 8 , כרגע לא מצליח להרים את הידיים אחרי הלחיצת כתפיים 😲

יד קדמית -
כפיפת מרפקים 3 כפול 10

רגליים לא עובד עקב פציעות עבר , אשמח לעוזרים , המטרה לגדול כמה שיותר , בגדול עליתי קרוב ל20 קילו בשנים האחרונות , שבחודשים האחרונים עליתי 8 קילו , לדעתי בקרוב אצטרך פעם ראשונה לעשות חיטוב אבל לבנתיים אני רוצה להיות במסה / ניטרלי ולגדול כמה שיותר במסת שריר , תודה לעוזרים .

אשמח לעצות לשיפור
בכללי גם לדעתי החלוקה לא טובה
ומה זאת אומרת פציעות עבר? אתה עכשיו פצוע? רופא אמר לך לא לאמן רגליים אן שעל דעת עצמך הפסקת כי אתה מפחד? אני רק אומר אם לא תאמן רגלייפ ואתה תגדל בשאר הגוף זה יראה מצחיק.
אימון A שלי עורך כ50 דקות והוא כמעט כפול משלך בסטים(20 סטים כל האימון ולך 11) אתה מתאמן 25-30 דקות?
בחזה תעלה ל9 סטים(1 בפרפר ובשיפוע חיובי)
בכתפיים גם 1 בכל אחד המתרגיליפ שציינת(בהרחקה פשוט תקח משקל ממש נמוך אם אתה לא מצליח זה לא תרגיל למשקלים גבוהים)
גב תוריד סט בפולי ושים עוד תרגיל(אתה יכול 3 סטים של פול אובר)חוץ מזה שבכללי הייתי מחליף את הפולי במתח אבל לשיקולך את החתירה במכונה ממליץ לך להחליף בתרגיל חתירה אחר ויד קדמית אתה יכול להוסיף סט.
ולדעתי תעביר את הכתפיים לA ובB תתחיל לאמן רגליים אם אין לך באמת שום בעיה רפואית כלשהיא.
וסתם שתדע גם חוויתי את זה על בשרי, הרבה יותר קל להפצע מאימון של פלג גוף עליון מאשר ברגליים(אני לא מדבר עכשיו על השריר ברגל שתפוס אחרי סקוואט כי זה לא נחשב)
אתה בקלות יכול לפרוק כתף בתנועה לא נכונה
תעבוד נכון וטוב מבלי להגזים ואין סיבה שתפצע
מקווה שעזרתי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית