התאמנתי כמה חודשים FBW , לא משקיע יותר מידי , מגיע 2 -3 פעמים בשבוע לחד"כ עובר לAB מקווה להגיע בין 3 - 4 . הייתי רזה מאוד המטרה הייתה לעלות במשקל לאחרונה שהצלחתי לעלות התחלתי לשלב אימונים במטרה לגדול כי התחלתי קצת להשמין , עושה רק אימוני כוח ללא אירובי התוכנית שאני עושה כרגע היא כזאת .
A
חזה -
בנץ 3 סטים כפול 8 - 10 חזרות (לא כולל הסטים של החימום )
בנץ שיפוע חיובי - 2 סטים כפול 8 - 10 חזרות
בנץ שיפוע חיובי פרפר כנגד משקולות חופשי - 2 סטים כפול 10 חזרות .
יד אחורית
4 סטים פשיטת מרפקים במכונה כפול 10
B
גב -
פולי עליון 4 כפול 10 חזרות
חתירה כנגד מכונה 3 כפול 10
כתפיים -
לחיצת כתפיים כנגד מוט 3 - כפול 8
מתכוון לעשות גם הרחקה לצדדים 2 כפול 8 , כרגע לא מצליח להרים את הידיים אחרי הלחיצת כתפיים 😲
יד קדמית -
כפיפת מרפקים 3 כפול 10
רגליים לא עובד עקב פציעות עבר , אשמח לעוזרים , המטרה לגדול כמה שיותר , בגדול עליתי קרוב ל20 קילו בשנים האחרונות , שבחודשים האחרונים עליתי 8 קילו , לדעתי בקרוב אצטרך פעם ראשונה לעשות חיטוב אבל לבנתיים אני רוצה להיות במסה / ניטרלי ולגדול כמה שיותר במסת שריר , תודה לעוזרים .
A
חזה -
בנץ 3 סטים כפול 8 - 10 חזרות (לא כולל הסטים של החימום )
בנץ שיפוע חיובי - 2 סטים כפול 8 - 10 חזרות
בנץ שיפוע חיובי פרפר כנגד משקולות חופשי - 2 סטים כפול 10 חזרות .
יד אחורית
4 סטים פשיטת מרפקים במכונה כפול 10
B
גב -
פולי עליון 4 כפול 10 חזרות
חתירה כנגד מכונה 3 כפול 10
כתפיים -
לחיצת כתפיים כנגד מוט 3 - כפול 8
מתכוון לעשות גם הרחקה לצדדים 2 כפול 8 , כרגע לא מצליח להרים את הידיים אחרי הלחיצת כתפיים 😲
יד קדמית -
כפיפת מרפקים 3 כפול 10
רגליים לא עובד עקב פציעות עבר , אשמח לעוזרים , המטרה לגדול כמה שיותר , בגדול עליתי קרוב ל20 קילו בשנים האחרונות , שבחודשים האחרונים עליתי 8 קילו , לדעתי בקרוב אצטרך פעם ראשונה לעשות חיטוב אבל לבנתיים אני רוצה להיות במסה / ניטרלי ולגדול כמה שיותר במסת שריר , תודה לעוזרים .