הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טורינאבול. vs אנאבר

• פותח/ת השרשור kol69
  • פורסם בתאריך
ההבדלים בינהם לא גדולים באימפקט..יש הבדל במחיר..גם מבחינת תופעות לוואי שניהם דיי ידידותיים.
לגבי רמת שביעות הרצון שלך... זה יהיה תלוי יותר באיכות הברנד שתבחר ופחות בסוג החומר
כי בניגוד לקפה טורקי פה לא תמיד מה שכתוב על האריזה מעיד על מה שבאמת היא מכילה.

ההבדלים בינהם לא גדולים באימפקט..יש הבדל במחיר..גם מבחינת תופעות לוואי שניהם דיי ידידותיים.
לגבי רמת שביעות הרצון שלך... זה יהיה תלוי יותר באיכות הברנד שתבחר ופחות בסוג החומר
כי בניגוד לקפה טורקי פה לא תמיד מה שכתוב על האריזה מעיד על מה שבאמת היא מכילה.
עזוב אותך איכות ברנד

בוא נדבר תכלס לפי המדע

בהנחה ובוודאות יש לך את החומר הפעיל המדובר במינונים שחשבת שקיבלת

במקרה הזה קפה טורקי צודק, וזה לא אני אמרתי, זה למדתי מאחרים

טיבול יותר חזק
אנאבר יותר טוב ובהתאם גם יותר יקר

מבחינת תופעות לוואי ושות' זה מה שאומרים

טיבול יותר חזק, אנאבר יותר טוב...מה הכוונה? יותר טוב באיזה מובן? כי בחוזק אמרת שטיבול לוקח.

מה הכוונה, ״זה מה שאומרים?״ אתה מדבר על מחקרים או על ברו סיינס?

מה שחשוב מאוד לציין לגביי אנאבר זו העובדה שמזייפים אותו הרבה. במקרה הטוב תקבל אנאבר מדולל / ויני ובמקרה הרע תבקל דיבול.

טיבול יותר חזק, אנאבר יותר טוב...מה הכוונה? יותר טוב באיזה מובן? כי בחוזק אמרת שטיבול לוקח.

מה הכוונה, ״זה מה שאומרים?״ אתה מדבר על מחקרים או על ברו סיינס?

מה שחשוב מאוד לציין לגביי אנאבר זו העובדה שמזייפים אותו הרבה. במקרה הטוב תקבל אנאבר מדולל / ויני ובמקרה הרע תבקל דיבול.
תכונות כימיות של החומר ובהתאם לכך הפעילות שלו
לא ברו סיינס
קראתי על השיט הזה הרבה לפני שנגעתי

בכל מקרה, הנה משהו בשלוף מהנעוצים
20123_Oral.png

תכונות כימיות של החומר ובהתאם לכך הפעילות שלו
לא ברו סיינס
קראתי על השיט הזה הרבה לפני שנגעתי

בכל מקרה, הנה משהו בשלוף מהנעוצים
צפה בקובץ המצורף 57225

האמת שאני לא נגד ברו סיינס, לדעתי יש מקום לברו סיינס בתחום הזה, אני לפניי שאני נוגע בחומר כלשהו אני רוצה לשמוע עליו כמה שיותר, כמובן שמחקרים זה א׳ ב׳ אבל ניסיון אישי של אנשים שהשתמשו וברו סיינס כמו שכתבתי בהחלט יש להם מקום.

האמת שאני לא נגד ברו סיינס, לדעתי יש מקום לברו סיינס בתחום הזה, אני לפניי שאני נוגע בחומר כלשהו אני רוצה לשמוע עליו כמה שיותר, כמובן שמחקרים זה א׳ ב׳ אבל ניסיון אישי של אנשים שהשתמשו וברו סיינס כמו שכתבתי בהחלט יש להם מקום.
ניסיון אישי זה נחמד אבל יכול להיות מוטה בגלל שימוש בחומרים אחרים או רצפטורים שרופים ולצערנו זה נפוץ

אז קודם כל צריך להבין מה המדע אומר על החומר ואחר כך איך אנשים הגיבו
בכל מקרה ברוב המקרים אם החומר אוטנטי המדע וה'ברו סיינס' חוויות של משתמשים מיישרים קו

ניסיון אישי זה נחמד אבל יכול להיות מוטה בגלל שימוש בחומרים אחרים או רצפטורים שרופים ולצערנו זה נפוץ

אז קודם כל צריך להבין מה המדע אומר על החומר ואחר כך איך אנשים הגיבו
בכל מקרה ברוב המקרים אם החומר אוטנטי המדע וה'ברו סיינס' חוויות של משתמשים מיישרים קו

ברור שניסיון אישי הינו אישי.
קח 100 איש תן להם חומר מסויים ותראה כמה תגובות שונות אתה תקבל. אני רק אומר שבמהלך המחקר (שלי לפחות) לגביי חומרים אנאבוליים אספתי כמה שיותר חומר ומידע, בין היתר ברו סיינס, כי אף פעם לא מזיק לשמוע עוד מידע וחוות דעת במידה ואתה יודע מה להסיק מזה ואיך להתשמש בידע הזה נכון.

שורה תחתונה בהנחה והחומר אוטנטי
טיבול ייתן יותר תוצאות מאנבר כי מבחינת ההיקשרות לרצפטורים וכדומה הוא עושה את העבודה יותר טוב, לכך התכוונתי בחוזק

לאנבר יתרונות שהם גם חסרונות ואפרט
-צריך לצרוך בכמות די 'גבוהה' ממנו כדי לקבל אימפקט
-הוא יקר ובהתאם גם מסתובבים זיופים שלו
ולמה כל זה, תכלס, טיבול יותר חזק מבחינת אפקט

אבל אנבר אמיתי כמובן, משווק כנטול תופעות לוואי, בואו רגע אין כזה דבר זה סטרואיד אחרי הכל אבל הכל יחסי והוא די איכותי בקטע הזה אם כי בהתאם גם יקר

מה למה הוא כ"כ משווק כי נשים גם משתמשות ויכולות להשתמש בלי יותר מדי סיכוי של וירולזיישן יענו, לא יצמח להם שפם משימוש בו

ושיש סטרואיד שגם נשים יכולות להשתמש בו ועזבו רגע סארמס, זה עושה הייפ, מעלה את המחיר ומזמין זיופים בין היתר

אנאבר אחלה של סטרואיד כפינישר לסייקל מתי שמחכים לpct

אנבר אחלה סטרואיד לנשים או למי שרוצה סייקל עדין בלי יותר מדי תופעות לוואי

אם אתם רוצים תוצאות ושיהיה משתלם העלות מול תועלת, לכו על משהו אחר

זה היה ה2 סנט שלי בנושא ממה שהצלחתי ללמוד על הנושא

אשמח לתיקונים הערות והארות ביחס למה שאמרתי במידת הצורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית