הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד140 - שאלות חשובות

• פותח/ת השרשור NeevZiv
  • פורסם בתאריך

NeevZiv

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מה נשמע חברים?

בן 27, מתאמן כמה שנים טובות ורוצה לעשות סייקל ראד.
אני רוצה להזמין מסיינס ואשמח ממש לקבל עזרה עם כל הקטע של הביטקוין כי מדריכים שמצאתי הופכים את זה למסובך (ולדעתי זה תהליך מאוד פשוט).
וכן מצאתי בגוגל מדריכים אבל שוב מדגיש שהם גורמים לזה להיראות מסובך ואני סך הכל רוצה להכניס קצת כסף כדי לרכוש את הראד.
שאלה נוספת, האם AI/NOLVA גם כן צריך לרכוש באופן "פיראטי" או שאפשר לקנות את זה מבית מרקחת וכולי?

רוצה לקחת למשך 8 שבועות, מתחיל עם מינון 10 וכנראה (תלוי בהשפעה) אעלה ל20.

מציין שעד היום לא נגעתי במשהו אחר, וכן אני חוקר את הנושא כבר חודשים ופשוט חשוב לי להיסגר על כמה דברים לפני שהולך על זה.

תודה מראש לעוזרים!

פתח חשבון בcoinbase, יש להם גם אפליקציה

אחר כך תראה מה הכתובת של הארנק שלך בהתאם לסוג המטבע שאתה רוצה לקנות אליו

תכתוב buy bitcoin בגוגל או המטבע שאתה רוצה, תקנה כמה שאתה רוצה לכתובת של הארנק שלך, שים לב שאתה אומר כמה מטבע ביטקוין אתה רוצה ולא כמה אתה רוצה לשלם בדולרים כי יש עמלות וכו', שם אשראי משלם והיידה

פה ושם צריך לצלם קצת ת.ז להראות שאתה אמיתי וזהו, אין יותר מדי מה להסתבך..

איך לשלם? דרך הcoinbase אתה מעביר כמה מטבע שביקשו לכתובת שביקשו

AI תמיד הייתי מזמין מהאינטרנט, בכל מקרה, מאמין שאפשר למצוא בארץ או אפילו בתי מרקחת ביותר קלות מאשר סטרואידים עצמם

והכי חשוב

אם אתה מתחיל עם חומר, תתחיל עם אוסטרין, לסייקל ראשון ייתן לך אותו תוצאות של ראד בלי כל התופעות לוואי העצומות שלו

וזה כי הרצפטורים מאוד מאוד רגישים וחבל להרוג אותם עם ראד על ההתחלה

חוץ מזה, אני לא מעודד שימוש בשום חומר והמלצתי היא שתישאר טבעי, זה עדיף. חומרים זה נגעת נסעת, אל תשלה את עצמך?

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון הייתי הולך על אוסטרין.
12 שבועות, מתחיל ממינון של 10 מ״ג ומטפס עד 20 מ״ג, גג 25 מ״ג. ברוב הפעמים יתן אחלה תוצאות למתאמן טבעי שיודע מה הוא עושה.
לגביי AI אני הבאתי ug ונולבה של טבע. שניהם מאותו דילר, אך טרם השתמשתי ב AI.
לגביי להשיג מבית מרקחת- רק עם מרשם (שלא תשיג).

• פותח/ת השרשור
המחשבה שלי היא שאוסטרין מאוד מאוד עדין ולעשות עכשיו "סייקל" בשביל בקושי להרגיש משהו זה לא נשמע לי משכנע
עכשיו בכללי במרחבי הרשת אני קורא הרבה ביקורות מדהימות על סארמס אבל חשוב לי להבין באמת, האם מרגישים הבדל רציני בין טבעי לבין סארמס?
כי אם אתה לא באמת מרגיש אפילו טיפה "סופרמן" אולי כבר עדיף לקפוץ ישר לסייקל TEST E 400-500

המחשבה שלי היא שאוסטרין מאוד מאוד עדין ולעשות עכשיו "סייקל" בשביל בקושי להרגיש משהו זה לא נשמע לי משכנע
עכשיו בכללי במרחבי הרשת אני קורא הרבה ביקורות מדהימות על סארמס אבל חשוב לי להבין באמת, האם מרגישים הבדל רציני בין טבעי לבין סארמס?
כי אם אתה לא באמת מרגיש אפילו טיפה "סופרמן" אולי כבר עדיף לקפוץ ישר לסייקל TEST E 400-500
סארמס זה לא טבעי
סארמס זה סטרואידים ומתי שלוקחים אותם הגוף לא מייצר טסטסטרון משל עצמו, הווי אומר ביצים מתכווצות עם הזמן
אמנם ההשבתה פחות קשוחה מאשר סטרואידים כשלעצמם אבל זה נגעת נסעת, אתה כבר לא טבעי

אז כן, יש הבדל רציני אם תרצה.

ראד יותר חזק למי שכבר ניסה דבר או 2, לסייקל ראשון ראד לא ייתן לך יותר מדי ערך מוסף מאשר תופעות לוואי בגלל הרצפטורים ואיך הם יגיבו..

לגבי טסט, כן, עדיף לעשות כבר סייקל אמיתי ואם תרצה לצד זה לצרף את הסארמס ואז pct מסודר ואפילו מבחינת מחיר תועלת ועוד כמה פרמטרים אפילו עדיף

קח בחשבון שסטרואידים זה לא מה שאתה חושב ורוב הסיכויים שאתה תתאכזב ותמצא את עצמך עושה עוד סייקל ועוד סייקל

זה לא כמו בסרטים שלוקחים חומרים ונהיים כוכבי קולנוע, צריך להשקיע קצת הרבה מעבר בשביל להגיע לרמה הזאת

מפה לשם זה שיקול שלך

אישית ממליץ לך להמשיך טבעי ולא ליפול לזה, זה עולם נוצץ אבל הוא לא זהב כמו שמצטייר לך.

משם ואילך זה בחירה שלך

סייקל ראשון ראד סולו זה דבר טיפשי לעשות, עדיף כבר אוסטרין כמו שכבר אמרו לך

בדיוק סיימתי חודשיים על ראד 140 5 מג ליום בלי העלאה במינון. עוד לא עשיתי בדיקות דם אבל החשק המיני בשיאו המשקלי עבודה שצברתי בחודשיים ממשיכים לטפס ובכללי מרגיש נהדר. (עבר 5 ימים מהיום האחרון). ממליץ לך אם אתה עושה סולו אל תעבור את ה5 מג חבל על התופעות לוואי. ותאמין לי שהתוצאות שתקבל מ5 מג מעולות.

• פותח/ת השרשור
פתח חשבון בcoinbase, יש להם גם אפליקציה

אחר כך תראה מה הכתובת של הארנק שלך בהתאם לסוג המטבע שאתה רוצה לקנות אליו

תכתוב buy bitcoin בגוגל או המטבע שאתה רוצה, תקנה כמה שאתה רוצה לכתובת של הארנק שלך, שים לב שאתה אומר כמה מטבע ביטקוין אתה רוצה ולא כמה אתה רוצה לשלם בדולרים כי יש עמלות וכו', שם אשראי משלם והיידה

פה ושם צריך לצלם קצת ת.ז להראות שאתה אמיתי וזהו, אין יותר מדי מה להסתבך..

איך לשלם? דרך הcoinbase אתה מעביר כמה מטבע שביקשו לכתובת שביקשו

AI תמיד הייתי מזמין מהאינטרנט, בכל מקרה, מאמין שאפשר למצוא בארץ או אפילו בתי מרקחת ביותר קלות מאשר סטרואידים עצמם

והכי חשוב

אם אתה מתחיל עם חומר, תתחיל עם אוסטרין, לסייקל ראשון ייתן לך אותו תוצאות של ראד בלי כל התופעות לוואי העצומות שלו

וזה כי הרצפטורים מאוד מאוד רגישים וחבל להרוג אותם עם ראד על ההתחלה

חוץ מזה, אני לא מעודד שימוש בשום חומר והמלצתי היא שתישאר טבעי, זה עדיף. חומרים זה נגעת נסעת, אל תשלה את עצמך?

אמורה להיות עמלה של פאקינג 75 שקל כשאני ממיר לביטקוין?

• פותח/ת השרשור
מה שנכון נכון, בכל מקרה הם רוצים מינימום 1K (ביטס אוף גולד) אז פחות רלוונטי לי.
מכיר אתר פשוט ויעיל? ניסיתי COINMAMA אבל לא נותנים שירות לארץ
ברור לי שקצת סטינו מכל נושא הפורום אבל אם יש הצעות זה יעזור מאוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית