התאששות מלאה לאחר pct

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
דבר ראשון אני מבין שהתאששות מלאה של הציר ההורמונלי לאחר סייקל + pct אחריו זה דבר אינדיבידואלי.
ותלוי במשתנים רבים כמו גיל מתאמן , אורך הסייקל , אורך הpct וכו'

נצא מנקודת הנחה שמדובר בסייקל טסט בסיסי + חומר נוסף 10-12 שבועות + pct נולבה וקלומיד לפי הפרוטוקול הרגיל.

# בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת של מתאמנים פה שעברו סייקל או 2
מתי בערך מתחילים להרגיש התאוששות מלאה .???

מדגיש כן... חוות דעת של מתאמנים למען הדיון ולא מחקרים מדעיים ותשובות מתחכמות וכו'
כמו כן לאחר כמה זמן מסיום הpct ממולץ לבצע בדיקות דם ?

כרגע רק סאמרס
באוקטובר מתחיל טסט׳ ו lgd
אל תיפול עמוק למה שנאמר שזה לא משבית. כי זה משבית יופי יופי התוששאות הרבה יותר קלה בדרך כלל אבל כדי לך לשלב טסט אפילו במינון נמוך או פרווירון כשהעדיפות היא לטסט
אתם מדליקים אותי פה שוב על טרן זה לא בסדר
אתה מי ניפגעי הטרן?

אתם מדליקים אותי פה שוב על טרן זה לא בסדר
אותי מזמן הדליקו על מסטרון פה ואף פעם לא יצא לי..

חכה יהיה פה חברה פה ושם שייגעו בהלוסטין ועוד חבר שלו מאוד חזק..

הכבד ז"ל אבל תוצאות מפגרות

אם תצליח לשמור על הכבד טוב במהלך השימוש אז וואי וואי, טרן זה בדיחה לידם, נראלי..
אגב ניסיתי טרן.. כן עושה משהו שייפ ורידים וכל מיני אבל עפו עליו יותר מדי.. מעדיף דקה על פניו

אל תיפול עמוק למה שנאמר שזה לא משבית. כי זה משבית יופי יופי התוששאות הרבה יותר קלה בדרך כלל אבל כדי לך לשלב טסט אפילו במינון נמוך או פרווירון כשהעדיפות היא לטסט

אתה מי ניפגעי הטרן?

ברור.
כתבתי שאני מתחיל טסט׳ וlgd.
אולי פספסת את ה ״טסט״ 🙄

דרך אגב הרצתי סייקל סארמס בלבד שכלל lgd במינון של 2.5 מ״ג למשך 8 שבועות. לא הרגשתי משהו מיוחד, לא היו סימפטומים...אבל אני לא חי בסרט, סארמס משבתים פשוט תלוי המינון, למשך כמה זמן לקחת וכמובן בגנטיקה

ברור.
כתבתי שאני מתחיל טסט׳ וlgd.
אולי פספסת את ה ״טסט״ 🙄

דרך אגב הרצתי סייקל סארמס בלבד שכלל lgd במינון של 2.5 מ״ג למשך 8 שבועות. לא הרגשתי משהו מיוחד, לא היו סימפטומים...אבל אני לא חי בסרט, סארמס משבתים פשוט תלוי המינון, למשך כמה זמן לקחת וכמובן בגנטיקה
הרצת lgd במינוני בדיחה לצורך העניין, מה שיפה ב lgd שגם הרצה של 1mg שלו תניב אפקט, זה חומר שכל mg שלו נותן עוד תוצאות אבל מתישהו עוצרים כי ה סיידס מפריעים לתוצאות ואפילו גורעים מהם כמו בכל חומר בערך..

אתה מי ניפגעי הטרן?

לא האמת אני מאוד אהבתי אותו
הסביבה שלי פחות חחח

הרצת lgd במינוני בדיחה לצורך העניין, מה שיפה ב lgd שגם הרצה של 1mg שלו תניב אפקט, זה חומר שכל mg שלו נותן עוד תוצאות אבל מתישהו עוצרים כי ה סיידס מפריעים לתוצאות ואפילו גורעים מהם כמו בכל חומר בערך..

בכל הזדמנות ציינתי ש 2.5 מ״ג זה מינון די נמוך. לא הייתה לי שום סיבה בעולם להעלות את המינון. דרך אגב צריך לדעת לסנן חצי מהשטויות שכתובים ברשת, אנשים כותבים פרוטוקלים הזויים, ובסוף אתה רואה שהבחור שחיף ולא מסוגל לעשות בודי סקוואט בכלל. אז לכל אלו שדוחפים 10 מ״ג של lgd שיהיה להם לבריאות, אני ראיתי אחלה תוצאות על מינון (יחסית בטוח) של 2.5 מ״ג. במהלך הסייקל לא היו תופעות לוואי משום סוג וככה גם לאחר הסייקל (ללא פיסיטי).

אני לא מעודד סייקל סארמס ללא pct רק מציין את מה שאני עשיתי ומה שעבד טוב עבורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית