עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הי
רציתי לשאול מה דעתכם על סייקל טורניבול עם אנאבר שאני אקח בו כל יום 3 כדורים של טורניבול ו3 של אנאבר?
ובנוסף האם צריך לחלק את הלקיחת כדורים למהלך היום או שאפשר לקחת הכל במכה?
ו
המטרה היא לשפר את הביצועים בספורט ואין משהו שמתלווה לאוראלי כי אני מעדיף להימנע מזריקותמהי המטרה?
מה מתלווה לאוראלי?
המטרה היא לשפר את הביצועים בספורט ואין משהו שמתלווה לאוראלי כי אני מעדיף להימנע מזריקות
המטרה היא לשפר את הביצועים בספורט ואין משהו שמתלווה לאוראלי כי אני מעדיף להימנע מזריקות
אין טעם לקחת ביחד...הי
רציתי לשאול מה דעתכם על סייקל טורניבול עם אנאבר שאני אקח בו כל יום 3 כדורים של טורניבול ו3 של אנאבר?
ובנוסף האם צריך לחלק את הלקיחת כדורים למהלך היום או שאפשר לקחת הכל במכה?
ו
כל הטובים חוזרים..ערבוב מיותר ,
קח טסט עם אנאבר עדיף לך
פה חשדתישני אנשים שמוכרים
אז אלאין לי אפשרות להזריק בתקופה הקרובה ואני יכול רק בכדורים
פה חשדתי
אז אל
בוא נפשט את זהמצד אחד הסוחר טוען שזה מצוין בשבילי
אנשים פה נטולי אינטרס כלשהו,אנחנו פה בפלט' של שיתוף ניסיון ומידע על שימוש בחומרים וכל מה שקשור לענייןומצד שני פה טוענים שזה לא טוב
זה בטח יגיע..אחרי שיקנההדילרים האלו לא דברו איתך על זה?
זה בטח יגיע..אחרי שיקנה
משער שלא לכולם יש גישה לדברים האלהדילרים ביזיון, לא שמעו על מוצרים משלימים? שירות פח
אין בעיה בסולו בשני החומרים שציינת..אבל לא של שניהם ביחד.למה אין טעם לקחת ביחד ?
שני אנשים שמוכרים המליצו לי על הסייקל הזה בכדורים בשביל פעם ראשונה
אין לי אפשרות להזריק בתקופה הקרובה ואני יכול רק בכדורים
אתה לוחץ פה בנאדם עם ידע דל ותמימות של טירון שקונה כל מה שאיש מכירות משווק לו, לדחוף מזרקים...תגיד לדילר הזין הזה שידחוף אצבע עמוק לתוך התחת, ישאיר אותה. בינתיים שיביא לך 3 ויאלים טסט אנתת עם היד השניה, תשלם לו. ואז הוא רשאי להוציא את האצבע אחרי שהוא סיבב אותה טוב טוב ולהריח. עלאק אנאבר וטיבול סולו ביחד.
יאללה בהצלחה טסט אנתת 500 מג 10-12 שבועות.
אין בסולו אנאבר או טיבול שום בעיה שלא תצוץ לך גם עם טסט אנטט.
ויש מקרים שבהם זה אפילו עדיף.