נעלי סאבו דדליפט מידה 42

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
שם המוצר: sabo deadlift shoes מידה 42

מחיר:
180

מקום מגורים: פרדס חנה כרכור
נייד: כן לכיוון להצפון לרוב, מדי פעם דרומה אבל אפשר לתאם.

משלוחים: לא, אלא אם אתם רוצים לשלם על משלוח

יצירת קשר: 0546439933

אמצעי תשלום: מזומן/ביט/פייבוקס/העברה בנקאית

הנעליים חדשות, אספתי אותן מהדואר לפני חצי שעה. המידה קטנה עלי. אמרו לי להזמין מידה פחות מהם (אני 43) וטעיתי. קניתי 2 זוגות - 1 אדום ואחד שחור. מוכר את שניהם

IMG-20200824-WA0031.jpeg
IMG-20200824-WA0040.jpeg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מקסימום תחליף למידה אחרת, לא?
הזמנתי את הנעל מרוסיה, לא שווה לי לשלם על המשלוח בשביל להחליף את המידה. מעדיף פשוט למכור את הנעל ולקנות חדשה במידה 43

מה המידה שלך במידות ישראליות?

גם אני 43 לצערי הייתי קונה ממך באהבה,
אם אתה יכול תשלח קישור לאתר הרוסי אני אשמח.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
עדכון: השחור נמכר

אני גם הזמנתי מהם 2 זוגות אבל מהאפור 47 והכחול 46

היום אני אעשה נסיעת מבחן על ה47, אח"כ נראה אם אני אסתדר עם ה46 ואם לא אז אמכור אותו כמו שאתה עשית..

• פותח/ת השרשור
עדכון: הכל נמכר.

SABO Deadlift Ботинки для становой тяги Дэдлифт (красный, PowerMens edition)
קצת נדחף פה אבל אני רואה שקנית משם - המוצרים שם מקוריים של שאר החברות ולא רק הסאבו? ואם אין בעיה להזמין לישראל

• פותח/ת השרשור
קצת נדחף פה אבל אני רואה שקנית משם - המוצרים שם מקוריים של שאר החברות ולא רק הסאבו? ואם אין בעיה להזמין לישראל
אין לי מושג. הזמנתי משם רק את הסאבו, הגיעו מקוריים ולא הייתה בעיה עם השילוח לישראל. מאמין שלא צריכה להיות שם בעיה עם שאר המוצרים.

אין לי מושג. הזמנתי משם רק את הסאבו, הגיעו מקוריים ולא הייתה בעיה עם השילוח לישראל.
כנ"ל, ומכיר עוד כמה שהזמינו משם (עברו כמה שנים אמנם) גם נעליים של סאבו וגם שרוולי ברכיים של rehband, הכל היה טוב מבחינת המוצרים והשילוח

אני משתמש בסאבו דדליפט חוץ מזה שבהתחלה הם קצת צפופים על הרגל וקשוח לשים להוריד אותם, הם גודלות אחרי כמה שימושים והם קצת שורטות לי את הרגל משער שגרביים ארוכות יטפלו בזה, סה"כ די מרוצה מהם

Back
למעלה תחתית