הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה נעלי וויטליפטינג במרכז

• פותח/ת השרשור ilay
  • פורסם בתאריך

ilay

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, מחפש לקנות נעליים משומשות לוויטליפטינג באיזור המרכז, מידה 43-44.

בארץ אין כזה שוק גדול גם ליד1(ויכול להיות אפילו שכבר לא מוכרים בכלל כמעט יד1) וגם לא של יד2, אם אתה לא רוצה לחכות כמה חודשים בשביל אולי שיצוץ משהו(למרות שאולי כבר יש אם לא חיפשת בפורום קנייה ומכירה פה או ביד2) אז כדאי להסתכל באייבי, השוק בארהב/אירופה הרבה יותר רציני ואפשר גם למצוא נעליים במחירים ממש טובים, אני הבאתי את הרייבוק לגסי ליפטר 2 במצב כמעט חדש ב60 דולר במקום 200 משם, לא שלחו ישירות לארץ אז השתמשתי בחברה ששולחת שלקחה 20 דולר אבל עדיין מחיר כולל מעולה(ונראה לי גם יותר זול באיזה 100 200 שקל ממה שנעל יד2 כזאת תעלה כאן בהנחה והאדם קנה אותה פה באופן רישמי ולא הביא מחול)

• פותח/ת השרשור
בארץ אין כזה שוק גדול גם ליד1(ויכול להיות אפילו שכבר לא מוכרים בכלל כמעט יד1) וגם לא של יד2, אם אתה לא רוצה לחכות כמה חודשים בשביל אולי שיצוץ משהו(למרות שאולי כבר יש אם לא חיפשת בפורום קנייה ומכירה פה או ביד2) אז כדאי להסתכל באייבי, השוק בארהב/אירופה הרבה יותר רציני ואפשר גם למצוא נעליים במחירים ממש טובים, אני הבאתי את הרייבוק לגסי ליפטר 2 במצב כמעט חדש ב60 דולר במקום 200 משם, לא שלחו ישירות לארץ אז השתמשתי בחברה ששולחת שלקחה 20 דולר אבל עדיין מחיר כולל מעולה(ונראה לי גם יותר זול באיזה 100 200 שקל ממה שנעל יד2 כזאת תעלה כאן בהנחה והאדם קנה אותה פה באופן רישמי ולא הביא מחול)
תודה על התגובה, עזרת לי הרבה. בנוגע לאיביי חיפשתי שם קצת ולא מצאתי המון חוץ מכמה זוגות של inov-8. ההצעה שלך בנוגע לחברת שילוח לארץ טובה מאוד, אבדוק אותה.

בנוגע לאיביי חיפשתי שם קצת ולא מצאתי המון חוץ מכמה זוגות
זהו זה די דינמי וגם משתנה בהתאם למה שאתה מוכן לקנות(מבחינת עקב וסגנון נעל), אני אישית הייתי מוכן לאיזה 2 3 דגמים וישבתי על זה שבוע שבועיים עד שעלו איזה 2 דברים מתאימים

אני בדיוק קניתי אסיקס חדשות ויש לי לגאסי ליפטר 2 במצב כמעט חדש (השתמשתי חודשים בודדים) מידה 9.5 כחול-לבן שקניתי מהחנות של ריבוק באמזון. מצרף לינק לדגם שקניתי באמזון, אם תהיה מעוניין פנה בפרטי, אצלם לך את הזוג שלי ונדבר. אני גר באבן יהודה, עובד בא.ת נתניה. https://a.co/d/iiq6NW7

אני בדיוק קניתי אסיקס חדשות ויש לי לגאסי ליפטר 2 במצב כמעט חדש (השתמשתי חודשים בודדים) מידה 9.5 כחול-לבן שקניתי מהחנות של ריבוק באמזון. מצרף לינק לדגם שקניתי באמזון, אם תהיה מעוניין פנה בפרטי, אצלם לך את הזוג שלי ונדבר. אני גר באבן יהודה, עובד בא.ת נתניה. https://a.co/d/iiq6NW7
היי, אני אולי מעוניין, שולח הודעה פרטית.

Back
למעלה תחתית