הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תא לחץ, מישהו עבר טיפול / חקר את הנושא?

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
יש כמה תאי לחץ שפזורים ברחבי הארץ, רשימת המתנה כאורך הגלות ועלות שממש לא נוחה לכל כיס.
מבחינת התוצאות אמנם אין הוכחות חד משמעיות ,אבל בתי חולים מחזיקים תאים כאלו, מה שלפי דעתי מרמז על תוצאות חיוביות.
למישהו יש ניסיון עם התאים האלו?
חשבתי לבנות תא כזה

יש כמה תאי לחץ שפזורים ברחבי הארץ, רשימת המתנה כאורך הגלות ועלות שממש לא נוחה לכל כיס.
מבחינת התוצאות אמנם אין הוכחות חד משמעיות ,אבל בתי חולים מחזיקים תאים כאלו, מה שלפי דעתי מרמז על תוצאות חיוביות.
למישהו יש ניסיון עם התאים האלו?
חשבתי לבנות תא כזה

כן אני מכיר מישהו שעשה, צריך הרבה טיפולים וזה משהו שמאוד קשה לאמוד מבחינת שינויים בהרגשה.

אומרים שזה כן עוזר ובכל מקרה יש לך מרפאות פרטיות ששם אין רשימת המתנה כמו בבתי חולים.

ואתה לא יכול לבנות דבר כזה. (מזמינים את הדבר הזה בעשרות - מאות אלפים)

• פותח/ת השרשור
יש בארהב המון אנשים שבנו.
זו לא בעיה לבנות מתקן אטום לגמרי עם לחץ גבוה ורמת חמצן גבוהה.
הבעיה היא לקבל עליו תקן וכו, פלוס יש את הסכנה שהוא ידלק במהירות עקב רמות חמצן גבוהות

יש בארהב המון אנשים שבנו.
זו לא בעיה לבנות מתקן אטום לגמרי עם לחץ גבוה ורמת חמצן גבוהה.
הבעיה היא לקבל עליו תקן וכו, פלוס יש את הסכנה שהוא ידלק במהירות עקב רמות חמצן גבוהות

אתה מודע לזה שמה שאתה מתכנן לעשות עם הידע הלקוי שלך יכול להסב לך נזק לכל החיים נכון?

השתמשו בזה בעבר בשביל תאונות צלילה עם אחוזי הצלחה די גבוהים

באוסטרליה שמעתי שזה טיפול די מקובל @MasterSplitter אתה באוסטרליה, מכיר את הנושא?

יש על זה המון דברים חיוביים, משער שאכן זה עושה משהו, אחרי הכל אוויר זה בריאות וזה אמיר כביכול להזין את כל התאים בחמצן

לבנות כזה בבית זה אפשרי אבל מסוכן, יש מכשירי מיני בטיפולים נטרורפטייים שעושים טיפולים ביוני חמצן משהו כזה, זה נשמע דומה..

בכל מקרה, מי שיש לו צלקת טרייה וכדומה באיזור החזה לא מקבל הפניה לזה כי מפחדים שהחזה/ריאות שלו יתפוצץ בגלל הפרשי לחצים כאלו ואחרים שיכולים לקרות שם

פעם תא לחץ היה לבנאדם בודד היום עם הטכנולוגיות בונים את זה לכמה אנשים בבת אחת, היום זה הרבה יותר נגיש מאשר בעבר אבל עדיין לא נגיש כמו במדינות אחרות

זה נושא שמשמע מאוד מעניין, ריפוי צלקות, שיפור דרכי הנשימה, טיפול בבעיות של ספיקת גם לאיברי המין ועוד ועוד

הבעיה כמו שציינו שלהשיג לזה תור בארץ זה קצת פרוצדורה והרבה פעמים עולה גם לא מעט
הניחוש שלי שבתי חולים מחזיקים בכזה בשביל מקרים מסוימים בהם רק זה יכול לעזור בצורה משמעותית וכן עבור תיירות מרפא ושר"פ, זה אמור להיות מונגש גם לאזרח הפשוט אבל יש המון בירוקרטיה בדרך

תקרא באותו פרק את אוכלוסית היעד.

כלומר רואים הטבה ביכולות קוגנטיביות של מבוגרים בריאים בגיל 64 ומעלה...
זה חדשות לא רעות בכלל, פתח למחקרים נוספים על אנשים צעירים או ספורטאים
תקן אותי אם אני טועה, אבל כאלו מחקרים עוד לא בוצעו ולא ניתן להסיק שלא תהיה תועלת

ומכיוון שלא עשו מחקרים כאלו, אין סיבה להאמין שיש בזה תועלת.

ומכיוון שלא עשו מחקרים כאלו, אין סיבה להאמין שיש בזה תועלת.

אוי לנו אם זאת הייתה הגישה שלנו... אם הייתי חוקר בתחום לא נראה לי שהייתי מתעסק בלהאמין, נראה לי שפשוט הייתי חוקר יותר לעומק
עד אז לא ניתן לקבוע בוודאות האם יעיל או לא, מה שכן הממצאים עד עכשיו נראים לא רע, לכן גם לא הייתי שולל מראש

זה לא מה שאמרתי, אני שולל את הטיפול כי אין לזה אסמכתה. אתה טוען שיש תועלת על בסיס מחקרים על אוכלוסיה ומחלות שאינם רלוונטים עבורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית