עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העצה הכי טובה זה לקחת יועץ משכנאות טוב במחיר טוב, אני פניתי לכל הבנקים לפני שפניתי ליועץ כדי לשמוע הצעות. פניתי ליועץ והוא הוריד לי את הסכומים והריביות בצורה משמעותית. יועץ משכנתא אמור לעלות לך באזור ה5000 שקל, אם יש לך "חבר" יש הנחה בחברת מנטה ואתה יכול לקבל יועץ ב2900 שקל(ככה אני עשיתי).
לפני שאתה ניגש ליועץ / בנק. תנסה להעריך את היכולת שלך להחזיר חלק מהמשכנתא לתקופות שונות.
לדוגמא אם תשתחרר לך קרן השתלמות בעוד 5 שנים זה פרמטר שצריך להתחשב בו בבניית התמהיל.
העצה הכי טובה זה לקחת יועץ משכנאות טוב במחיר טוב, אני פניתי לכל הבנקים לפני שפניתי ליועץ כדי לשמוע הצעות. פניתי ליועץ והוא הוריד לי את הסכומים והריביות בצורה משמעותית. יועץ משכנתא אמור לעלות לך באזור ה5000 שקל, אם יש לך "חבר" יש הנחה בחברת מנטה ואתה יכול לקבל יועץ ב2900 שקל(ככה אני עשיתי).
מהניסיון שלי ושל אנשים שאני מכין חד משמעית כן. אבל שוב לא צריך ללכת ישר לייעוץ לך בעצמך לבנקים לקבל הצעות ואז תפנה לחברות ייעוץ ותשאל האם הם יכולים להציע לך הצעות יותר טובה מאלו שקיבלת. בנוסף אם אתה מחליט לא ללכת לייעוץ משכנאות כדאי לך לחקור את הנושא לעומק לדעת איךלבנות תמהיל,איך לחלק את הסכום בין הפרמיות, בנקודת זמן שאני הייתי בה העדפתי לתת למומחה לטפל בזה.Z
סליחה מראש שאני נדחף. אתה בעצם טוען שלמי שאין ניסיון וידע במשכנתא כדאי לפנןת ליועץ משכנתאות ועדיין יצא לו כנראה זול ונוח יותר?
מהניסיון שלי ושל אנשים שאני מכין חד משמעית כן. אבל שוב לא צריך ללכת ישר לייעוץ לך בעצמך לבנקים לקבל הצעות ואז תפנה לחברות ייעוץ ותשאל האם הם יכולים להציע לך הצעות יותר טובה מאלו שקיבלת. בנוסף אם אתה מחליט לא ללכת לייעוץ משכנאות כדאי לך לחקור את הנושא לעומק לדעת איךלבנות תמהיל,איך לחלק את הסכום בין הפרמיות, בנקודת זמן שאני הייתי בה העדפתי לתת למומחה לטפל בזה.
אתה מתכוון איך עשיתי את התהליך? או איך בניתי את התמהיל?אתה יכול לתת לי דוגמה מה למשל את עשית? או שאתנ לא בקיא?
אתה מתכוון איך עשיתי את התהליך? או איך בניתי את התמהיל?
גם אני ממליץ לך לקחת מומחה בתשלום שיסביר לך הכל. ואת הדבר הכי חשוב עם אתה לוקח משכנתה ל 30 שנה (לדוגמה) 900,000 אלף שח כמה כסף אתה תשלם פה ריביות זה הכי חשוב עם אתה תצטרך להחזיר פה סכום גבוה לבנק אז זה לא שווה ועדיף לא לקנות בית או לקנות בית זול יותר. אתה מתכוון לגור בוא או להשכיר ? כמו כן צריך לקחת בחשבון שמהלך השנים הבית יצטרך שיפוצים שגם יעלה כסף רב וזה אומר אולי לקחת הלוואות נוספות שוב בריביות.אהלן, אני כנראה הולך לרכוש דירה ואני מתכוון לקחת משכנתה על סך 900K
מישהו שעבר את זה לאחרונה ויכול לתת לי כמה עצות? אשמח לכל עצה ועניין.
אני ספציפית לא בניתי את התמהיל היועץ עשה לי את זהאיך בנית את התמהיל
גם אני ממליץ לך לקחת מומחה בתשלום שיסביר לך הכל. ואת הדבר הכי חשוב עם אתה לוקח משכנתה ל 30 שנה (לדוגמה) 900,000 אלף שח כמה כסף אתה תשלם פה ריביות זה הכי חשוב עם אתה תצטרך להחזיר פה סכום גבוה לבנק אז זה לא שווה ועדיף לא לקנות בית או לקנות בית זול יותר. אתה מתכוון לגור בוא או להשכיר ? כמו כן צריך לקחת בחשבון שמהלך השנים הבית יצטרך שיפוצים שגם יעלה כסף רב וזה אומר אולי לקחת הלוואות נוספות שוב בריביות.
אגב זה לא חכם לקנות נדלן במשבר גדול כמו שקיים היום זו יכולה להיות טעות קריטית שתבין אותה עוד שנתיים בערך. אלה אם כן יש לך פה עסקה שהבית הזה נמכר בשבילך ב-200-300 אלף פחות מהמחירון שמופיע באתר מדלן איפו שאתה יכול לראות בכמה הדירות נמכרו שם.
מבין אותך בעניין השכירויות. אחרי שרשמת עכשיו שאתה קונה בפריפריה זה משנה את התמונה שם זה הולך לרדת הכי הרבה. הנדלן הפסיק לעלות בפועל והתחיל לרדת עוד לפני הקורונה . הקורנה נתנה לו מכה אנושה ורואים את זה לאט לאט ויראו את זה עוד יותר בשנה שנתיים הקרובות.אני הולך לקנות דירה חדשה מקבלן עם הנחה של 200 אלף (עקב עסקים שעושים יחד)
אני כבר 7 שנים גם בשכירויות ונמאס לי פשוט כל פעם לעבור ונמאס לי מהבעלי בית שחושבים שהם אלוהים אז החלטתי לשים מקדמה את כל החסכונות ולקחת משכנתה שתעמוד עם העלות השכירות החודשית שלי + כמה שקלים שאני במילא שם בחודש לחיסכון.
לגבי משבר - אי אפשר לדעת מה יהיה, בכל מקרה אני מהפריפריה והמחירים זולים לעומת המרכז אז יותר מידי לרדת זה לא יוכל לרדת.