הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תהייה לגבי הפורום

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אוקיי חשבתי ואני רוצה לשתף/לפרגן/לתהות. האם זה הפורום הכי מקצועי בתחומו בארץ?

זאת אומרת, בתחום הפווארליפטינג ופיתוח הגוף נמצאים פה באמת אנשים מהטופ הארצי. מעבר למאמנים מהטופ הארצי והמון מידע, אני לא מכיר דבר כזה באף תחום אחר, למשל בכדורסל, אין פורום שנמצאים בו שחקני ליגת על ומשוחחים על האימונים שלהם, מניח שגם לא במכונאות רכב או באפייה, בעיצוב גרפי, או בכל תחום אחר אני אישית לא מכיר (אולי באמת סתם לא מכיר כי לא מתעניין).

1.האם אתם מכירים פורום מקצועי בתחומו באותה רמה?

2. מדוע הפורום מקצועי כל כך?

אוקיי חשבתי ואני רוצה לשתף/לפרגן/לתהות. האם זה הפורום הכי מקצועי בתחומו בארץ?

זאת אומרת, בתחום הפווארליפטינג ופיתוח הגוף נמצאים פה באמת אנשים מהטופ הארצי. מעבר למאמנים מהטופ הארצי והמון מידע, אני לא מכיר דבר כזה באף תחום אחר, למשל בכדורסל, אין פורום שנמצאים בו שחקני ליגת על ומשוחחים על האימונים שלהם, מניח שגם לא במכונאות רכב או באפייה, בעיצוב גרפי, או בכל תחום אחר אני אישית לא מכיר (אולי באמת סתם לא מכיר כי לא מתעניין).
קודם כל יש קבוצות מקצועיות כמעט בכל תחום.
חלקן סגורות וחלקן פתוחות.
רובן ברשתות החברתיות.

1.האם אתם מכירים פורום מקצועי בתחומו באותה רמה?
בתחום הכושר יש את evb
וגם יש בתחום האירובי יותר את האתר של אשד לין.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

2. מדוע הפורום מקצועי כל כך?
אופטימיזציה ואנשי מקצוע איכותיים שמנהלים אותו אני מניח?

1. Evb בפייסבוק גם חזק

2. כנראה כי זה פורום חלוץ במובן מסויים ששאב אליו אנשים מאותו "סוג" מה גם שמייק שהוא המקים מאוד מקצועי בעצמו וזה הגיוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית