הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרופ-שיפינג?

• פותח/ת השרשור sand22
  • פורסם בתאריך

sand22

משתמש פעיל
326
162
נק' מוניטין:
410
326
162
היי לאחרונה התחלתי להתענין בזה, דרך הEBAY.
רציתי לדעת אם יש למישהו פה נסיון בזה? הקורסים בארץ עולים 3-4 , וקורסים באנגלית 280 דולר הבדל משמעותי.
אבל זה נשמע משהו ששווה השקעה.

ההייתם מנסים?\או שזה 99% לא ילך?

בגדול אני עובד בתחום אחר (שיווק דיגיטלי)

בכל מקרה שופיפי, דרופשיפינג, בורסה, או כל עבודה מהמחשב שיכולה להניב משכורת פסיבית
(כמובן עם עבודה קשה, ומיינדסט מאוד טוב) אפשר להצליח, ואני מבטיח לך שזה מעבר לכסף, אני שהתחלתי את הקורס בשיווק בסביבות חודש מאי, כל חוט המחשב שלי השתנה מקצה לקצה, אני רואה את העולם הזה אחרת, המחשבה שלי השתנתה, הביטחון שלי השתפר משמעותית, ספרים, זמן לעצמי, ניהול זמנים מטורף, גם האימונים השתפרו, אני מבטיח לך שזה מעבר לזה.

אני פחות מכיר קורסים של דרופשיפינג אבל באופן כללי זה יתן לך הרבה יותר ממה שאתה חושב, במיוחד אם אתה משלב עם זה עבודה מחוץ לבית ומתאמן אתה תכנס לסדר יום של עשייה מטורפת, אני אישית מבסוט

אני לא מבין את השאלות האלה. היית פותח חנות בגדים? בסופו של דבר דרופשיפינג זה עסק וכל הכללים שחלים על עסק חלים על דרופשיפינג. תהיה טוב תצליח לא תהיה טוב לא תצליח, איך תהיה טוב? כמה טוב תהיה? הכל תלוי בך ובכמה אתה מוכן ללמוד, להשקיע ולהתפתח.

רוב העסקים נכשלים וככה גם רוב האנשים שנכנסים לתחום הזה במיוחד אלה שבאים במטרה לעשות ״כסף קל״

יכול להגיד לך רק ש99 אחוז מהאנשים שנכנסים לזה מוותרים על זה אחרי שעם הרבה (יחסית) עבודה הם רואים סכום שמסתכם בעשרות שקלים בודדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית