הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB של לייל מקדונלד.

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
בתוכנית צריך לבצע לחיצת רגליים במכונה(משמע לג פרס(נכון)),אם אינלי במכון מכונה כזאת מה אני אמור לעשות?
ובלי דברים כמו תחליף מכון כי אין עוד מכונים טובים באזור...

גם אני לא חשבתי שזה בכלל ריאלי להעלות משקלים מאימון לאימון, אבל זה עובד. אל תשבור את הראש עכשיו, כשתתקע כבר נעזור. תעבוד כמו שצריך ובזהירות, תאכל והכל יהיה בסדר. תאמין לי שיש סיכוי שתהיה יותר מרוצה מ-SS מאשר מהתוכנית של לייל, בייחוד אם אתה רוצה לעלות בכוח ובמאסה.

• פותח/ת השרשור
אני פוחד קצת בגלל הטכניקה ואני ממש מיואש מהסקוואט כבר(מיואש כמעט שבאלי לדלג עליו( :😃😃😃😃😃( ) וזה ממש מדכא...
הברכיים שלי גולשות ושאני מנסה להזיז אותם לצדדים זה לא הולך עם משקל.

גם אני לא חשבתי שזה בכלל ריאלי להעלות משקלים מאימון לאימון, אבל זה עובד. אל תשבור את הראש עכשיו, כשתתקע כבר נעזור. תעבוד כמו שצריך ובזהירות, תאכל והכל יהיה בסדר. תאמין לי שיש סיכוי שתהיה יותר מרוצה מ-SS מאשר מהתוכנית של לייל, בייחוד אם אתה רוצה לעלות בכוח ובמאסה.

התקדמות לינארית זה לפריקים גנטים, כמו סקוואט 3 פעמים בשבוע ולגעת עם הלשון במרפק.

אני התחלתי SS בגיל 15, אין סיבה שלא תתחיל.
בהתחלה אתה מעלה 5 קילו בבנצ' ו7 בסקוואט אבל אחרי זה אתה חותך את זה בחצי

לפי מה שהבנתי מתחילים עם עלייה של 7.5 בדדליפט, 5 בסקוואט, ו2.5 בנץ', פרס, PC, חתירה.

עלייה של 5 קילו בבנץ' נשמע קצת מוגזם האמת.

צריך לקרוא לתוכנית הזו AB ליצן מקדונלד לדעתי יש שם יותר מדי נפח ובמיוחד לפלג גוף התחתון עם תרגילים לא מועילים לתאומים וכו'.
לייל טוב בתזונה כל השאר הוא 0 (והוא גם פלצפן הומו חבל על הזמן, מה שגם שלא ממש מובן אם הוא שפוי נפשית או סתם מדוכא מהחיים [הוא מודה שיש לו דיכאון כרוני והוא מטופל]

צריך לקרוא לתוכנית הזו AB ליצן מקדונלד לדעתי יש שם יותר מדי נפח ובמיוחד לפלג גוף התחתון עם תרגילים לא מועילים לתאומים וכו'.
לייל טוב בתזונה כל השאר הוא 0 (והוא גם פלצפן הומו חבל על הזמן, מה שגם שלא ממש מובן אם הוא שפוי נפשית או סתם מדוכא מהחיים [הוא מודה שיש לו דיכאון כרוני והוא מטופל]

זה לא הדיכאון הכרוני אצל לייל שבעייתי אלא הנרקסיזם.

תאמת שעשיתי את התוכנית הזאתי לפני הצבא אבל העלתי משקלים מאימון לאימון לא נתקעתי כלכך מהר
אבל בהחלט עדיף SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית