הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טוב משעמם לי טבעי רוצה להתחיל סייקל ראשוון,תמונות בפנים

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
בן 22
1.78
88
האמת שאני מתכקדם טבעי פצצה,רחוק מהפוטנציאל שלי וכיף טבעי,באלי חידוד פוש לגוף,משעמם לי האמת.
איך מתחילים?

נערך לאחרונה:
נראלי שאתה בן 15 אחי.
אני שוקל את האוכל שלי ומתאמן כמו שצריך,למה שלא אראה ככה?
תאכל גם אתה חזה עוף אורז וברוקולי תעשה את האירובי שלך ואתה גם תיהיה ככה
מה יש בברוקולי שאין בבצל ופטריות? מה יש באורז שאין בפסטה ותפוח אדמה? מה יש בחזה עוף שאין בפרגיות דגים וביצים? אין מאכל קסם לבניית שריר.

אתה לא יכול להצטלם רגע? אתה מעלה את אותן תמונות רוב הזמן.
מה יש בברוקולי שאין בבצל ופטריות? מה יש באורז שאין בפסטה ותפוח אדמה? מה יש בחזה עוף שאין בפרגיות דגים וביצים? אין מאכל קסם לבניית שריר.

אבל כל הסלבס אוכלים את זה!

במיוחד מי שבאחוז שומן כמוך אחי, עדיף לך ננדרולון בהרבה
באחד הבא שוקל להריץ npp ולעבוד איתו בפעמיים או שלוש בשבוע.. הבנתי שעדיף מאשר דקה מכמה סיבות, אחת מתחיל לפעול יותר מהר לא צריך לחכות 4-5 שבועות תחילת הסייקל אלא שבוע שבועיים, וגם לא צריך לחכות מליון שנה עד שיוצא מהדם, קראתי על npp שיכול לעבוד גם עם פעמיים בשבוע אבל כמה שיותר תדירות זריקות יותר טוב..

לא יודע בנוגע לטרן, אבל בוודאות לוקחים טסט ודומוי בשביל תפקידים מסוימים.
GH ו פפטידים, שיש כסף לא צריך להתאמץ
ו פפטידים עובדים, פשוט הם לא מצדיקים את המחיר אבל אם מחיר לא היה אישו, פפטידים זה עולם אחר..

מן הסתם פעם בכמה זמן גם איזה סייקל נחמד ומבוקר

כל הסלבס גם אוכלים סנדוויצ'ים של טרן לארוחת בוקר, אבל אף אחד לא אומר /:

ברור שלא.
יותר מגניב להגיד ״התאמנתי 4 שעות ביום, אכלתי אורז ברוקולי וחזה עוף במשך 3 חודשים רצופים!״.

תעשייה בלוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית