עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מהיר ופונה בקלות שלא מיועד לפעלולים, אל תחפש סקייטבורד תחפש קרוזר*מהיר
*פונה בקלות
*לא מיועד לפעלולים
*איכותי
*נוח לכיס
באמת הבנתי שזה מה שכדאי כשביררתי.מהיר ופונה בקלות שלא מיועד לפעלולים, אל תחפש סקייטבורד תחפש קרוזר
קרש די קטן יהיה יותר נוח לתמרון, קצת פחות יציב, גלגלים רכים כדי שהנסיעה תיהיה חלקה ותוכל לסוע על משטחים שהם לא סקייטפארק או שבילים
צירים תשחרר קצת וזהו
Landyachtz • Cruiser Boards
אני נסעתי על קרוזר שלהם (את הדגם שלי כבר אין שם, הוא היה במחיר של ההכי זול שיש שם עכשיו) אחלה קרוזרים, מהירים רצח ונוחים לעיר, הקרש די כבד אז לפני איזה חצי שנה רק החלפתי את הקרש לקרש קלאסי 8 של סקייט רגיל
אם אתה רוצה להתאמן על גלישה אז קארברבאמת הבנתי שזה מה שכדאי כשביררתי.
משהו נוסף.
אני רוצה כאילו לרקוד על הסקייטבורד.
שתהיה לי סגנון רכיבה משלי.
אם זה סקייטבורד גדול יותר שאוכל לזוז עליו קצת או אחד שנע כמו גלשן שאוכל ליהנות איתו יותר.
אני לא יודע...
ראה, אני לא גר בעיר אבל אני לגמרי מדמיין את עצמי נוסע עם סקייטבורד לתל אביב בשביל ליהנות איתו.אם אתה רוצה להתאמן על גלישה אז קארבר
אם אתה רוצה "לרקוד" אז לונגבורד
אבל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לכל אחד יש ייעוד אחר, עם לונגבורד לא נוח לסוע ברחוב כי הוא גדול ויותר קשה לתמרן איתו, הוא יותר יציב אבל, ואם ראית אנשים רוקדים על סקייט כנראה שזה היה על לונגבורד
קארבר זה אותו רעיון של קרוזר רק עם צירים אחרים וגומיות שונות, לדעתי אם אתה לא גולש אין לך מה לעשות עם קארבר
לנסיעות בתוך העיר הכי נוח קרוזר.
אין לי מושג על האיכות שלו, אבל אני מוסר סקייטבורד שהיה לי בבית אם עוזר לך*מהיר
*פונה בקלות
*לא מיועד לפעלולים
*איכותי
*נוח לכיס
מוסר?אין לי מושג על האיכות שלו, אבל אני מוסר סקייטבורד שהיה לי בבית אם עוזר לך
טוב סליחה על התקוות שווא, אתמול הנחתי אותו בחוץ ואני רואה שמישהו לקח אותו כברמוסר?
מוסר זה תמיד טוב, חחח.
אהם
אשמח...
לא נורא, פשוט תעביר לי 200 בביט.טוב סליחה על התקוות שווא, אתמול הנחתי אותו בחוץ ואני רואה שמישהו לקח אותו כבר