הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש לקנות סקייטבורד

*מהיר
*פונה בקלות
*לא מיועד לפעלולים
*איכותי
*נוח לכיס
מהיר ופונה בקלות שלא מיועד לפעלולים, אל תחפש סקייטבורד תחפש קרוזר

קרש די קטן יהיה יותר נוח לתמרון, קצת פחות יציב, גלגלים רכים כדי שהנסיעה תיהיה חלקה ותוכל לסוע על משטחים שהם לא סקייטפארק או שבילים
צירים תשחרר קצת וזהו

Landyachtz • Cruiser Boards

אני נסעתי על קרוזר שלהם (את הדגם שלי כבר אין שם, הוא היה במחיר של ההכי זול שיש שם עכשיו) אחלה קרוזרים, מהירים רצח ונוחים לעיר, הקרש די כבד אז לפני איזה חצי שנה רק החלפתי את הקרש לקרש קלאסי 8 של סקייט רגיל

• פותח/ת השרשור
מהיר ופונה בקלות שלא מיועד לפעלולים, אל תחפש סקייטבורד תחפש קרוזר

קרש די קטן יהיה יותר נוח לתמרון, קצת פחות יציב, גלגלים רכים כדי שהנסיעה תיהיה חלקה ותוכל לסוע על משטחים שהם לא סקייטפארק או שבילים
צירים תשחרר קצת וזהו

Landyachtz • Cruiser Boards

אני נסעתי על קרוזר שלהם (את הדגם שלי כבר אין שם, הוא היה במחיר של ההכי זול שיש שם עכשיו) אחלה קרוזרים, מהירים רצח ונוחים לעיר, הקרש די כבד אז לפני איזה חצי שנה רק החלפתי את הקרש לקרש קלאסי 8 של סקייט רגיל
באמת הבנתי שזה מה שכדאי כשביררתי.
משהו נוסף.
אני רוצה כאילו לרקוד על הסקייטבורד.
שתהיה לי סגנון רכיבה משלי.
אם זה סקייטבורד גדול יותר שאוכל לזוז עליו קצת או אחד שנע כמו גלשן שאוכל ליהנות איתו יותר.
אני לא יודע...

באמת הבנתי שזה מה שכדאי כשביררתי.
משהו נוסף.
אני רוצה כאילו לרקוד על הסקייטבורד.
שתהיה לי סגנון רכיבה משלי.
אם זה סקייטבורד גדול יותר שאוכל לזוז עליו קצת או אחד שנע כמו גלשן שאוכל ליהנות איתו יותר.
אני לא יודע...
אם אתה רוצה להתאמן על גלישה אז קארבר
אם אתה רוצה "לרקוד" אז לונגבורד

אבל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לכל אחד יש ייעוד אחר, עם לונגבורד לא נוח לסוע ברחוב כי הוא גדול ויותר קשה לתמרן איתו, הוא יותר יציב אבל, ואם ראית אנשים רוקדים על סקייט כנראה שזה היה על לונגבורד

קארבר זה אותו רעיון של קרוזר רק עם צירים אחרים וגומיות שונות, לדעתי אם אתה לא גולש אין לך מה לעשות עם קארבר

לנסיעות בתוך העיר הכי נוח קרוזר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להתאמן על גלישה אז קארבר
אם אתה רוצה "לרקוד" אז לונגבורד

אבל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לכל אחד יש ייעוד אחר, עם לונגבורד לא נוח לסוע ברחוב כי הוא גדול ויותר קשה לתמרן איתו, הוא יותר יציב אבל, ואם ראית אנשים רוקדים על סקייט כנראה שזה היה על לונגבורד

קארבר זה אותו רעיון של קרוזר רק עם צירים אחרים וגומיות שונות, לדעתי אם אתה לא גולש אין לך מה לעשות עם קארבר

לנסיעות בתוך העיר הכי נוח קרוזר.
ראה, אני לא גר בעיר אבל אני לגמרי מדמיין את עצמי נוסע עם סקייטבורד לתל אביב בשביל ליהנות איתו.
אהם
מה עדיף, מה עדיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית