הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליתי 2 קילו! (שיתוף קצר וסיפור אישי)

אני את המדיטציות גיליתי בנקודת מפנה מאוד רצינית בחיים שלי ואני אומר לך שלפחות עליי זה עשה פלאים, זה מרגיע ברמות משחרר את הלחץ מהראש ובאמת זה כמו אירובי למוח מצד אחד נורא משחרר מצד שני מאמן אותו לדפוסי חשיבה וצורה בריאה יותר.
בפאן המדעי יש מחקרים פסיכולוגים שמראים שזה תורם הרבה מאוד לתפקוד המוח ואפילו משפיע על הבריאות הכללית, ,תחפש באנגלית בטוח תמצא.

אני את המדיטציות גיליתי בנקודת מפנה מאוד רצינית בחיים שלי ואני אומר לך שלפחות עליי זה עשה פלאים, זה מרגיע ברמות משחרר את הלחץ מהראש ובאמת זה כמו אירובי למוח מצד אחד נורא משחרר מצד שני מאמן אותו לדפוסי חשיבה וצורה בריאה יותר.
בפאן המדעי יש מחקרים פסיכולוגים שמראים שזה תורם הרבה מאוד לתפקוד המוח ואפילו משפיע על הבריאות הכללית, ,תחפש באנגלית בטוח תמצא.
פשוט מאזינים לפודקאסטים שנשלחו כאן?
לא משלבים תנוחות כלשהן?

לא משלבים תנוחות כלשהן?
אני יושב בשקט בחדר חשוך פשוט בישיבה מזרחית ואת הקטע קול אתה בוחר יש כל כך הרבה אני לפעמים סתם אוהב לשבת 10 15 דקות בשקט שלי לנשום 4 שניות פנימה ו6 שניות החוצה ופשוט לנקות את הראש או לסדר את המחשבות.
יש לך את זה

שזה עשר דקות אבל תעשה כמה שאתה מצליח מבלי לדחוק את עצמך לזה בכוח.
ושמע אני לא בן אדם רוחני ודי היפראקטיבי אבל זה עושה את העבודה מעולה.
בהצלחה גבר.

אין לי כסף מיותר בכל מקרה.
לא כל עזרה דורשת כסף.
אבל אמא שלי תמיד אומרת "כסף זה המחיר הכי זול"
אני יושב בשקט בחדר חשוך פשוט בישיבה מזרחית ואת הקטע קול אתה בוחר יש כל כך הרבה אני לפעמים סתם אוהב לשבת 10 15 דקות בשקט שלי לנשום 4 שניות פנימה ו6 שניות החוצה ופשוט לנקות את הראש או לסדר את המחשבות.
יש לך את זה

בהצלחה גבר.

חבל שאין כאן מוניטין.
זה בדיוק מה שאני עושה.

לא כל עזרה דורשת כסף.
אבל אמא שלי תמיד אומרת "כסף זה המחיר הכי זול"

חבל שאין כאן מוניטין.
זה בדיוק מה שאני עושה.
@בובו
אני חושב שאעדיף לשבת בחוץ, לשאוף אוויר חוץ.

עזרה פסיכולוגית לא דורשת כסף?
בכלליות בהחלט, אני מסכים.
מהסביבה שלי אני הבן אדם שהכי הייתי רוצה להקשיב לו ולקבל ממנו עצות.
אולי לפרוק מדי פעם, כי גם פסיכולוג טוב יראה אחרים(;
לפרוק לאנשים שהפריקה מדברת אליהם או לאנשים באינטרנט.
מעדיף לא לפרוק.
כלומר, מעדיף שלא יהיה את הצורך או להצליח לפרוק בדרכים אחרות מהתבכיינות, בשפה הפחות נעימה.
אם אני צריך עזרה ספציפית במשהו פונה אל מישהו ספציפי שיכול לעזור לי או לחלופין לרב גוגל.

לא משלבים תנוחות כלשהן?

לא צריך לסבך את העניינים, מאוד פשוט
תמצא מקום שקט, שב באיזה תנוחה שעושה לך נוח (אפשר גם סתם לשכב על הגב) ותאזין למדיטציה, עדיף באוזניות
ממליץ על מה ששלחתי, יש לך שם מבחר

• פותח/ת השרשור
יש לך את זה

בהצלחה גבר.

אני אנסה. אם הבנתי נכון, העיקרון הוא להיות "ברגע" וכאילו לבחון ב"אופן מנותק" את המחשבות שנוצרות? קראתי היום כמה מחקרים על מיינדפולס ורובם באופן מתסכל לא ממש מגדירים במדויק מה זה אומר.

@בובו
אני חושב שאעדיף לשבת בחוץ, לשאוף אוויר חוץ.

עזרה פסיכולוגית לא דורשת כסף?
בכלליות בהחלט, אני מסכים.
מהסביבה שלי אני הבן אדם שהכי הייתי רוצה להקשיב לו ולקבל ממנו עצות.
אולי לפרוק מדי פעם, כי גם פסיכולוג טוב יראה אחרים(;
לפרוק לאנשים שהפריקה מדברת אליהם או לאנשים באינטרנט.
מעדיף לא לפרוק.
כלומר, מעדיף שלא יהיה את הצורך או להצליח לפרוק בדרכים אחרות מהתבכיינות, בשפה הפחות נעימה.
אם אני צריך עזרה ספציפית במשהו פונה אל מישהו ספציפי שיכול לעזור לי או לחלופין לרב גוגל.
התחלתי בסגר הראשון ככה שלא הייתה לי יותר מדי חופש תנועה.
בעיקרון תעשה גם באמבטיה העיקר שתהיה במדיטציה ולא בסביבה שתפריע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית