הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא טבעי?

לא טבעי וזה לא משנה

ברגע שבנאדם משווק מוצרים של פיטנס, הוא במקרה משווק את myprotein כרגע, אם הוא אומר שהוא לא טבעי כל הטמבלים אומרים אהה זה החומרים ואז לא קונים את מה שהוא משווק... זה קטע כלכלי אם תרצה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200922-165607756.jpg
    Screenshot_20200922-165607756.jpg
    KB 149.3 · צפיות: 121
לא טבעי וזה לא משנה

ברגע שבנאדם משווק מוצרים של פיטנס, הוא במקרה משווק את myprotein כרגע, אם הוא אומר שהוא לא טבעי כל הטמבלים אומרים אהה זה החומרים ואז לא קונים את מה שהוא משווק... זה קטע כלכלי אם תרצה

שטויות, אם אתה פרזנטור בתחום הפיטנס אז אתה בהכרח על חומרים? זה מצוץ מהאצבע.
אני כן מסכים שרובם על חומרים, וספציפית הבחור הזה גם, אבל מפה ועד להגיד את מה שאתה אמרת...

לא טבעי וזה לא משנה

הבחור הספיציפי הזה לא טבעי אבל לא כול אחד שמשווק מוצר הוא טבעי ,יש גם אנשים שמשווקים על ידי חברות קטנות לכן הם לא בהכרח מקצועיים ואין להם סיבה לקחת חומרים(לפחות לא כרגע)

רוב מי שרוצה לעשות כסף גדול בתחום של ה פיטנס חוטא לחומרים ואסור לו להצהיר על זה כי אז הכסף לא מגיע אליו

תרצה או לא ככה זה.. כן יש טבעיים פה ושם אבל מעטים ואי אפשר באמת לדעת..

יש כאלה שהם לא ובכל זאת רושמים

זאת הנקודה, יש מוזרקים שטוענים שהם טבעיים, לכן מי שטוען שהוא טבעי רק על סמך ״מילה״ הטענה דחוקה..
אבל מי שאפילו לא כותב בכל מקום שהוא טבעי.. חח אין אפילו סיכוי שהוא טבעי

הייתי אומר לא בעדינות אבל...

בתאכלס אין שום סיכוי שהוא טבעי, וגם הייתי צוחק לו בפנים אם היה אומר לי שכן.

שטויות, אם אתה פרזנטור בתחום הפיטנס אז אתה בהכרח על חומרים? זה מצוץ מהאצבע
בשביל להיות פרזנטור בתחום הפיטנס אתה חייב גוף מסויים שניתן להגיע אליו רק עם חומרים.

לגבי פותח האשכול :
ולגבי מתענייני "טבעי לא טבעי" :

כל הבחורים שאתם רואים בפרסומות של פיטנס,
לא איזה שחיף שמפרסם תחתונים בדלתא כן,
אלא מפתחי גוף שריריים וחטובים טילים שאתם מתים להגיע לגוף כזה.
כולם אבל כולם לא טבעים כי לא ניתן להגיע לגוף הזה....
ועכשיו לשאלה שלא עוזבת אנשים בלילה לגבי למה הם טוענים שהם טבעיים כשהם בתאכלס לא.... וזה רמאות וכו' וכו'
התשובה פשוטה: הם לא רואים אף אחד ממטר ולא חייבים לדווח לאיש מה הם עושים בביתם הפרטי כל עוד זה לא פוגע באיש.

ככה גבר צריך להיראות.... 🤤🤤
Login • Instagram

לא כמו MikeThurston שנראה כמו בובות קן עם שיזוף בהתזה והשתלת שיער..
ומי יודע עוד איזה ניתוחים הוא עשה בדובאי... חוץ מהשתלת שיער וג'ינו... 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית