הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיריים אינדוקציה (וסעיף משנה - כיריים חשמליות) - נסיונכם?

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
מישהו פה התנסה ויודע לספר על חווית השימוש, יתרונות, חסרונות?
בפרט מחפשת ניסיון עם כיריים בחיבור חד פאזי שלא דורש התאמה מיוחדת, יש כזה?
מה עליי לשאול משכיר פוטנציאלי כדי לוודא שאוכל לחבר כיריים אינדוקציה חד פאזי בלי להתקשקש יותר מדי ולהיכנס לעלויות רציניות?

ומפה לשם, מישהו שהתנסה בכיריים חשמליות סבירות ויודע לספר/להמליץ? יש לי רתיעה מאוד גדולה משתי סיבות: כל בישול קטן הופך לסיפור (עד שמתחמם וכו) והוויסות קשה ולא מדוייק, ככה שיותר מדי פעמים זה נע בין הקצוות - או שזה לא זז, או שזה נשרף, ועל כל פנים דורש השגחה תמידית ומצריך הרבה סבלנות שבאופן ספציפי אין לי בבישול.

בעיקרון סימנתי חיבור לגז כדרישת חובה בדירה שאני מחפשת, אבל מפה לשם התחלתי להתעניין בפתרונות אחרים שאם יהיו מספיק טובים אשקול להתפשר. כאמור, כיריים חשמליות סטנדרט מהסוג שכרוכות בו הבעיות שלעיל - ביג נו נו.

ניסיונכם*? דעתכם? המלצות?

*ניסיון שלכם אישית, כמו גם של סבא, סבתא, אמא, אבא, אח, אחות, חבר וכו

מהנסיון שלי במדרשה, כיריים חשמליות זה משו שמתרגלים אליו די מהר. נכון שזה לא כמו כיריים רגילות, ואולי תשרפי איזה תבשיל או שניים, אבל עם הזמן תביני את הטריק 😃

• פותח/ת השרשור
מהנסיון שלי במדרשה, כיריים חשמליות זה משו שמתרגלים אליו די מהר. נכון שזה לא כמו כיריים רגילות, ואולי תשרפי איזה תבשיל או שניים, אבל עם הזמן תביני את הטריק 😃
כמובן שלומדים, אבל הבעייתיות נשארת. עדיין זה דורש יותר זמן, יותר השגחה, יותר סבלנות. הניסיון של אחותי עם זה (שנה של כיריים חשמליות, בית עם ילדים) זה שזה מעצבן אבל שורדים. האמת? בנושא הזה לא כל כך מושך אותי הרעיון של לשרוד.

כמובן שלומדים, אבל הבעייתיות נשארת. עדיין זה דורש יותר זמן, יותר השגחה, יותר סבלנות. הניסיון של אחותי עם זה (שנה של כיריים חשמליות, בית עם ילדים) זה שזה מעצבן אבל שורדים. האמת? בנושא הזה לא כל כך מושך אותי הרעיון של לשרוד.

נראלי שכבר הצעתי לך פעם , אבל מה עם כירה שכזו:
shopping

עולה 100 ש"ח. רבעיית בלונים עוד 50....

• פותח/ת השרשור
shopping

הופה. שכחתי באמת לבדוק. יודעת לכמה זמן אמור להספיק בלון אחד בשימוש סביר? (מניחה שמדובר במשהו קטן במיוחד)

shopping

פיתרון מצוין וחסכוני יותר

אמא שלי הייתה משתמשת בחשמלי,וזה ים חשמל (ולא הזכרתי את האי נוחות-עד שמתחמם וגם לא מגיע לטמפ' של כירי גז)

כמובן שאם תיכנסי לדירה עם גז,מה טוב

הופה. שכחתי באמת לבדוק. יודעת לכמה זמן אמור להספיק בלון אחד בשימוש סביר? (מניחה שמדובר במשהו קטן במיוחד)

מספיק, מספיק 😃
אולי לא לבישול של חמין אומשו חחח אבל בהחלט יספיק לך לשבוע של בישול סביר, להערכתי.
יש לך גם טוסטר אובן?
אפשר להכין איתו המון דברים.
כשגרתי אצל הקשישה, הייתי מכשתמשת בגז אולי פעם בשבוע לבישולים הגדולים, מכינה לי כמות וסלאמתק, ועוד איזה חביתה מדי פעם.
בטוסטר אובן הייתי מכינה את הדברים היומיומיים...

• פותח/ת השרשור
כמובן שאם תיכנסי לדירה עם גז,מה טוב
היות שאין מושלם, זו תמיד שאלה של מחירים ופשרות. באידיאל למצוא מקום שהוא בדיוק לגודל שלי, לא גדול מדי אבל כן מרווח מספיק, מרוהט קומפלט, מקום נעים ולא ג'וחה, צנרת ללא חלודה, משכיר שפוי, מחיר בדיוק בתקציב שלי, גז כמובן, במיקום המדוייק שאני מעדיפה ברמת הרחוב.
איך נאמר? המציאות קצת רחוקה מהאידיאל, אז עכשיו משחקת מחשבתית ובודקת את האפשרויות שלי כמו גם את הגבולות שלי בשלושה סעיפים: ריהוט, גודל, גז.

• פותח/ת השרשור
ומזגן
כפרע,חם לאללה
זו אפילו לא שאלה. ז'תומרת, זה לא ברמת האופציה.

אגב, למיטב הבנתי, עם כל החשמל וכו, זה לא אמור להיות יקר יותר מגז. בפרט לפי המחיר ש- @אני=] ציינה פה, שזול הוא בטח לא, בפרט בהתחשב בכך שמדובר בשימוש של יחיד, וגם לא שימוש מרובה - הרוב בתנור לדבריה.

נערך לאחרונה:
הבעיה עם כיריים חשמליות
שהם זוללות חשמל,ואם אין התאמה מיטבית של חשמל בבית,אזי עלול לקפוץ ״הפקק״ בשל עומס.
מזגן+כיירים חשמליות+קומקום לדוגמא
והופ זה קופץ.

לכן קודם לבדוק כמה פאזות יש בדירה

לגבי החימום של הכיריים -
לכיריים חשמליות באמת לוקח זמן להתחמם, אבל לכיריים אינדוקציה לא, הן מחממות הרבה יותר מהר מגז
מציע גם לשים לב להבדלים בין כיריים חשמליות, כיריים קרמיות וכיריים אינדוקציה
כולן עובדות עם חשמל אבל אם אני לא טועה אינדוקציה הכי טוב ואחר כך קרמיות, החשמליות הרגילות הכי פחות

ולכל סוג כיריים צריך להתאים סירים

• פותח/ת השרשור
לגבי החימום של הכיריים -
לכיריים חשמליות באמת לוקח זמן להתחמם, אבל לכיריים אינדוקציה לא, הן מחממות הרבה יותר מהר מגז
מציע גם לשים לב להבדלים בין כיריים חשמליות, כיריים קרמיות וכיריים אינדוקציה
אינדוקציה זה אחלה על פניו, רק ש -
צריך להתאים סירים
וזה די סיפור.
וגם צריך לארגן תשתית חשמל מתאימה, שזה עוד סיפור. וגם זה די יקר, הכיריים עצמן וכל המסביב.

החלטתי להמשיך לתעדף גז איפשהו גבוה בסולם הדרישות. כנראה שאתפשר על גודל דירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית