הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופניים חשמליות?

ירדןמוד

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
ניסיתי את מזלי ב FXP אבל לצערי רובם שם לא מבינים בגרוש בכל נושא האופניים, והם מאמינים שהאופניים שלהם הם הכי טובות. למה? "כי זה הכי איכותי"

אשמח אם מישהו יכול לייעץ לי מניסיון על אופניים כדאיות עד 5000 ש"ח. שיסחבו טוב בעליות, יהיו נוחות, חזקות ויציבות (מגזניום עדיף), גיר מפלדה (לא חובה), סוללה של סמסונג מקורית (חובה, כי יש הרבה זבל בתחום הזה), וכמובן מהירות

יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם (מכל האלפי דגמים שקיימים ונמאס כבר לראות את זה):

1. מגנום קלאסיק/ פרימיום (מישהו יודע אם הן עד 5000 ש"ח?)
2. פישר גולד(הרבה המליצו)
3. פישר סילבר מגנזיום (?)
4.קל אופן LUXURY
5. גולד מודל

ראלי בייק עם הסוללה החזקה ( 15 אמפר )
וזה חשמליים , אופניים חשמליים .

היה לי אפולו. אופניים מצוינות.
עד שגנבו אותם 😭

אני לא יודע אם זה הפישר או הגולד מודל אבל היה דגם כלשהו שהתהדר בכך שיש לו אחריות רבה והוא סוחב עד משקל רב עליו... הוא מטורף בעליות

אני נוסע לבסיס עם קלאופן luxury יום יום , סוללה סמסונג , בתכלס אופניים איכותיות אבל לא כאלה מהירות אם חשוב לך המהירות (תכלס אין לך מה לרדוף כל כך אחרי מהירות לדעתי אם אתה נוסע על המדרכה זה גם ככה מסוכן אם הן יהיו מהירות מדי) , במישור הן מגיעות ל 30 קמ"ש בערך בלי פדלים (רק ידית גז) ובעליות 20-25 קמ"ש

הינה מקום שאני ממליץ לך לקנות ממנו : ‎עודפי יבוא - אופניים חשמליים‎
אני קניתי משם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית