עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאסל פארם היה לי טעמתי,טעים מאוד
אופטימום מעולם לא טעמתי,איזה טעם אתה לוקח?
התבלבלת קצת, אני זה שלא ממליץ על "בלי טעם" כי זה פשוט דוחה, הורס כל דברהוואן וואי סופר אפקט שיש לי בטעם וניל טעים רצח, פחות אוהב מאסל פארם, אבל לך עם מה שטעים לך.
אגב שמעתי יש במיי פרוטאין אבקת חלבון זולה וממליצים בלי טעם כי הטעם נוראי או משהו כזה(לא ניסיתי אותה, רק שמעתי עליה).
סליחה טעות שלי אז, אני לא זוכר בדיוק אמרו עם טעם בלי טעם.התבלבלת קצת, אני זה שלא ממליץ על "בלי טעם" כי זה פשוט דוחה, הורס כל דבר
לנושא אם אתה שותה עם חלב אז מייפרוטאין יהיו לך אחלה, אם לא אז עדיף לך ללכת על משהו אחר, הם זולים והכל אבל עם מים הטעמים שלהם ממש חלשים
כל אבקה היא חיסכון בזמן...@Shem
רשמתי פינוק וחסכון בזמן
אנסה את אופטימום
טעם וניל/שוקולד
מסתדר יפה עם מנת פרי? בתוך הנינג׳ה?
אני רוצה להחליף לגמרי את ארוחת הבוקר שלי מכריך לשייק חלבון עשיר כזה
תלוי מול מה אתה משווה את זה.כל אבקה היא חיסכון בזמן...
אבקת חלבון חוסכת זמן, זה לא תלוי בכלום ואין למה להשוות, מדובר פה על זמן.תלוי מול מה אתה משווה את זה.
אבקת חלבון וחטיף חלבון זה אותו חלבון, איך לדעתך הכניסו 21 גרם חלבון לחטיף שהסך שלו הוא 60 גרם?אפקת חלבון מול חטיף חלבון או יוגורט מועשר..לא מהווה יתרון של חסכון בזמן. אפילו.. ההיפך.
בא לי להזמין א.חלבון
מה הייתם ממליצים
*ידוע לי שאין על מזון !!!
אל, אם אתה לוקח אופטימום תקח את הוונילשוקולד
הבננה מחליק טובאיזה טעם לקחת?
שותה שמן זית מהבקבוק ודבש פרופוליס /רגיל(כמו פו הדוב)ותן מתורתך מה אתה מוסיף לשייק הבוקר?
עברתי למשהו כזה,בהחלט קל יותר מהקורנפלקס המסורתירוצה לוותר על ארוחה מוצקה ולעבור לשייק