- פותח/ת השרשור
אני נגד אלימות(תן לו אחת בשמי).הוא הולך על 'פרייארים לא מתים רק מתחלפים'
בכל מקרה,אם אני אראה אותו פעם זה ישר סטירה
על כל אותם פעמים שהפריע לי לשמוע שירים..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נגד אלימות(תן לו אחת בשמי).הוא הולך על 'פרייארים לא מתים רק מתחלפים'
בכל מקרה,אם אני אראה אותו פעם זה ישר סטירה
על כל אותם פעמים שהפריע לי לשמוע שירים..
כלוםשאלה שמעניינת אותי לשאול את הבוגרים יותר בפורום היא - אם הייתם חוזרים לגיל 18, מה הייתם משנים במסלול החיים שלכם/ איזה טיפ הייתם נותנים לבן אדם שהייתם בגיל 18
שאלה מדהימה שגם חשבתי לשאול אתמול.שאלה שמעניינת אותי לשאול את הבוגרים יותר בפורום היא - אם הייתם חוזרים לגיל 18, מה הייתם משנים במסלול החיים שלכם/ איזה טיפ הייתם נותנים לבן אדם שהייתם בגיל 18
הזכרת לי את המחשבה של אתמול(מסגרת שלא באמת הייתי בא, זמן שהתבזבז...)כלום
כמובןכל דבר רע שקרה לך הוביל לכל דבר טוב שקרה לך, ולהפך.
אני חושב שיש סיבה לכל דבר, אבל פחות ממקום מאמין.כמובן
אין סתם בעולם
ואיכשהו מתקשר לאמונה (שתמיד הייתה,גם בימים 'קשים')
לא משנה איך אתה חושב שזה קורהאני חושב שיש סיבה לכל דבר, אבל פחות ממקום מאמין.
אפקט הפרפר, כזה.
אני רוצה להיות מאושר באלף.לא משנה איך אתה חושב שזה קורה
אגב,לגבי כסף
עם הזמן אתה תבין שזה ממש לא הכל בחיים
מנסיון קצת מר
אבל זה רק אני..
מאחל לך פרנסה טובה מבלי מאמץ (שיפוצים קלים נו)
רוב הטיפים שיתנו לך לא תייסם הרי... אז מה זה משנה...שאלה שמעניינת אותי לשאול את הבוגרים יותר בפורום היא - אם הייתם חוזרים לגיל 18, מה הייתם משנים במסלול החיים שלכם/ איזה טיפ הייתם נותנים לבן אדם שהייתם בגיל 18
רוב הטיפים שיתנו לך לא תייסם הרי... אז מה זה משנה...
כך אחד טוב :
תפתח תוכנית חסכון כבר השבוע ל10 שנים...
בעוד 10 שנים תודה לי
קח עוד אחדדווקא אני כן חושב שאיישם. למה לא? אולי לא כל טיפ יתאים לסיטואציות השונות בחיים שלי, אבל טיפים שאולי כן איישם יהיו מאוד משמעותיים.
קח עוד אחד
מדבר בתור עקשן רציני
במצבים מסויימים שכנראה תתקל בהם בעתיד,תנסה לפתוח את הראש לרגע (לא באמת,זה קצת כואב)
אבל לנסות לראות מעבר..
לפעמים זה יחסוך לך המון בהמשך הדרך
אתה נשמע בחור חכם,מאמין שתדע על מה להתעקש ועל מה לא
ותן עדכון על הגיוס אה?
לקנות ביטקויין ולמכור ב 19 אלף ואז לקנות שוב שהוא נופל ל6 ולמכור ב10שאלה שמעניינת אותי לשאול את הבוגרים יותר בפורום היא - אם הייתם חוזרים לגיל 18, מה הייתם משנים במסלול החיים שלכם/ איזה טיפ הייתם נותנים לבן אדם שהייתם בגיל 18
אל תזכיר לי את זה בחייאתביטקויין
לקנות ביטקויין ולמכור ב 19 אלף ואז לקנות שוב שהוא נופל ל6 ולמכור ב10
את הכל להשקיע באמזון גוגול פייסבוק ואפל למכור לפני הגל הראשונה ואז להשקיע הכל בזום
שלצום עד המוות זה לא יעיל, ובזבוז זמן.שאלה שמעניינת אותי לשאול את הבוגרים יותר בפורום היא - אם הייתם חוזרים לגיל 18, מה הייתם משנים במסלול החיים שלכם/ איזה טיפ הייתם נותנים לבן אדם שהייתם בגיל 18
לא קראתי את כולו:sarcastic:בבקשה תאמר לי שלא קראת את כולו 🤣
לאכול בריא יותר, לא לעשן ולמנוע קרוהן בגיל 20.שאלה שמעניינת אותי לשאול את הבוגרים יותר בפורום היא - אם הייתם חוזרים לגיל 18, מה הייתם משנים במסלול החיים שלכם/ איזה טיפ הייתם נותנים לבן אדם שהייתם בגיל 18
מממלא לעשן