הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר סולו

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
הי לכולם, אני בחור בן 22 מתאמן 5 שנים, משקל גוף 90 קג על 173 סמ, 15 אחוז שומן, אשמח לקבל חוות דעת עד כמה יעיל האנאבר סולו מניסיון אישי לגבי תהליך המסה או החיטוב, המטרה שלי כרגע זו חיטוב לפחות מ10 אחוז שומן!
לאלו תופעות לוואי יש לצפות מנטילת אנאבר סולו?
ושאלה אחרונה , במידה ואני מרוצה מהתוצאות של הסייקל הראשון שלי ואיני מעוניין שוב בסייקל , אך ממשיך להתאמן סדיר התוצאות של הסייקל ישמרו לטווח ארוך? או שמא נצרך לעשות סייקלים קבועים כדי לשמר תוצאות של סייקל? תודה למגיבים

רוב הסיכויים דהדילר שלך ייתן לך משהו מהול בדיבול, יהיה לך בעיות בציר כתוצאה מניהול לא נכון ושהדילר ייעלם לך מתי שתצטרך אותו ובמילא אחרי שתדע בחומרים אתה גם תזריק, אז תחסוך הכל מראש ואו שלא תגע בחומרים או שתעשה את זה כמו שצריך, אל תנסה להמציא את הגלגל מחדש כי אתה רק תידפק מזה.

אנאבר נוצר בשביל להיות הסטרואיד המושלם

בגדול הוא אחלה לפעם ראשונה לבדוק את בגוף הוא גם כמעט ללא תופעות לוואי.
החיסרון שלו זה התמורה למחיר
אנאבר אמיתי ואיכותי עולה 600+

3 חבילות שתצטרך לסייקל אנאבר זה מחיר של סייקל לזריקות שהתוצאה משמעותית הרבה יות,

בניגוד לחברי מעלי דווקא הייתי ממליץ לך להתחיל עם אנאבר ואחכ להתקדם לחומרים אחרים. אין מה להשתגע ולהגזים , המינימום של המינימום יעשה את העבודה כי אתה טבעי

לסיכום, אנאבר עליה של 2-3 קילו בתפריט נכון עליה נקיה

בסייקלים ועוד ראשון זה כבר 7-15

אנאבר נוצר בשביל להיות הסטרואיד המושלם

מבחינת סיידס והנאה מפאמפ, הרגשה איתו, כן אפשר להגיד..
מבחינת 'תוצאות' חוזק, תמורה ביחס למחיר, הוא ממש לא שם ואתה כתבת את זה בעצמך...

לסייקל ראשון שהרצפטורים בתולים כל דבר יעיף אותך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית