הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנתת אחד שמעלה בנוזלים וחברה אחרת שלא?שאלה למביני מרכיבי הטסט

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
שני חברים שנמצאים בסייקל אנתת בלבד, במהלך הסייקל (הארוך כ5-6 חודשים) החליפו בין שתי חברות שונות אבל שניהם טסט אנתת.
בחברה א׳ העלו נוזלים בטירוף ובחברה ב׳ הנוזלים ירדו והגדילה המשיכה.

* לגבי האם המינונים מדויקים בפנים לא יודע, אין ספק שהטסט בשניהם עובד כמו שעון .
* כמובן שהתזונה הייתה אותה תזונה קפדנית.

השאלה שלי היא כזאת, למיטב הבנתי טסט אנתת הוא טסט אנתת ובנוסף לזה מכיל הויאל אחד מסוגי השמנים+ בנזיל אלכוהול ועוד איזה כוהל אם אני זוכר נכון.
אני לא מבין גדול בהכנה של טסט אבל האם ישנו או יכול להיות בתוך הויאל חומר שגורם לספיחת נוזלים משמעותית? אם כן אשמח להסבר מעמיק כי זה פשוט מחרפן אותי

יש משפט שאומר, לא מחליפים סוס מנצח...
אני תמיד נצמד לחומרים שעובדים לי ולא מחפש הרפתקאות בברנדים אחרים... קיבלו פשוט שני חומרים שונים תחת אותו שם..

שני חברים שנמצאים בסייקל אנתת בלבד, במהלך הסייקל (הארוך כ5-6 חודשים) החליפו בין שתי חברות שונות אבל שניהם טסט אנתת.
בחברה א׳ העלו נוזלים בטירוף ובחברה ב׳ הנוזלים ירדו והגדילה המשיכה.
נשמע כמו שאלת פסיכומטרי

יש משפט שאומר, לא מחליפים סוס מנצח...
אני תמיד נצמד לחומרים שעובדים לי ולא מחפש הרפתקאות בברנדים אחרים... קיבלו פשוט שני חומרים שונים תחת אותו שם..
ואם הסוס פתאום רוצה להביא מכה ולהציא מחומר גלם של 100 ויאלים..200 ?

אם המצב הוא בדיוק כמו שאתה מתאר, כנראה זה לא טסט אננטט בשני הוויילים. לא עולה לי הסבר אחר
הסבר אפשרי אחר, הטסט אותו טסט אצל שניהם
ואצל בחור ב יש יותר המרה לאסטרוגן/רגישות אם תרצה וכתוצאה מכך יותר נוזלים,
כי ככה הגוף שלו עובד או שהוא בא.ש לא כיפי ובגלל זה..

AI או פרווירון או ירידה בא.ש טרם הסייקל אצל בחור ב היה סוגר לו את הפינה

הסבר אפשרי?

אצל בחור ב יש יותר המרה לאסטרוגן/רגישות אם תרצה וכתוצאה מכך יותר נוזלים,
הוא טוען שהם התנסו בשתי החברות ועם חברה מוסיימת הם העלו נוזלים ועם חברה שניה לא. לפחות ככה הבנתי

הוא טוען שהם התנסו בשתי החברות ועם חברה מוסיימת הם העלו נוזלים ועם חברה שניה לא. לפחות ככה הבנתי
יש מצב שבאחת החברות דחפו גם דיבול בפנים
או שבאחת החברות דחפו גם AI בפנים

ויכול להיות גם ש2 החברות אותו טסט וגם אם הם היו עוברים מחברה ב לא' או מחברה א' לב' היה קורה אותו דבר..

• פותח/ת השרשור
אכן, 2 חברות בחברה א׳ עולים בנוזלים משמעותית , בחברה ב׳ אין עליה בנוזלים (לפחות לא משמעותית)
יצא לנו להחליף ביניהם כל חודש חודשיים כך שאנחנו יודעים בוודאות שמשהו שונה...
אחוז שומן נמוך.
תזונה נקיה.

לכן אני משתגע ופתחתי נושא על זה ... אני מניח שאם אין קשר לטסט עצמו / שמן / בנזיל אז הכי נשמע לי הגיוני זה כנראה שבאמת יש שם חומר נוסף מעבר לטסט...

הם בחרו באסטר ארוך לכן ההעלאה של הנוזלים זה גם תלוי גנטיקה ותזונה אם התזונה תהיה מלאה בפחמימה גם אם תקח פרופ את תעלה נוזלים ,
אני בעד סוס כמו שכתבו מעליי מעלה הכי יפה שיש מניסיון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית