הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אני אמור להשמין בסייקל מסה (טסט) בפלוס 300 קל

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אז בגדול תמיד בסייקלים אכלתי ״מלוכלך״ והכל היה טיל.... הפעם בא לי לעשות את זה נקי , אני כמובן יודע שללא חומרים בפלוס 300קל לצורך העניין אעלה 300 +- גרם שומן בשבוע ..
השאלה איך זה בא לידי ביטוי בסייקל? אותו חשבון?
אני אעלה 300+- שומן לשבוע?

300 קלוריות שוות ל 33 גרם שומן
איך הגעת לחישוב שלך? ולמה שתעלה רק שומן אם אתה מתאמן ואוכל לפי תפריט שהחלק המרכזי בו הוא חלבון?

• פותח/ת השרשור
בוקר טוב 😃

300 קךוריות ליום זה 2100 קל לשבוע
למיטב זכרוני קילו שומן+ נוזלים שווה ערך ל7,700 קל׳ אז זה החשבון וזה יוצא 250-300 גרם שומן (לא 33 גרם ...) תקן אותי אם אני טועה אולי החשבון לא נכון...

ולגבי השאלה השניה שלך זו בדיוק השאלה שלי 😃 איך עושים את החשבון כמה מתוך הפלוס הקלורי ילך לשומן כמה לשריר וכמה לאנרגיה (ברור שזה לא מדע מדוייק ואינדבדואל אני שואל באופן כללי על הנייר)

• פותח/ת השרשור
7,700 קל שוות ערך לקילו שומן עם מים (מכיר את הנתון הזה מזמן אתה יכול לראות באחד המאמרים של מייק גם)
9,000 קל שוות ערך לקילו שומן טהור

על סמך הנתונים האלה אני עושה את החשבון אם אתה מכיר אחרים אשמח שתשכיל אותי.

7,700 קל שוות ערך לקילו שומן עם מים (מכיר את הנתון הזה מזמן אתה יכול לראות באחד המאמרים של מייק גם)

אלו ממש לא נתונים שאפשר להסתמך ולבנות עליהם.
יש הרבה משתנים מעבר.

זה בהנחה ואכלת את כל הקלוריות באותו היום. בהנחה ואתה אוכל בפלוס 300 קלוריות ליום חלק נכבד ילך לשריר ולא רק לשומן.

זה בהנחה ואכלת את כל הקלוריות באותו היום. בהנחה ואתה אוכל בפלוס 300 קלוריות ליום חלק נכבד ילך לשריר ולא רק לשומן.

לפי התאוריה (השגויה) שלך, אפשר לאכול יום אחד בפלוס קלורי וחלק נכבד ילך לבניית שריר, ולמחרת לאכול בגרעון קלורי של 300 ולרדת בא״ש.
בפועל זה לא עובד ככה.

תאכל בפלוס קלורי ותעשה אירובי פעמיים בשבוע אתה לא תעלה מלוכלך מדיי , תשתדל שכל הקלוריות עודפות יהיו משומן איכותי ומפחמימות מורכבות ויהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית