הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאב בשכיבות סמיכה שליליות

אנוניממ

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
אהלן, כבר פתחתי פה כמה אשכולות לגבי הכאב שלי בתרגילים מסוימים עקב גמישות יתר, עושה פיזיותרפיה כמובן תוך כדי.

אני מסוגל לבצע שכיבות סמיכה רגילות, עם טכניקה נכונה של וייצוב הכתפיים תוך כדי על כדי למנוע פציעה. אבל שאני מנסה לעשות שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי, מה שדורש ממני לצאת קצת מאיזור הנוחות של הכתף שלי גורם לכאב. זה מתסכל כי אני לא יכול לפתח את החזה התחתון וככה החזה שלי נראה כאילו הוא לא גודל. זה לא בעיקר בשביל פיתוח גוף אבל הייתי רוצה לשמוע איך אפשר לעבוד על החלק הזה בלי כאב. תודה!

אהלן, כבר פתחתי פה כמה אשכולות לגבי הכאב שלי בתרגילים מסוימים עקב גמישות יתר, עושה פיזיותרפיה כמובן תוך כדי.

אני מסוגל לבצע שכיבות סמיכה רגילות, עם טכניקה נכונה של וייצוב הכתפיים תוך כדי על כדי למנוע פציעה. אבל שאני מנסה לעשות שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי, מה שדורש ממני לצאת קצת מאיזור הנוחות של הכתף שלי גורם לכאב. זה מתסכל כי אני לא יכול לפתח את החזה התחתון וככה החזה שלי נראה כאילו הוא לא גודל. זה לא בעיקר בשביל פיתוח גוף אבל הייתי רוצה לשמוע איך אפשר לעבוד על החלק הזה בלי כאב. תודה!

לא יתן לך שום הבדל ויזואלי אז אין טעם להכאיב לעצמך,
תתרכז בלהקשות את השכיבות סמיכה עם טמפו / הגדלת התנגדות או העלאת טווח חזרות.

לא ניתן לפתח חזה תחתון מש.ס בשיפוע שלילי. אולי חזה עליון וגם על זה יש ויכוח.
בכל מקרה יש שתי אפשרויות- או שתמצא פיזיותרפיסט/מאמן שייתן לך פתרון או שתדלג דווקא על הורסיה הזו, יש המון תרגילים לכל קבוצת שריר

• פותח/ת השרשור
לא ניתן לפתח חזה תחתון מש.ס בשיפוע שלילי. אולי חזה עליון וגם על זה יש ויכוח.
בכל מקרה יש שתי אפשרויות- או שתמצא פיזיותרפיסט/מאמן שייתן לך פתרון או שתדלג דווקא על הורסיה הזו, יש המון תרגילים לכל קבוצת שריר
הכוונה שמורידים קצת את הידיים אחורה ואז עושים שכיבות שמיכה, כנראה לא קראתי לזה בשם הנכון.. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית