חיטוב באחוזי שומן נמוכים-תוכלו לעזור?

אלישבע

משתמש מתחיל
3
0
אני רוצה להוריד אחוזי שומן נמוכים שנוספו לי מכדור שלקחתי בעבר
אין לי נטיה להשמנה
הייתי תמיד מאוד רזה (גובה 165 משקל כ50 מידה כ34) ועדיין נחשבת רזה (משקל כ55 מידה כ38-40)
רוב התוכניות דיאטה שפניתי אמרו שלא מתאימה כי אני במשקל תקין
אני מבינה שבמשקל ואחוזי שומן שלי זה מצריך תפריט תזונה מדוייק יותר והתהליך כנראה גם איטי יותר..
יש לי סבלנות אבל כן מחפשת תהליך מהיר ככל האפשר ולא שינוי אורח חיים וכו
האם אתם תוכלו לתת כזה מענה ליווי והדרכה?
בסה"כ רוצה לחזור למימדים שלי ולבגדים שלי..
הייתי בריאה מאוד גם לפני לא חושבת שזה לא בריא לחזור לשם.
אה ועוד דבר אני שונאת שונאת ספורט ומקוה שאפשר גם בלי..

אני רוצה להוריד אחוזי שומן נמוכים שנוספו לי מכדור שלקחתי בעבר
אין לי נטיה להשמנה
הייתי תמיד מאוד רזה (גובה 165 משקל כ50 מידה כ34) ועדיין נחשבת רזה (משקל כ55 מידה כ38-40)
רוב התוכניות דיאטה שפניתי אמרו שלא מתאימה כי אני במשקל תקין
אני מבינה שבמשקל ואחוזי שומן שלי זה מצריך תפריט תזונה מדוייק יותר והתהליך כנראה גם איטי יותר..
יש לי סבלנות אבל כן מחפשת תהליך מהיר ככל האפשר ולא שינוי אורח חיים וכו
האם אתם תוכלו לתת כזה מענה ליווי והדרכה?
בסה"כ רוצה לחזור למימדים שלי ולבגדים שלי..
הייתי בריאה מאוד גם לפני לא חושבת שזה לא בריא לחזור לשם.
אה ועוד דבר אני שונאת שונאת ספורט ומקוה שאפשר גם בלי..

הייתי הולך על מאזן ניטרלי בליווי אימוני כוח ולהתחיל שקילות עם ממוצעים שבועיים.

בלי ספורט זה יהיה בעייתי כי נשמע שמה שמפריע לך בעיקר זה חוסר במסת שריר שיתן לגוף צורה יותר "מוצקה".

שלום אלישבע,

אפשר לרדת 5 ק"ג גם ללא אימונים כלל, אך הירידה לא תהיה איכותית (כנראה תאבדי מסת שריר) ולכן כדאי לשלב. כך או כך, תצטרכי להקפיד על התזונה ולהיות במאזן קלורי שלילי. אם לא תפתחי כלים תוך כדי הייעוץ (בהקשר של "לא שינוי אורח חיים"), ייתכן ותעלי הכל חזרה בסוף התהליך. בייעוץ שלנו אנו מביאים כלים במפגשי מעקב כדי שהמשקל לא יעלה חזרה ותשמרי על המשקל החדש, אך זה ידרוש ממך כנראה התאמות תזונתיות שילוו אותך כל החיים (שהן לא מהפך דרסטי כנראה ממה שאת עושה כרגע, אלא יותר דיוק על כמויות ומינונים).

• פותח/ת השרשור
מאז שהפסקתי את הכדור לא המשכתי להשמין ככה שאני מקוה שאחרי שארד ואחזור לאכילה הטבעית שלי לא אשמין שוב.. לא?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית