הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט ג'ל

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
מישהו ניסה שימוש בג'ל טסט?
מה הפלוסים והמינוסים שלו? ומה המינון השבועי הנצרך כדי להשיג תוצאות טובות?

מישהו ניסה שימוש בג'ל טסט?
מה הפלוסים והמינוסים שלו? ומה המינון השבועי הנצרך כדי להשיג תוצאות טובות?
לא נועד לשימוש לצרכים עליהם אתה מכוון.
וחסר תועלת לחלוטין לעניין זה

אין מה להשוות לטסט בזריקות

אבל אם זאת לא אופציה עבורך ואתה מחפש משהו עדין ולא זריקות תיקח 50 מג בג׳ל כל יום אתה תרגיש וזה נחמד להתחלה החיסרון שזה דיי יקר

בוא נגיד אם היית מורח טסט ג׳ל כמו כמות הפעמים שסבתא חולת ניקיון מורחת אלכוג׳ל בימי הקורונה אולי היית מקבל זקפה אחת יותר ביום...
חוץ מיזה - כלום

בוא נגיד אם היית מורח טסט ג׳ל כמו כמות הפעמים שסבתא חולת ניקיון מורחת אלכוג׳ל בימי הקורונה אולי היית מקבל זקפה אחת יותר ביום...
חוץ מיזה - כלום
הוא לא מדבר על הזין..
חיי בסרט שהג'ל יעלה לו את המסה

הייתי תחת פיקוח רפואי.
זה לא פרקטי
צריך למרוח לחכות שייתיבש
לשטוף טוב טוב ידיים
לחכות עם לבישת החולצה
ובבדיקות בלחץ העל ננמול 1
לא שווה בהחלט
*לפי דעתי

חולק על דעתכם. טסטומקס 50 מ"ג...

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201031-235122.jpg
    Screenshot_20201031-235122.jpg
    KB 92.4 · צפיות: 115
בסוף הסייקל תגיד לנו כמה עלית ומשקלי עבודה
ואם אפשר תמונה לפני אחרי או היקפים
אני בTRT לא בסייקל. אני לא מומחה לנושא ובטח לא יכול להגיד שזה מה שטוב לסייקל רק אומר שאפשר להגיע למספרים יפים עם ג׳ל. לדעתי זה תלוי באיפה מורחים וצריך אחוז שומן נמוך מאוד לספיגה מיטבית.

אני בTRT לא בסייקל. אני לא מומחה לנושא ובטח לא יכול להגיד שזה מה שטוב לסייקל רק אומר שאפשר להגיע למספרים יפים עם ג׳ל. לדעתי זה תלוי באיפה מורחים וצריך אחוז שומן נמוך מאוד לספיגה מיטבית.
אה אוקיי כי חשבנו שדיברת על שימוש בג׳ל לטובת סייקל,
אם זה טיארטי אכן תוצאות יפות לפי הבדיקות דם.

מה סיבת הטיארטי אם אפשר לשאול?

היפוגונדיזם מסיבה לא ידועה (בדקו כמה אפשרויות לא מצאו למה)
הגעתי לממש 0 טסט. מכיוון שלמזלי כבר סיימתי עם ילדים לא היה צורך בטיפול המקובל להעלאת LH וFSH.

פעם ביום בבוקר. לוקח כ2 דקות. לאחר מכן לא מומלץ להתקלח או להזיע יותר מדי למשך שעה וגם צריך להיזהר במגע באיזורים שמרחת עם אנשים אחרים.
אציין שהמספרים שאני רואה אצלי הם יחסית חריגים לתוצאות של אנשים אחרים עם ג׳ל.

פעם ביום בבוקר. לוקח כ2 דקות. לאחר מכן לא מומלץ להתקלח או להזיע יותר מדי למשך שעה וגם צריך להיזהר במגע באיזורים שמרחת עם אנשים אחרים.
אציין שהמספרים שאני רואה אצלי הם יחסית חריגים לתוצאות של אנשים אחרים עם ג׳ל.
בן כמה אתה?

זה אופרציה מסורבלת הג'ל וגם יעילה באופן מוגבל..
הייתי מציע לך להתייעץ עם האנדו שלך על זריקות..
יש היום זריקה שאתה לוקח פעם ברבעון ואתה מסודר בלי להתעסק עם ג'לים ועניינים.
הרי גם ככה הייצור שלך משותק לגמרי לדבריך

האופרציה לא מסורבלת כמו שזה נשמע אבל מסכים שזריקה יותר נוחה. האנדו נתן את האופציה הזו (הפרוטוקול הוא להתחיל עם ג׳ל ולראות איך הגוף מגיב כי כמו שאמרת הזריקה היא ל3 חודשים ואי אפשר להפסיק אם יש בעיה). אני יכול לעבור לזריקה בכל שלב, אבל כרגע אני מסתדר עם הג׳ל והוא נותן תוצאות טובות. אני יחסית בחודשים הראשונים של הטיפול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית