עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הגעת לדילרכן
ותחליף דילר
שמוכר לך אוראלים סולו בלי טסט בסיסאיך הגעת לדילר
אם היית קורא את הפוסט כתבתי שם שלקחתי סולו לחיטוב. אין שום יתרון לשלב טסט לאנאבר בחיטוב, טסט מוסיף נוזליםשמוכר לך אוראלים סולו בלי טסט בסיס
אם היית קורא את הפוסט כתבתי שם שלקחתי סולו לחיטוב. אין שום יתרון לשלב טסט לאנאבר בחיטוב, טסט מוסיף נוזלים
אם היית קורא את הפוסט כתבתי שם שלקחתי סולו לחיטוב. אין שום יתרון לשלב טסט לאנאבר בחיטוב, טסט מוסיף נוזלים
למה גולם..לא חייבים תמיד ללכת בגדולאם לא היית גולם היית מוסיף טסט פרופ ומגיע לתוצאות הרבה יותר טובות ומוסיף יותר מסת שריר תוך כדי שאתה מתחטב ונראה פי 10 יותר כוסון
ברור שכל אחד וההעדפה שלו ,למה גולם..לא חייבים תמיד ללכת בגדול
אנבאר גם סולו סבבה לגמריי!
אתה מבין שעם טסט נמוך הגוף שלך יתעדף גם פריקה של רקמת שריר, כן?אם היית קורא את הפוסט כתבתי שם שלקחתי סולו לחיטוב. אין שום יתרון לשלב טסט לאנאבר בחיטוב, טסט מוסיף נוזלים
תמיד אפשר להוסיף(לא רק טסט)...ואפשר גם לא.ברור שכל אחד וההעדפה שלו ,
בדרך כלל אנשים בחיטוב מאבדים שריר -אני לא מאמין שאנאבר כחומר חלש יכול היה למנוע את זה לגמרי.
לדעתי אם היה מוסיף טסט פרופ אפילו ל 7-8 שבועות יחד עם האנאבר הוא היה מגיע לשייפ טוב בהרבה ואפילו מוסיף כמה גרמים של שריר.
היה יוצא לפיסיטי וממשיך באימונים שלו כרגיל- הנוזלים שהוא מדבר עליהם בסופו של דבר מתנקזים והגוף ״מאבד״ אותם, אין לו אינטרס לשמור עליהם. וכמה נוזלים הוא היה עולה במאזן קלורי שלילי עם תוספת מכובדת של אירובי ותזונה טובה....
תצרף מחקר במקום לבלבל את המוח.אנאבר אומנם חומר "עדין" אבל שלא יהיה לך ספק הוא מדכא את היצור של הטסט בצורה די אגרסיבית
אני לא צריך לצרף מחקר, אנאבר הוא לא SARM, ככה שהוא גם יפעל על ציר הHPTA.תצרף מחקר במקום לבלבל את המוח.
אתה יכול חצי שנה על אנאבר בשקט והגוף ימשיך לייצר טסטוסטרון עם פגיעה של פחות מ50% בhpta.
אז אתה מצפה שיאמינו לך בגלל העיניים היפות שלך,הבנתי.אני לא צריך לצרף מחקר
The effects of an anabolic steroid (oxandrolone) on reproductive development in the male rat - PubMedאז אתה מצפה שיאמינו לך בגלל העיניים היפות שלך,הבנתי.
אותי לא שכנעת
תצרף מחקר במקום לבלבל את המוח.
אתה יכול חצי שנה על אנאבר בשקט והגוף ימשיך לייצר טסטוסטרון עם פגיעה של פחות מ50% בhpta.
זה יהיה מיותר לחלוטין ואני בכללי נגד אוראלים,אבל עדיין אנשים עושים את זה.מה יתן להיות על אנאבר אם מצד שני הטסט בפגיעה של 40 אחוז למשל?