הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים טבעיים לאחר סייקל

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
עשיתי סייקל אנאבר סולו לחיטוב, קיבלתי תוצאות מרשימות.
שאלתי היא האם ניתן להעלות במסה ולהשתפר באופן טבעי (במידה ולא ניצלתי את כל הפוטנציאל הגנטי שלי) לאחר שימוש בחומרים, או שיהיה לי קשה יותר להשתפר מכיון שהגוף כבר קיבל תוספים ממקור חיצוני?

אם היית קורא את הפוסט כתבתי שם שלקחתי סולו לחיטוב. אין שום יתרון לשלב טסט לאנאבר בחיטוב, טסט מוסיף נוזלים

איזה שטויות אחי, מה אתה מקשקש.
קודם כל יכולת בקלות לשלב טסט׳ במינון trt ככה שלא היית סובל מאגירת נוזלים. בנוסף האנאבר היה משחרר יותר טסט׳ חופשי בגוף והיית נהנה גם מזה. 2 ציפורים במכה אחת.

עכשיו בלי קשר שתדע, שכל החבר׳ה הגדולים והחטובים האלו שעולים על במה תוקעים טסט׳ עד השבוע-שבועיים האחרונים, אם זה עובד להם לא רואה סיבה שזה לא יעבוד לך (ואני לא נכנס לנושא של ייבוש, ריקון וכו׳).

אם היית קורא את הפוסט כתבתי שם שלקחתי סולו לחיטוב. אין שום יתרון לשלב טסט לאנאבר בחיטוב, טסט מוסיף נוזלים

אם לא היית גולם היית מוסיף טסט פרופ ומגיע לתוצאות הרבה יותר טובות ומוסיף יותר מסת שריר תוך כדי שאתה מתחטב ונראה פי 10 יותר כוסון

נערך לאחרונה:
אם לא היית גולם היית מוסיף טסט פרופ ומגיע לתוצאות הרבה יותר טובות ומוסיף יותר מסת שריר תוך כדי שאתה מתחטב ונראה פי 10 יותר כוסון
למה גולם..לא חייבים תמיד ללכת בגדול
אנבאר גם סולו סבבה לגמריי!

למה גולם..לא חייבים תמיד ללכת בגדול
אנבאר גם סולו סבבה לגמריי!
ברור שכל אחד וההעדפה שלו ,
בדרך כלל אנשים בחיטוב מאבדים שריר -אני לא מאמין שאנאבר כחומר חלש יכול היה למנוע את זה לגמרי.
לדעתי אם היה מוסיף טסט פרופ אפילו ל 7-8 שבועות יחד עם האנאבר הוא היה מגיע לשייפ טוב בהרבה ואפילו מוסיף כמה גרמים של שריר.
היה יוצא לפיסיטי וממשיך באימונים שלו כרגיל- הנוזלים שהוא מדבר עליהם בסופו של דבר מתנקזים והגוף ״מאבד״ אותם, אין לו אינטרס לשמור עליהם. וכמה נוזלים הוא היה עולה במאזן קלורי שלילי עם תוספת מכובדת של אירובי ותזונה טובה....

אתה מבין שעם טסט נמוך הגוף שלך יתעדף גם פריקה של רקמת שריר, כן?
אנאבר אומנם חומר "עדין" אבל שלא יהיה לך ספק הוא מדכא את היצור של הטסט בצורה די אגרסיבית. מספיק שבוע- שבועיים כדי שהטסט שלך יצנח. לדעתי לא מומלץ.

ברור שכל אחד וההעדפה שלו ,
בדרך כלל אנשים בחיטוב מאבדים שריר -אני לא מאמין שאנאבר כחומר חלש יכול היה למנוע את זה לגמרי.
לדעתי אם היה מוסיף טסט פרופ אפילו ל 7-8 שבועות יחד עם האנאבר הוא היה מגיע לשייפ טוב בהרבה ואפילו מוסיף כמה גרמים של שריר.
היה יוצא לפיסיטי וממשיך באימונים שלו כרגיל- הנוזלים שהוא מדבר עליהם בסופו של דבר מתנקזים והגוף ״מאבד״ אותם, אין לו אינטרס לשמור עליהם. וכמה נוזלים הוא היה עולה במאזן קלורי שלילי עם תוספת מכובדת של אירובי ותזונה טובה....
תמיד אפשר להוסיף(לא רק טסט)...ואפשר גם לא.
כאחד שעשה אנאבר סולו אחרי סייקלים משולבים יכול להגיד לך שזה אחלה דבר גם לבד.
הכל שאלה של מה אתה מחפש ומה המטרה.

אנאבר אומנם חומר "עדין" אבל שלא יהיה לך ספק הוא מדכא את היצור של הטסט בצורה די אגרסיבית
תצרף מחקר במקום לבלבל את המוח.
אתה יכול חצי שנה על אנאבר בשקט והגוף ימשיך לייצר טסטוסטרון עם פגיעה של פחות מ50% בhpta.

אתה יכול חצי שנה על אנאבר בשקט והגוף ימשיך לייצר טסטוסטרון עם פגיעה של פחות מ50% בhpta.
אני לא צריך לצרף מחקר, אנאבר הוא לא SARM, ככה שהוא גם יפעל על ציר הHPTA.

אתה אולי מתבלבל בין אנאבר לאנדרול. אנדרול לא כל כך פוגע בציר (צירפתי בעבר מחקר, אם אתה כזה סקרן תחפש)

אני גם עוקב ברדיט אחרי "שפני נסיונות" שמריצים אנאבר או טבול עם אנקלומיפן או כלומיד או אפילו טמוקסיפן. תהיה בטוח שטסט גבוה לא היה להם, אומנם לא הגיעו לטסט של 100-50. בחירה שלך.

אז אתה מצפה שיאמינו לך בגלל העיניים היפות שלך,הבנתי.

אותי לא שכנעת
The effects of an anabolic steroid (oxandrolone) on reproductive development in the male rat - PubMed

מחקרים בבני אדם גם ראיתי, אבל אני לא מתכוון לחפש כרגע כי צריך סך הכל הגיון פשוט כדי לדעת שכל חומר דמוי טסטוסטרון ידכא את הציר וחומרים שאינם עושים זאת הם יוצאי דופן (לדוגמא אנדרול)

אחרי הכל זה הגוף שלך ותעשה מה שבא לך, בתכלס לא אכפת לי

"אנאדרול לא פוגע בציר ואנאבר כן..סיפיונט לוקחים פעם ב4 ימים בפרוטוקול של אנדוקרונולוגים להיפוגונדיזם וזמן מחצית החיים של אננטט הוא 4.5 ימים.."
😵

אני רק מחכה לגאון התורן שיגיד שווינסטרול מפוצץ בנוזלים יותר מדיאנבול...
ואני משוכנע שזה יקרה בקרוב

הפורום הזה נהיה בדיחה.

השמועות מספרות שהיו פה ימים שעל בדיחות כאלה היית מקבל באן לחודש אבל היום כל ליצן נהיה מלך

נערך לאחרונה:

מה יתן להיות על אנאבר אם מצד שני הטסט בפגיעה של 40 אחוז למשל?

מה יתן להיות על אנאבר אם מצד שני הטסט בפגיעה של 40 אחוז למשל?
זה יהיה מיותר לחלוטין ואני בכללי נגד אוראלים,אבל עדיין אנשים עושים את זה.
תיאורטית האנאבר יעשה עבודה מעט יותר יעילה מאשר טסט טבעי במצב תקין,אז הייתי לוקח את המינוס 40% האלה אם הייתי בקטע של כדורים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית