הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות WSM 2020

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז למי שמעוניין להתעדכן בתוצאות של WSM 2020 שמתרחש עכשיו בפלורידה יכול להיכנס לאקסל הזה שמתעדכן בלייב ברגע שיש תוצאות:
WSM 2020 - Unofficial Spreadsheet - Google Drive

כרגע אנחנו בתחילת היום השני של התחרות. היום יסתיימו הheats ומחר יתחיל הגמר.

• פותח/ת השרשור
מרטין פצוע? הרשימה השתנתה די הרבה משנה שעברה..
מרטינז נדרס על ידי רכב כשהוא נסע על האופניים החשמליים שלו. הוא כמעט החלים לגמרי אבל מעדיף לתת לעצמו יותר זמן כדי להתכונן לארנולד במרץ.
תור פרש.
מתיאוס קילייסקובסקי הודיע ברגע האחרון לפני התחרות שהפציעה שלו בטרייספס התדרדרה והוא אתמול עשה ניתוח.
ג'נשיה יצא חיובי לקורונה אז לא יכל לבוא.

אלה הטופ שלא נמצאים השנה.

מרטינז נדרס על ידי רכב כשהוא נסע על האופניים החשמליים שלו. הוא כמעט החלים לגמרי אבל מעדיף לתת לעצמו יותר זמן כדי להתכונן לארנולד במרץ.
תור פרש.
מתיאוס קילייסקובסקי הודיע ברגע האחרון לפני התחרות שהפציעה שלו בטרייספס התדרדרה והוא אתמול עשה ניתוח.
ג'נשיה יצא חיובי לקורונה אז לא יכל לבוא.

אלה הטופ שלא נמצאים השנה.

מתאים לאהבל הזה להידרס על ידי מכונית משום מקום באופניים...

הטופ 3 לא נמצא, הזוי. מזכיר לי את האולימפיה. חבל על מתיאוס היה לו צ'אנס רציני לזכות הפעם.

• פותח/ת השרשור
מתאים לאהבל הזה להידרס על ידי מכונית משום מקום באופניים...

הטופ 3 לא נמצא, הזוי. מזכיר לי את האולימפיה. חבל על מתיאוס היה לו צ'אנס רציני לזכות הפעם.
האמת שעם האיוונטים של הגמר והשייפ של ברייאן, הוא היה נותן לו פייט אבל לא חושב שהוא היה יכול לנצח אותו. מתיאוס היה מאבד יותר מדי נקודות בדדליפט ובהרקולס הולד, בזמן שברייאן פשוט מסוגל להיות עקבי בטופ 4 בכל איוונט.

האמת שעם האיוונטים של הגמר והשייפ של ברייאן, הוא היה נותן לו פייט אבל לא חושב שהוא היה יכול לנצח אותו. מתיאוס היה מאבד יותר מדי נקודות בדדליפט ובהרקולס הולד, בזמן שברייאן פשוט מסוגל להיות עקבי בטופ 4 בכל איוונט.

זהו אין לי שמץ מהם האיוונטים האמת, אצפה אחרי כמו תמיד, אחת התחרויות הכי לא מאורגנות ומסודרות שיש, סיוט לצפות בזה LIVE.

• פותח/ת השרשור
זהו אין לי שמץ מהם האיוונטים האמת, אצפה אחרי כמו תמיד, אחת התחרויות הכי לא מאורגנות ומסודרות שיש, סיוט לצפות בזה LIVE.
בגמר:
איוונט 1: יוק+פארמרס
איוונט 2: מקס דדילפט 18 אינץ'
איוונט 3: זריקת חביות
איוונט 4: הרקולס הולד
איוונט 5: סולם לוג מ140 עד 200 קילו
איוונט 6: אבני אטלס - השנה יש 6 אבנים

מסכים שהלייב זה סיוט, הבעיה שלהם זה שהם עוד תקועים משנות ה70 בלהיות תכנית טלוויזיה שמשודרת בכריסמס ועוד לא התקדמו למאה ה21

בגמר:
איוונט 1: יוק+פארמרס
איוונט 2: מקס דדילפט 18 אינץ'
איוונט 3: זריקת חביות
איוונט 4: הרקולס הולד
איוונט 5: סולם לוג מ140 עד 200 קילו
איוונט 6: אבני אטלס - השנה יש 6 אבנים

מסכים שהלייב זה סיוט, הבעיה שלהם זה שהם עוד תקועים משנות ה70 בלהיות תכנית טלוויזיה שמשודרת בכריסמס ועוד לא התקדמו למאה ה21

סטנדרטי. תמיד יוצא לי ריר בפארמרס ובאבנים שזה ראש בראש.

הבעיה שלהם זה שהם עוד תקועים משנות ה70 בלהיות תכנית טלוויזיה שמשודרת בכריסמס ועוד לא התקדמו למאה ה21

מזעזע ממש. זה מרגיש הכי שכונה שיש. כמו איזו קייטנה..לא יודע להסביר. כאילו המתחרים באים לקייטנה מידי שנה. ספורט מת. אפילו אנשים כמוני שמחבבים את הספורט לא מוכנים לצפות בזה LIVE מרוב שזה גרוע. בינינו הארנולד הרבה יותר מעניין לצפייה (ואני צופה LIVE) האווירה של אולם, סדר, המתחרים מחכים במקום ולא כל אחד הולך לאן שבא לו ונעלם לשעתיים כאילו זה טיול לסופרלנד. גם עניין הקהל פשוט מביך כל החננות עם הדגלים בצדדים לעומת הארנולד שזה מרגיש מסודר.

אבל יש הרבה איוונטים / מנוחות / זה נמשך ימים שזה פשוט לא אפשרי לעשות את זה נגיש..אנשים מחפשים זמן לצפות במשחק כדורגל של 90 דקות, אז לך עכשיו תצפה בשעות על גבי שעות.

• פותח/ת השרשור
סטנדרטי. תמיד יוצא לי ריר בפארמרס ובאבנים שזה ראש בראש.

מזעזע ממש. זה מרגיש הכי שכונה שיש. כמו איזו קייטנה..לא יודע להסביר. כאילו המתחרים באים לקייטנה מידי שנה. ספורט מת. אפילו אנשים כמוני שמחבבים את הספורט לא מוכנים לצפות בזה LIVE מרוב שזה גרוע. בינינו הארנולד הרבה יותר מעניין לצפייה (ואני צופה LIVE) האווירה של אולם, סדר, המתחרים מחכים במקום ולא כל אחד הולך לאן שבא לו ונעלם לשעתיים כאילו זה טיול לסופרלנד. גם עניין הקהל פשוט מביך כל החננות עם הדגלים בצדדים לעומת הארנולד שזה מרגיש מסודר.

אבל יש הרבה איוונטים / מנוחות / זה נמשך ימים שזה פשוט לא אפשרי לעשות את זה נגיש..אנשים מחפשים זמן לצפות במשחק כדורגל של 90 דקות, אז לך עכשיו תצפה בשעות על גבי שעות.
כי המטרה שלהם זה לא צופים בלייב, אלא התכנית טלוויזיה...

יש איפה להוריד טורנט או משהו של הגמר כמה שפחות זמן אחרי שיעבור? אני רוצה לצפות בזמן שנוח לי ולהעביר מה שלא צריך ולא זוכר מתי התעסקתי עם טורנטים והורדות פעם אחרונה

כי המטרה שלהם זה לא צופים בלייב, אלא התכנית טלוויזיה...

וזה למה אף אחד לא צופה בחרא הזה, הארנולד הרבה יותר נגיש LIVE ויש לו יותר צפיות למרות שהוא נחשב פחות חשוב על הנייר. לצפות בסופר קלאסיקו בשידור חוזר כשאתה יודע מי ניצח זה פשוט לא מעניין. זה לא רק המשקלים עצמם זה האספקט התחרותי כמו בכל ספורט.

אני אישית בעד להפוך את הקלאסיק לתחרות המרכזית או להפוך את התחרות לסוג של קולוסיאום ולא כאילו זה תור המתנה למתקנים בפארק מים. יצטרכו להיפרד מכמה איוונטים אבל זה יהיה הרבה יותר נגיש / מעניין לטעמי.

• פותח/ת השרשור
יש איפה להוריד טורנט או משהו של הגמר כמה שפחות זמן אחרי שיעבור? אני רוצה לצפות בזמן שנוח לי ולהעביר מה שלא צריך ולא זוכר מתי התעסקתי עם טורנטים והורדות פעם אחרונה
התכנית תגיע לטלוויזיה רק בכריסמס ומיד אחרי זה היא תמיד עולה ליוטיוב.
וזה למה אף אחד לא צופה בחרא הזה, הארנולד הרבה יותר נגיש LIVE ויש לו יותר צפיות למרות שהוא נחשב פחות חשוב על הנייר. לצפות בסופר קלאסיקו בשידור חוזר כשאתה יודע מי ניצח זה פשוט לא מעניין. זה לא רק המשקלים עצמם זה האספקט התחרותי כמו בכל ספורט.

אני אישית בעד להפוך את הקלאסיק לתחרות המרכזית או להפוך את התחרות לסוג של קולוסיאום ולא כאילו זה תור המתנה למתקנים בפארק מים. יצטרכו להיפרד מכמה איוונטים אבל זה יהיה הרבה יותר נגיש / מעניין לטעמי.
הארנולד קלאסיק שקול לחלוטין לWSM מבחינת כל הספורטאים, הוא אפילו יותר יוקרתי כי הרבה יותר קשה להעפיל אליו. מסכים איתך לחלוטין שזה הרבה יותר שווה בלייב סטרים. לפני עידן המדיה החברתית באמת לא ידעת את התוצאות ואז כשראית את זה בטלוויזיה באמת לא ידעת מי הולך לנצח. היום אתה יודע שעה אחרי סיום התחרות מה היה. בשנים נורמליות יש מישהו בקהל שמעלה לך הכל בזמן שזה קורה אבל עכשיו בגלל הקורונה אפילו את זה אין אז צריך להסתכל על אקסלים ולחכות חודש כדי לראות איך זה קרה בדיוק.

• פותח/ת השרשור
קריסמס זה עוד מלא זמן... טוב אני אחפש איזה טורנט בימים הקרובים אולי מישהו יעלה לאנשהו
אין מאיפה לחפש טורנט, כי זה עוד לא קיים. זה לא משודר בלייב. גם אין אנשים שמצלמים מהקהל כמו בשנים קודמות כי בגלל הקורונה אין קהל

אין מאיפה לחפש טורנט, כי זה עוד לא קיים. זה לא משודר בלייב. גם אין אנשים שמצלמים מהקהל כמו בשנים קודמות כי בגלל הקורונה אין קהל
אה אוקיי הבנתי עכשיו
טוב אז קריסמס איט איז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית