הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה תוצאות טובות?

• פותח/ת השרשור Lior26
  • פורסם בתאריך

Lior26

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתאמן כבר 8 חודשים בן 14
אני לא בטוח אם זה תוצאות כלכך טובות…
לפניי שהתחלתי להתאמן הייתי
משקל-54 היקף חזה-84 היקף זרועות-28 היקף מותניים-77 והיקף רגליים-49 עם 19% שומן
עכשיו אני
משקל-63 היקף חזה-98 היקף זרועות-36 וחצי היקף מתניים-74 היקף רגליים-56 עם 15.6 אחוז שומן

עלית במשקל וירדת באחוז שומן? אז זה תוצאות מטורפות!

קשה להצביע על קצב התקדמות טוב, בעיקר בפיתוח גוף, העיקר שיש התקדמות. כל עוד אתה מתקדם אפילו בקצת אתה בדרך הנכונה.

להתחיל בגיל הזה בכל כך רצינות, זה כבר יפה. בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
עלית במשקל וירדת באחוז שומן? אז זה תוצאות מטורפות!

קשה להצביע על קצב התקדמות טוב, בעיקר בפיתוח גוף, העיקר שיש התקדמות. כל עוד אתה מתקדם אפילו בקצת אתה בדרך הנכונה.

להתחיל בגיל הזה בכל כך רצינות, זה כבר יפה. בהצלחה:)
סבבה אחי תודה אבל אני בחודש האחרון מתאמן וירדתי קצת אפילו בהיקפים איך זה יכול להיות הגיוני? והיית ממליץ לי לעשות מסה או חיטוב? תודה אחי

אתה בן 14 כנראה שכל הנתונים היבשים האלה לא אומרים כלום כי הגוף שלך עוד מתפתח ויש לך עוד לגבוה
סבבה אחי תודה אבל אני בחודש האחרון מתאמן וירדתי קצת אפילו בהיקפים איך זה יכול להיות הגיוני? והיית ממליץ לי לעשות מסה או חיטוב? תודה אחי
תחכה עם כל החיטובים והמסה יש לך זמן אתה עוד צעיר. תן לזמן לעשות את שלו

אתה בתקופה שלא הייתי ממליץ לך להתמסד יותר מידי לתחום הזה. תהנה עם חברים, תאכל, תשתה, רק תנסה לאכול מספיק חלבון (אתה גם לא צריך לספור כמה אתה אוכל, רק לדאוג שאתה אוכל כמות יפה). תשלב את האימונים עם שאר החיים שלך, אל תוותר על תקופת התיכון רק בשביל משהו אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית