הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדלפיט/סקוואט צק

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
5x5 80% squat 110kg

בחזרה השלישית לא ירדתי כמו שירדתי בחזרות השניות משום מה

Deadlift 5x5 80% 125kg

עדיין טעון שיפור
אני קצת מסתבך עם מיקום הגוף לפעמים אני מרגיש שאני יורד יותר מדי או לפעמים לא יורד יותר מדי

שוקל 76.5
גובה 176
התחלתי בתחום של הפווארליפטינג לפני 3 חודשים

אשמח לדגשים

סקוואט באמת נראה מעולה אין מה להגיד, באחת החזרות עשית פאוז שדי מיותר אם זה לא פאוז סקוואט.

דדליפט אתה לא עושה pull the slack out of the bar שזה כמו לנסות למשוך את המוט למעלה לפני הברייס אפילו

הישבן גם נראה נמוך מדי אבל אולי זה פשוט בגלל פמור קצר וטורסו יותר ארוך

• פותח/ת השרשור
סקוואט באמת נראה מעולה אין מה להגיד, באחת החזרות עשית פאוז שדי מיותר אם זה לא פאוז סקוואט.

דדליפט אתה לא עושה pull the slack out of the bar שזה כמו לנסות למשוך את המוט למעלה לפני הברייס אפילו

הישבן גם נראה נמוך מדי אבל אולי זה פשוט בגלל פמור קצר וטורסו יותר ארוך
תודה

כן אמרו לי שיש לי רגליים קצרות ביחס לפלג גוף עליון חשבתי עח זה שזה אולי קשור לזה

לגבי משיכת המוט אני אנסה לממש את זה כל פעם שאני עושה את זה אני מרגיש כאילו המוח שלי עומד להתפוצץ

תודה

כן אמרו לי שיש לי רגליים קצרות ביחס לפלג גוף עליון חשבתי עח זה שזה אולי קשור לזה

לגבי משיכת המוט אני אנסה לממש את זה כל פעם שאני עושה את זה אני מרגיש כאילו המוח שלי עומד להתפוצץ
כן קצת מציק בהתחלה אבל מתרגלים, זה נותן יותר כוח וגורם למשקל להרגיש קל יותר

לגבי הדדליפט- אתה מתיישב יותר מידי בגלל שהמוט נמצא קדימה למרכז כף הרגל כשאתה מסתדר להרמה. חפש ביוטיוב 5 step deadlift ועבוד לפי זה. אתה רוצה להתחיל למשוך עם מוט במרכז כף הרגל, מה שיגרום לאגן גבוה יותר, כשהשכמות ממש מעל המוט. כרגע הן מאחורי המוט ובגלל זה האגן שלך זז למעלה לפני הניתוק.

ואתה ממש לא לונג טורסו שורט פימור, יש לך דווקא פימור דיי ארוכים.

נערך לאחרונה:
כשאני רואה את זה עכשיו מהמחשב אני מסכים עם @StrongEnough
upload_2020-11-14_18-25-38.png

תסתכל, בחזרה הראשונה אתה עוד רגע הופך את זה לסקוואט, אם מסתכלים לפי התזוזה של הפלטות אתה דוחף את המוט עם השוקיים עוד לפני ההרמה, השוק קורסת קדימה
תנסה לשמור על מוט צמוד לרגל כשהוא באמצע כף הרגל בלי להזיז אותו לפני ההרמה, אני יודע זה מעצבן גם לי זה קורה

• פותח/ת השרשור
תודה על העצות אממש אותן

אבל אתה צריך לראוץ במציאות כדי להבין הרגליים שלי קצרות ביחס לגוף לא כזה מוגסם אבל יותר קצרות מהגוף עליון

תודה על העצות אממש אותן

אבל אתה צריך לראוץ במציאות כדי להבין הרגליים שלי קצרות ביחס לגוף לא כזה מוגסם אבל יותר קצרות מהגוף עליון

לרוב מה שמעניין אותנו בפורפורציות הגוף בסקוואט זה היחס בין אורך הטורסו (מהמותניים ועד הצוואר) לאורך הפימור (מהמותניים ועד הברך). טורסו ארוך יגרום למנך גב אנכי יותר, ופימור ארוך יגרום למנח גב מאוזן יותר. בלואו באר זה יהיה בולט יותר מאשר בהיי באר.

בכל מקרה, הפימור שלך ארוך יחסית, ממש לא קצר.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית