הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הסייקל שלכם לכוח

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
מי שכאן מתחרה או שחשוב לו להתקדם בכוח
מה הסייקל שנתן לכם שיפור משמעותי בכוח
ומה היה מינון, סוג החומר , משך זמן הסייקל ..

אני לא מתחרה *
די ברור שסייקל שמעורב בו טרן !
אפילו בסייקל חיטוב עם 600 טסט אנתת, גרם בולד ו 200 טרן עלה לי הכח משמעותית בניגוד לעובדה שהייתי על מאזן שלילי.

• פותח/ת השרשור
אני לא מתחרה *
די ברור שסייקל שמעורב בו טרן !
אפילו בסייקל חיטוב עם 600 טסט אנתת, גרם בולד ו 200 טרן עלה לי הכח משמעותית בניגוד לעובדה שהייתי על מאזן שלילי.
שהיית במאזן קלורי חיובי היה לך סייקל שהיה חזק יותר מזה ? בולד עד כמה הוא תרם לך אם בכלל

שהיית במאזן קלורי חיובי היה לך סייקל שהיה חזק יותר מזה ? בולד עד כמה הוא תרם לך אם בכלל

בולד כמעט ולא היה מורגש, מהניסיון שלי איתו סטרואיד מיותר. לא שוקל בכלל להכניס אותו בעתיד בכלל.
ברור שעל מאזן חיובי אתה מרגיש חזק יותר ערני יותר, לא רעב וכו. אם אתה מעוניין רק בכח אז טסט טרן זה קלאסי ואין צורך להוסיף כלום מעבר. הנפילה אחריו בכח מורגשת הרבה יותר משאר החומרים , לפחות מנסיוני

אישית ממליץ על דקה למטרה הזאת, כן, טרן מוסיף כוח אבל בתור פאוורליפטר אתה עובד להרבה חזרות במשקלים יותר נמוכים, ובטרן הסיבולת על הפנים וזה חומר מאוד רעיל

בנוסף, הזמן והמינון בו תוכל להיות על טרן הוא מאוד מאוד מוגבל בגלל הרעילות הרבה שלו

ממליץ על דקה על פני טרן כי זה מסכך את המפרקים ואז אתה עולה בכוח אבל פחות או יותר שומר על מה שרגיש
הכוח עולה איתו יפה ואם באלך עוד קיקים אז אתה יכול לדחוף אוראלים כמו טורניבול לpre workout

דקה זה אסתר ארוך לננדרולון, אסתר קצר זה npp אבל תצטרך לעבוד איתו 3 פעמים בשבוע
חוץ מזה יש לך האלו Metribolone ו סופרדרול או דיבול
שעושים בוסט מכובד לכוח אבל עושים טיול שנתי בכבד

המלצתי על דקה בגלל שהוא חומר מאוד ידידותי למפרקים שזה משהו מאוד חשוב למי שמתעסק עם להרים כבד

אנדרוגניים מעמיסים על המערכת העצבית, גורמים להפרשת הורמוני לחץ ו"מקשיחים" את השרירים. הם מעלים כוח מהר לטווח קצר אבל פוגעים בהתאוששות בטווח הארוך.

אנאבולים עדינים במינונים נמוכים למרבית הסייקל עם הכנסה של האנדרוגנים הכבדים בפירמידה עולה ממש ב2-4 שבועות האחרונים (בtaper לקראת בדיקת השיאים) זה הדרך לדעתי.

אנדרוגניים מעמיסים על המערכת העצבית, גורמים להפרשת הורמוני לחץ ו"מקשיחים" את השרירים. הם מעלים כוח מהר לטווח קצר אבל פוגעים בהתאוששות בטווח הארוך.
אז הסיבה שסטרואידים מסויימים נותנים קיק של כוח זה בגלל סיבות עצביות למעשה?

אז הסיבה שסטרואידים מסויימים נותנים קיק של כוח זה בגלל סיבות עצביות למעשה?
האנדרוגניים הכבדים כן (אין מספיק חומר מדעי בנושא, הניחוש שלי עם קפיצות לוגיות ענקיותתתת הוא שיש קשר למערכת ההיסטמינית בגוף שאיכשהו קשורה לזמן תגובה שלדעתי הנדירה הוא פקטור מאוד מאוד מאוד קריטי בפאוורליפטינג).

אנאדרול לדוגמא הוא גם נופל בקטגוריה הזאת אבל בנוסף מפוצץ אותך בגליקוגן ומעלה כדוריות דם אדומות שגם מסייע בכוח.
(זה למה לדעתי אנאדרול זה אש...)

דיבול הוא ארומטי בטירוף והוא לא להיט בעולם הפאוורליפטינג המודרני אבל כל אותם מפתחי הגוף החטובים שמשום מה אוהבים להתעלל ברמות האסטרוגן שלהם ולרסק אותן נשבעים ש"זה החומר הכי חזק שיש אחי אני מתחזק בטירוףף" כי סוף סוף יש להם רמת אסטרוגן אופטימלית בגוף.

אז לכל "קיק" בכוח יש מנגנון אחר מאחוריו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית