הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My protein בלאק פריידי

• פותח/ת השרשור
כן

35% OFF EVERYTHING + 10% EXTRA OFF NEW PRODUCTS | 2 FREE GIFTS AT CHECKOUT (min. 300ILS)
כן את זה ראיתי, מקווה שיהיה משהו יותר משעמותי מחר
וגם באסה שהורידו את ה 10 אחוז הנחה למשתמש חדש
הבלאק פריידי מחר. כבר התחילו הנחות אבל ממליץ לך לחכות למחר לראות מה יהיה.

ברור שאני אחכה כבר למחר, אבל מהניסיון שלי החברות מתחילות את המבצעים כמה ימים לפניי

כן את זה ראיתי, מקווה שיהיה משהו יותר משעמותי מחר
וגם באסה שהורידו את ה 10 אחוז הנחה למשתמש חדש

ברור שאני אחכה כבר למחר, אבל מהניסיון שלי החברות מתחילות את המבצעים כמה ימים לפניי

יש 15 אחוז הנחה למשתמש חדש + 10 אחוז הנחה בקוד קופון + משלוח חינם מ100 שקל.
לדעתי לא יהיה הנחה משמעותית מחר ממה שקיים, הדבר היחידי שיקרה זה שאולי יגמר המלאי ממה שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
יש 15 אחוז הנחה למשתמש חדש + 10 אחוז הנחה בקוד קופון + משלוח חינם מ100 שקל.
לדעתי לא יהיה הנחה משמעותית מחר ממה שקיים, הדבר היחידי שיקרה זה שאולי יגמר המלאי ממה שאתה רוצה

פעם היה 10 אחוז הנחה למשתמש חדש, עכשיו יש 15???
פתחתי משתמש חדש ולא מופיע לי בסיכום ההזמנה שום הנחה על משתמש חדש, אולי בגלל ה ip?
פעם היה 10 אחוז הנחה למשתמש חדש, עכשיו יש 15???
פתחתי משתמש חדש ולא מופיע לי בסיכום ההזמנה שום הנחה על משתמש חדש, אולי בגלל ה ip?
אה ויש גם את ה35, לא?

לא, למה?
פשוט פתחתי משתמש חדש והוספתי דברים לעגלה כדי לראות אם בסיכום יורד ההנחה על משתמש חדש
ולא ירד...
תנסה להוסיף קוד קופון של 10 אחוז הנחה
שלשום עשיתי 2 הזמנות ממשתמשים חדשים

• פותח/ת השרשור
נכון המבצעים כבר התחילו אבל אני מאמין שמחר הולך להיות לפחות אותו מבצע ואולי קצת יותר. בטוח לא הולך להיות יותר גרוע מהיום אבל אני גם לא חושב שיהיה פער מאוד משמעותי כי אין להם עוד הרבה לאן לרדת.

• פותח/ת השרשור
נכון המבצעים כבר התחילו אבל אני מאמין שמחר הולך להיות לפחות אותו מבצע ואולי קצת יותר. בטוח לא הולך להיות יותר גרוע מהיום אבל אני גם לא חושב שיהיה פער מאוד משמעותי כי אין להם עוד הרבה לאן לרדת.

כן, אני מקווה שיהיה איזה 40 אחוז על הכל אבל הבעיה שכנראה נצטרך להשתמש בקוד , ואז אני לא יכול לשים את הקוד שיתוף של המשתמש הראשי שלי..

פתחתי משתמש חדש, עדיין היה מ 230 אבל לא משנה בכל מקרה הזמנתי ב 247, שק של 5, שק של 2.5 ומולטיויטמין 240 כדורים מחירים מטורפים
כשאתה פותח משתמש חדש אתה פותח אותו מאותו המחשב/אותה רשת אינטרנט שכבר פתחת עליו משתמש וקנית ממנו בעבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית