עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן את זה ראיתי, מקווה שיהיה משהו יותר משעמותי מחר
הבלאק פריידי מחר. כבר התחילו הנחות אבל ממליץ לך לחכות למחר לראות מה יהיה.
כן את זה ראיתי, מקווה שיהיה משהו יותר משעמותי מחר
וגם באסה שהורידו את ה 10 אחוז הנחה למשתמש חדש
ברור שאני אחכה כבר למחר, אבל מהניסיון שלי החברות מתחילות את המבצעים כמה ימים לפניי
יש 15 אחוז הנחה למשתמש חדש + 10 אחוז הנחה בקוד קופון + משלוח חינם מ100 שקל.
לדעתי לא יהיה הנחה משמעותית מחר ממה שקיים, הדבר היחידי שיקרה זה שאולי יגמר המלאי ממה שאתה רוצה
אה ויש גם את ה35, לא?פעם היה 10 אחוז הנחה למשתמש חדש, עכשיו יש 15???
פתחתי משתמש חדש ולא מופיע לי בסיכום ההזמנה שום הנחה על משתמש חדש, אולי בגלל ה ip?
אתה שם קוד קופון בנוסף?פעם היה 10 אחוז הנחה למשתמש חדש, עכשיו יש 15???
פתחתי משתמש חדש ולא מופיע לי בסיכום ההזמנה שום הנחה על משתמש חדש, אולי בגלל ה ip?
אה ויש גם את ה35, לא?
לא, למה?אתה שם קוד קופון בנוסף?
תנסה להוסיף קוד קופון של 10 אחוז הנחהלא, למה?
פשוט פתחתי משתמש חדש והוספתי דברים לעגלה כדי לראות אם בסיכום יורד ההנחה על משתמש חדש
ולא ירד...
אוקיי אנסה תודהתנסה להוסיף קוד קופון של 10 אחוז הנחה
שלשום עשיתי 2 הזמנות ממשתמשים חדשים
לא עובד..תנסה להוסיף קוד קופון של 10 אחוז הנחה
שלשום עשיתי 2 הזמנות ממשתמשים חדשים
נכון המבצעים כבר התחילו אבל אני מאמין שמחר הולך להיות לפחות אותו מבצע ואולי קצת יותר. בטוח לא הולך להיות יותר גרוע מהיום אבל אני גם לא חושב שיהיה פער מאוד משמעותי כי אין להם עוד הרבה לאן לרדת.ברור שאני אחכה כבר למחר, אבל מהניסיון שלי החברות מתחילות את המבצעים כמה ימים לפניי
נכון המבצעים כבר התחילו אבל אני מאמין שמחר הולך להיות לפחות אותו מבצע ואולי קצת יותר. בטוח לא הולך להיות יותר גרוע מהיום אבל אני גם לא חושב שיהיה פער מאוד משמעותי כי אין להם עוד הרבה לאן לרדת.
באמת? ראיתי מ 230משלוח חינם מ100 שקל.
למשתמשים חדשים נותנים מ100 ש"ח.באמת? ראיתי מ 230
פתחתי משתמש חדש, עדיין היה מ 230 אבל לא משנה בכל מקרה הזמנתי ב 247, שק של 5, שק של 2.5 ומולטיויטמין 240 כדורים מחירים מטורפיםלמשתמשים חדשים נותנים מ100 ש"ח.
איזה טעמים הזמנת?🙄פתחתי משתמש חדש, עדיין היה מ 230 אבל לא משנה בכל מקרה הזמנתי ב 247, שק של 5, שק של 2.5 ומולטיויטמין 240 כדורים מחירים מטורפים
5 קילו של קפה קרמל, 2.5 של blueberry cheesecakeאיזה טעמים הזמנת?🙄
5 קילו של קפה קרמל? כנראה שאתה ממש אוהב את הטעם הזה:s47:5 קילו של קפה קרמל, 2.5 של blueberry cheesecake
כשאתה פותח משתמש חדש אתה פותח אותו מאותו המחשב/אותה רשת אינטרנט שכבר פתחת עליו משתמש וקנית ממנו בעבר?פתחתי משתמש חדש, עדיין היה מ 230 אבל לא משנה בכל מקרה הזמנתי ב 247, שק של 5, שק של 2.5 ומולטיויטמין 240 כדורים מחירים מטורפים