הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הפרצוף הכי מצחיק בעולם

למה זה יותר גרוע? מעבר להגבלת המילים ודביקות בנושא אין שם שום כללים, הבעיה שלי בחיבורים היא לא לעבור את ה150, כי את ה140 אני עובר גם אני לא רוצה.

צודק...

בקלות אני מגיע ל 200 מילים גם אם אני ממש ממש מנסה לקצץ 😛

אל תצחקו אבל את החיבור של F/G .. לא זוכר.. היה רשום על פעילות חשובה לי..

אז חפרתי להם על אמיוני כוח והתועלת של הסקוואט 😣 😆

למה יותר גרוע ?
FORMAL LETTER זה סיוט יחסית ל GIVE OPINION
מתחשבים בFL בכל טעות קטנה ..
אם זה הגבלת מילים, אז מה הבעייה אני מחרטט שעתיים חיבור ולא מסיים .. לפעמים זה יוצא יותר ממה שהם ביקשו
ככה נראה לי קרה ב F

---------- התגובה התווספה ב 12:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:32 ----------

צודק...

בקלות אני מגיע ל 200 מילים גם אם אני ממש ממש מנסה לקצץ 😛

אל תצחקו אבל את החיבור של F/G .. לא זוכר.. היה רשום על פעילות חשובה לי..

אז חפרתי להם על אמיוני כוח והתועלת של הסקוואט 😣 😆

חחחחחחחחחח
נכון אני זוכר את השאלה (נושא החיבור)

---------- התגובה התווספה ב 12:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:34 ----------

שימו לב

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1698176

חח הרס לו את החיים

חוץ מזה שהוא יצא טיפש וענה לטלפון
הוא גם לא יודע איפה הוא דורך

איזה טמבל יא אללה

מסכן הוא חיכה ל GUINNESS שיבואו חח
מעניין אם הוא קיבל כסף או משהו על זה ..

למה זה יותר גרוע? מעבר להגבלת המילים ודביקות בנושא אין שם שום כללים, הבעיה שלי בחיבורים היא לא לעבור את ה150, כי את ה140 אני עובר גם אני לא רוצה.
אין הגבלה, יש מינימום.
ה"הגבלה" היא יותר עצה - אל תכתוב יותר מדי כי לבוחן לא באמת מעניין מה אתה כותב הוא רוצה לגמור את החבילה שלו בזמן ככה שהוא לא ירוויח פחות מ30 שקל לשעה 😃

חחח
היא ביקשה לקחת שניים מהכתיבה מהמבחנים להקריא לכיתה חחחח

אתה גם י"ב ?

---------- התגובה התווספה ב 15:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:35 ----------

עוד שעה הבגרות חח

---------- התגובה התווספה ב 15:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:35 ----------

ו 10 דקות ..

בתור אחד שהיה לו ציון 65 ב 5 י"ח בתיכון עשיתי לפני שנה שיפור בגרויות וכרגע יש לי 97 סופי.

הכל מצפיה בסדרות סרטים ללא תרגום קריאת ספרים כתיבה באתרים באנגלית וקריאת מאמרים.

רק אני קטין פה עשיתי מודל D ואני בארבע חמש יחידות וקיבלתי זין כשבדקתי את התשובות אם הבוחן רחמן אני לא מקבל יותר מ70
ויש לי מגן 80 אני יגש למועד השני כניראה,
המורה שלי יותר גרוע ממאמני וינגייט זה פשוט לא יאמן שלח אותי לכלוב בלי ידע ועוד מצפה שאני יצליח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית