הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע על זה משהו?

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך

Shem

משתמש פעיל
669
373
נק' מוניטין:
555
669
373
Screenshot_2020-12-10-18-28-27-582_com.instagram.android.jpg

אם בארצות הברית היה קורה כזה דבר שמשרד הבריאות אוסרים על חדרי כושר לפתוח, ואז מזמינים לעצמם מאמנת יוגה שתאמן אותם בחדר סגור, היו חוטפים וואחד תביעה של מיליונים.
לא מבין איך אף אחד בארץ לא תבע אותם על זה כבר

• פותח/ת השרשור
התקפלו נראה לי
כך נראה. גם יש שמועות על סגר בשבוע הבא בגלל הסילבסטר שזה ביזארי אחושרמוטה כי עוד לא יצאנו ב100% מהסגר הראשון. חושב שבמקרה הממוצע אנחנו נראה מכון בסוף ינואר - אמצע פברואר. התנהלות מגוחכת שהתקהלות בקניונים היא משהו לגיטימי אבל בריאות הנפש והגוף של האזרחים היא בסוף הרשימה.
נראה שהחיסונים עומדים לעזור אבל עד שרוב האוכלוסייה בסיכון תתחסן ייקח כמה חודשים.

ברור שיתקפלו, איך אתם מצפים מהם לפתוח כשיש סגר כללי? כל המחאה הזאת נולדה מתחושת הקיפוח המוצדקת שבה קניונים ומרכזי בילוי פתוחים ואפשר לטוס לדובאי אבל ללכת לחדר כושר לא.
מאמין להם שהמחאה הזאת לא הייתה רק רוח וצלצולים ושהם באמת התכוונו לפתוח, מצדיע להם על המאבק הצודק ומקווה שאחרי הסגר הבא אדלשטיין יעמוד בהבטחה שלו לפתוח קודם את המכונים כדי שלא יצטרכו למחות, למרות שעם רזומה ההבטחות של הממשלה הזאת אני לא הייתי אופטימי במקומם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית