הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת דם פרטית

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך בקרוב לעשות בדיקות דם הורמונליות ומניסיוני לא משחררים את זה מהר כל כך בקופות החולים, האמת? שאין לי כוח לכאב ראש הזה ולכן אני מתעניין בבדיקות דם פרטיות, אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם זה, עלויות, תועלת וכו

יש סיבה שאתה צריך את זה?

אישית ביקשתי מהרופאת משפחה בטלפון מה שהייתי צריך וקיבלתי הכל.

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שאתה צריך את זה?

אישית ביקשתי מהרופאת משפחה בטלפון מה שהייתי צריך וקיבלתי הכל.
הלוואי והרופאת משפחה שלי הייתה ככה:97:
וכן, אכן יש סיבה, רוצה לבדוק מה המצב אחרי pct

הלוואי והרופאת משפחה שלי הייתה ככה:97:
וכן, אכן יש סיבה, רוצה לבדוק מה המצב אחרי pct

הייתי בטוח אתה מתאמן טבעי 😳

שמע אני אמרתי לה שאני הולך להתחרות ומבקשים את זה.

@אביב חזיזה
מדיקל סנטר או איכילוב(צ׳אק)
המחיר כמה מאות
תלוי איזה מרקרים וכו
חסרון:יקר אפילו מאוד
יתרון:תשובות מהירות
תנסה.. תגיד שאתה לא מרגיש משהו..
דיכאון.. ירידה בחשק המיני.. בעיות שינה..
בסוף הם מתייאשים ונותנים.
תלוי בגיל
וגיליון בריאות
חתך הורמונלי הוא בדיקה יקרה
לכן הם לא ״משחררים״

• פותח/ת השרשור
יתרון:תשובות מהירות
האמת שזה פחות משנה לי אם התשובות יהיו מהירות או לא, פשוט יש לי רשימה ארוכה של בדיקות ולכן סביר להניח שהמחיר יהיה מוגזם מאוד...
אני פשוט לא יודע איך להוציא את זה מהקופח, בפעם הקודמת קיבלתי צעקות מהרופאת משפחה שלי על זה שאני "חולה נפש" כי השתמשתי בחומרים, אחרי כל השיט הזה היא שחררה בסוף, אבל בהתחלה רצתה לשלוח לי אותי לרופא ספורט וכו וכו כדי להוציא פאקינג בדיקות דם, בקיצור מגזימים נורא בקופות החולים העיקר לחסוך על האנשים שמשלמים להם כל החיים

• פותח/ת השרשור
אחי תחליף רופאת משפחה, ממליץ לרופא זכר הם בדרך כלל שפויים יותר וקל יותר יחסית להוציא מהם
שקלתי לעבור לרופא של ההורים שלי אבל הבנתי מהם שגם הוא אדם די קשה ולא ממהר לתת כלום, גם לא אנטיביוטיקה, אז אני די לא יודע מה לעשות, החלטתי לנסות ביום ראשון לבקש ממנה בדיקות, במידה והיא לא תיתן אעבור לרופא השני, אם גם הוא לא יתן אעבור לקופה אחרת, אין לי עצבים כל פעם לעבור את הסרט הזה בשביל פאקינג בדיקת דם

האמת שזה פחות משנה לי אם התשובות יהיו מהירות או לא, פשוט יש לי רשימה ארוכה של בדיקות ולכן סביר להניח שהמחיר יהיה מוגזם מאוד...
אני פשוט לא יודע איך להוציא את זה מהקופח, בפעם הקודמת קיבלתי צעקות מהרופאת משפחה שלי על זה שאני "חולה נפש" כי השתמשתי בחומרים, אחרי כל השיט הזה היא שחררה בסוף, אבל בהתחלה רצתה לשלוח לי אותי לרופא ספורט וכו וכו כדי להוציא פאקינג בדיקות דם, בקיצור מגזימים נורא בקופות החולים העיקר לחסוך על האנשים שמשלמים להם כל החיים
אולי תנסה דרך מרפאות לתרומת זרע
גם תרוויח בדיקת איכות זרע
וגם בדיקות דם
תבדוק את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית