הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים

Golden23

משתמש מתחיל
109
1
נק' מוניטין:
1
109
1
גובה 1.68
משקל 70

אחרי כמה סייקלים במהלך השנים האחרונות
האחרון היה טסט ובולד
כרגע מעל חצי שנה ללא חומרים ואימונים מדי פעם לא משהו שהפסיק בשביל לשמר
ירד הרבה שריר ועלה אחוזי שומן

האם יהיה נכון להתחיל טסט בשילוב עם משהו למסה
וgh
אחרי הפסקה כזאת מתזונה ואימונים ?
האם צריך לתת לגוף להתרגל בחזרה לפני התחלת החומרים שוב
והמלצות על gh ??

אח לדעתי אין נכון או לא נכון ,
אם הבריאות שלך תקינה ועשית פיסיטי מסודר אחרי כל סייקל והתאוששת ושיקמת את המערכת ההורמונלית שלך זו החלטה שלך נטו. רק אתה יודע איך הסייקל משפיע עליך לטובה ולרעה ומה נכון בנקודת הזמן הזו לעשות.
אם יש לך חדר כושר נגיש ואתה מצליח לעמוד בתפריט מסודר אז ההחלטה בידיים שלך. אם אתה כבר חצי שנה לא מתאמן תתחיל לחזור לעצמך לדעתי בלי חומרים וכשתתחיל להיכנס שוב לעניינים תשקול את עניין הסייקל.

בנוסף, לא רואה סיבה להשתמש ב gh אם אתה לא מתחרה ומקצוען בתחום, אין לי ניסיון איתו אבל כל הפרוצדורה נשמעת לי מעיקה מאוד ומבחינה כספית זה טירוף.
טסט במינון טוב ואולי שילוב של עוד חומר (הרבה תלוי מה המטרות שלך...) יעשו עבודה מצויינת במיוחד אחרי חצי שנה שהגוף שלך נקי.

בהצלחה אח

יש חוק בלתי כתוב שכדי להפיק את המיטב מסייקל מומלץ להכנס אליו כשאתה בכושר שיא..
גם אם לא אז בטח לא להכנס לסייקל כשאתה לא בכושר.

אם אתה יכול להתקדם באופן טבעי עכשיו אז תתחיל טבעי ובהמשך תשלב חומרים. נשמע שיש לך דרך לא קצרה לפניי שאתה מכניס חומרים.

• פותח/ת השרשור
אח לדעתי אין נכון או לא נכון ,
אם הבריאות שלך תקינה ועשית פיסיטי מסודר אחרי כל סייקל והתאוששת ושיקמת את המערכת ההורמונלית שלך זו החלטה שלך נטו. רק אתה יודע איך הסייקל משפיע עליך לטובה ולרעה ומה נכון בנקודת הזמן הזו לעשות.
אם יש לך חדר כושר נגיש ואתה מצליח לעמוד בתפריט מסודר אז ההחלטה בידיים שלך. אם אתה כבר חצי שנה לא מתאמן תתחיל לחזור לעצמך לדעתי בלי חומרים וכשתתחיל להיכנס שוב לעניינים תשקול את עניין הסייקל.

בנוסף, לא רואה סיבה להשתמש ב gh אם אתה לא מתחרה ומקצוען בתחום, אין לי ניסיון איתו אבל כל הפרוצדורה נשמעת לי מעיקה מאוד ומבחינה כספית זה טירוף.
טסט במינון טוב ואולי שילוב של עוד חומר (הרבה תלוי מה המטרות שלך...) יעשו עבודה מצויינת במיוחד אחרי חצי שנה שהגוף שלך נקי.

בהצלחה אח
תודה
ראיתי שדני קגנוביץ ממליץ אחרי הפסקה ארוכה
בשביל להחזיר הכל למקום וחילוף חומרים
להתחיל כמה ימים מתפריט ניטרלי ולעבור לחיטוב קצר להוריד את כל השומן
עם חזרה לאימונים בהדרגה
ולאחר מכן מסה ?
זה יהיה נכון לעשות ככה ?

תודה
עם חזרה לאימונים בהדרגה
ולאחר מכן מסה ?
זה יהיה נכון לעשות ככה ?

באיזה אחוז שומן אתה ?

תודה
עם חזרה לאימונים בהדרגה
ולאחר מכן מסה ?
זה יהיה נכון לעשות ככה ?

אם אתה באחוז שומן גבוה אז כמה ימים של נטרלי וחיטוב קצר לא יעזרו להוריד את כל השומן (משתמש במילים שלך), אין תוצאות קסם.

לגבי gh לא נכנס לנושא של יקר זול כי לא מכיר את הרקע הכלכלי שלך. אבל להשיג gh אמיתי כמעט ובלתי אפשרי , לא משנה מה יגיד לך הדילר וכמה הוא ישמע משכנע כך בחשבון שזה לא אמיתי .
לגבי סייקל ישר כשחוזרים להתאמן.
אין שום חוקיות לנושא מלבד הגיון בריא שעדיף להכנס לכושר טיפה לפני הסייקל.
אפשר להתחיל גם באחוז שומן גבוהה ושלא יבלבלו לך את השכל.

אם אתה באחוז שומן גבוה אז כמה ימים של נטרלי וחיטוב קצר לא יעזרו להוריד את כל השומן (משתמש במילים שלך), אין תוצאות קסם.
נו...
אתה יכול לספר לנו משהו על האוראליים של מאגנום?
לגבי gh לא נכנס לנושא של יקר זול כי לא מכיר את הרקע הכלכלי שלך. אבל להשיג gh אמיתי כמעט ובלתי אפשרי , לא משנה מה יגיד לך הדילר וכמה הוא ישמע משכנע כך בחשבון שזה לא אמיתי .
אפשר גם לאכול באמצע הלילה ..להתנגב לפני שנרטבים...או להעלות שחקן כדורגל/כדורסל למגרש ללא חימום לפני..
הכל אפשר
אבל אין שום היגיון להכנס לסייקל ישר אחרי הפסקה(לדעתי לפחות) ולהעמיס משקלים שלא יהיה לך כוח להעמיס ללא חומר.
לגבי gh..ממש מסכים איתך.
ולא חושב שצריך..בטח במקרה זה

נערך לאחרונה:
נו...
אתה יכול לספר לנו משהו על האוראליים של מאגנום?

כן. מחר עולה ל40 מ״ג יומי. כרגע יש עלייה בכוח, לא משהו מטורף אבל אחריי 12 שבועות על טסט התוספת מורגשת. פאמפ טוב יותר ועוד משהו - נראה כאילו הבטן שלי יותר חטובה. אומנם לא סבלתי בכלל מאגירת נוזלים, אבל ככה זה מרגיש ונראה. אולי זה רק נדמה לי.

כן. מחר עולה ל40 מ״ג יומי. כרגע יש עלייה בכוח, לא משהו מטורף אבל אחריי 12 שבועות על טסט התוספת מורגשת. פאמפ טוב יותר ועוד משהו - נראה כאילו הבטן שלי יותר חטובה. אומנם לא סבלתי בכלל מאגירת נוזלים, אבל ככה זה מרגיש ונראה. אולי זה רק נדמה לי.
זה חומר גוזר.
זה לא סתם נראה לך.
מעניין אותי לשמוע על האימפקט אחרי שבועיים על 40mg.
לגבי הכדורים...יש לך צרבות/חוסר תיאבון כשאתה לוקח?

זה חומר גוזר.
זה לא סתם נראה לך.
מעניין אותי לשמוע על האימפקט אחרי שבועיים על 40mg.
לגבי הכדורים...יש לך צרבות/חוסר תיאבון כשאתה לוקח?

לא ולא. תאבון בסדר גמור לא מרגיש שום שינוי. מה שכן מינון של 20 ו 30 מ״ג ״נחשב״ די נמוך. נראה עכשיו מה יהיה לאחר שבועיים של 40 מ״ג.

לא ולא. תאבון בסדר גמור לא מרגיש שום שינוי. מה שכן מינון של 20 ו 30 מ״ג ״נחשב״ די נמוך. נראה עכשיו מה יהיה לאחר שבועיים של 40 מ״ג.
יש כמה חברות ug שהאוראליים שלהם מבאסים תתחת בקטע של הצרבות וחוסר תיאבון..
אח שלך לקח מינון של 40? 50 ?

יש כמה חברות ug שהאוראליים שלהם מבאסים תתחת בקטע של הצרבות וחוסר תיאבון..
אח שלך לקח מינון של 40? 50 ?

אחי על 50 מ״ג וזה המקסימום שהוא הגיע. האמת היא שהוא לא אכלן גדול אבל משיחות איתו על וינסטרול הוא לא ציין צרבות ו/או איבוד תאבון.

משהו שישמע מעט מפגר. אני לא יודע איך צרבת מרגישה. לא חושב שמעולם סבלתי מזה אך מצד שני יכול להיות שכן ואני לא מודע לשזה בכלל. במה מתבטא צרבת אצלך?

אחי על 50 מ״ג וזה המקסימום שהוא הגיע. האמת היא שהוא לא אכלן גדול אבל משיחות איתו על וינסטרול הוא לא ציין צרבות ו/או איבוד תאבון.

משהו שישמע מעט מפגר. אני לא יודע איך צרבת מרגישה. לא חושב שמעולם סבלתי מזה אך מצד שני יכול להיות שכן ואני לא מודע לשזה בכלל. במה מתבטא צרבת אצלך?
כמו שזה נשמע..תחושת צריבה..בערה מאזור החזה בואך לצוואר..

ובהנחה והgh אמיתי לגמרי ופעיל, היית ממליץ לו?[/QUOTE]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית