הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים

Golden23

משתמש מתחיל
109
1
נק' מוניטין:
1
109
1
גובה 1.68
משקל 70

אחרי כמה סייקלים במהלך השנים האחרונות
האחרון היה טסט ובולד
כרגע מעל חצי שנה ללא חומרים ואימונים מדי פעם לא משהו שהפסיק בשביל לשמר
ירד הרבה שריר ועלה אחוזי שומן

האם יהיה נכון להתחיל טסט בשילוב עם משהו למסה
וgh
אחרי הפסקה כזאת מתזונה ואימונים ?
האם צריך לתת לגוף להתרגל בחזרה לפני התחלת החומרים שוב
והמלצות על gh ??

אמיתי אחי, לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך למה שכתבתי קודם.
אתה יכול ללכלך כמה שאתה רוצה על אמינות הhgh בארץ, אבל בדיקות דם כנראה לא משקרות.
לא משקרות ולא אומרות כלום
זה רשמת פה שבבדיקת דם יש ×××
לא אומר כלום כי אין בדיקה קודמת אין נורמה אין השווה אין כלום.
חוץ מזה תעשה מה שבא לך
אם בא לך לשים כך חודש 2000 שקל על קרן הצבי - תהנה

אין לו שום ניסיון עם GH ואני טירון בעולם החומרים, אבל ההיגיון שלי אומר לא לשלם ארגזים של כסף על מוצר ug, זה בדיוק אותו סיפור כמו פרימו רק שהורמון גדילה עולה כמו כמה סייקלים טובים, מה גם שההמלצות ברחבי הרשת הן שימוש ארוך בהורמון גדילה, אז אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה מוכן לקנות חתול בשק, חתיכת חתול יקר שמראש 99% שתקבל מוצר מזוייף. מבחינתי אין בכלל מה לחשוב פה, מה גם שלדעתי GH זה כבר לאנשים מתקדמים שרואים את עצמם בתחום חזק (לא בהכרח תחרויות, אלא יותר דרך חיים) ולא סתם ״בא לי לגדול עוד קצת״ כי יש חומרים אחרים מוכחים שאפשר לשלב במקום.

אמיתי אחי, לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך למה שכתבתי קודם.
אתה יכול ללכלך כמה שאתה רוצה על אמינות הhgh בארץ, אבל בדיקות דם כנראה לא משקרות.
ואתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה על בדיקות דם שלא משקרות וכד'
יש בדיקות ויש עובדות...והם לא תמיד הולכות ביחד..
  1. 90% בערך מהאנשים שמריצים gh בארץ גם אלה שפחות תמימים ויותר מנוסים ממך משתמשים בחןמר לא ידוע שכל קשר בינו לבין hgh אותנטי מקרי לחלוטין.
  2. גם אלה שמשיגים אורגינל לא תמיד מקבלים חומר פעיל כי בדומה לחיסונים של מודרנה ופייזר למשל זה מאוד תלוי בתנאים בהם הוחזק עד שהגיע אליך לידיים...והסיכויים שהוחזק בתנאים הנחוצים לאורך כל הדרך לא מאוד גבוהים (וגם זה במידה ומגיע מבית מרקחת בארץ..על מה שמגיע מחו"ל לא שווה להרחיה בכלל את הדיבור)
  3. אלה שידם משגת ומריצים צריכים להריץ את החומר לפחות 5 חודשים כדי להשיג אימפקט נראה לעין וכמה עולה לנהל פרוטוקול כזה אתה רק יכול לנחש כי אני לא אגיד לך.
אז לדעתי...
לא כדאי
לא נחוץ
לא שווה את הכסף
וגם לא את הסכנות(יש לא מעט)
בטח לא בשביל להכניס את עצמך לסרט שהרצת gh.
מכיר גם מתחרים שלוקחים ותאמין לי שממה שאני רואה(על אף שהם יטענו אחרת)
לא שווה נקודה!

נערך לאחרונה:
v.php
v.php
לא משקרות ולא אומרות כלום
זה רשמת פה שבבדיקת דם יש ×××
לא אומר כלום כי אין בדיקה קודמת אין נורמה אין השווה אין כלום.
חוץ מזה תעשה מה שבא לך
אם בא לך לשים כך חודש 2000 שקל על קרן הצבי - תהנה
ואתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה על בדיקות דם שלא משקרות וכד'
יש בדיקות ויש עובדות...והם לא תמיד הולכות ביחד..
  1. 90% בערך מהאנשים שמריצים gh בארץ גם אלה שפחות תמימים ויותר מנוסים ממך משתמשים בחןמר לא ידוע שכל קשר בינו לבין hgh אותנטי מקרי לחלוטין.
  2. גם אלה שמשיגים אורגינל לא תמיד מקבלים חומר פעיל כי בדומה לחיסונים של מודרנה ופייזר למשל זה מאוד תלוי בתנאים בהם הוחזק עד שהגיע אליך לידיים...והסיכויים שהוחזק בתנאים הנחוצים לאורך כל הדרך לא מאוד גבוהים (וגם זה במידה ומגיע מבית מרקחת בארץ..על מה שמגיע מחו"ל לא שווה להרחיה בכלל את הדיבור)
  3. אלה שידם משגת ומריצים צריכים להריץ את החומר לפחות 5 חודשים כדי להשיג אימפקט נראה לעין וכמה עולה לנהל פרוטוקול כזה אתה רק יכול לנחש כי אני לא אגיד לך.
אז לדעתי...
לא כדאי
לא נחוץ
לא שווה את הכסף
לא שווה נקודה!

שמעו, הלכתם רחוק.
כולה שאלתי נקודתית על הנתון הזה, איך הגעתם לכל נושא השגת הhgh וכו? זה בכלל לא רלוונטי עבורי.
רק רציתי לברר אם זה נחשב גבוה ביחס להורמון אקסוגני, לדוגמה: במכבי הרף העליון בנורמה הוא 3ug/l, כלומר 12.9 זה יותר מפי 4.
מה דעתך על נתון כזה?
v.php

נערך לאחרונה:
אז לדעתי...
לא כדאי
לא נחוץ
לא שווה את הכסף
לא שווה נקודה!
Gh זה מלך הסטרואידים
וכשהוא בא בשילוב עם טסט וסטרואידים אנבוליים אחרים האפקט שהוא נותן זה משהו מעולם אחר.
אבל באמת שנורא קשה להשיג חומר אמיתי.
רק רציתי לברר אם זה נחשב גבוה ביחס להורמון אקסוגני, לדוגמה: במכבי הרף העליון בנורמה הוא 3ug/l, כלומר 12.9 זה יותר מפי 4.
מה דעתך על נתון כזה?
כמו שאמרתי ואומר שוב מה זה הניסוח הזה , את מי אתה שואל פה.... יש פה דוקטורים יש פה מומחים לביוכימיה אנושית ?? אנשים פה רושמים עם שגיאות כתיב וחלקם הגדול כולל אני בלי תעודת בגרות.. 🤣
לך לרופא מומחה לאנדו' עם השאלות האלו וגם הוא לא ידע לענות לך או שלא יהיה לו סבלונת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית