הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Diamond pushups - what's wrong?

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
מישהו יכול להסביר למה? במצב הנוכחי, הן מאוד מאתגרות אותי. אני רוצה לעשות אותן אבל אם הן יגרמו לי לפציעה כמובן שאוותר. מה דעתכם על התרגיל? מסוכן?

התרגיל יותר מאתגר משכיבות סמיכה רגילות, מסוכן? מתח מסוכן? דדליפט מסוכן? עליית כוח מסוכן? שום דבר לא מסוכן כל עוד מתבצע בטכניקה נכונה ומותאם לרמה של המתאמן.

בשביל לצלוח יהלום אתה צריך לשלוט בצורה טובה בשכיבות סמיכה רגילות, מה שאומר שתצטרך לבנות כוח ביד האחורית ובעיקר בחזה על מנת שתוכל לבצע את התרגיל.

בשורה התחתונה, אם אתה לא מצליח לעשות יהלום אז "תוותר". תבנה את הבסיס ולאחר מכן תחזור לבצע את התרגיל. זה פשוט רמות קושי שונות.

• פותח/ת השרשור
התרגיל יותר מאתגר משכיבות סמיכה רגילות, מסוכן? מתח מסוכן? דדליפט מסוכן? עליית כוח מסוכן? שום דבר לא מסוכן כל עוד מתבצע בטכניקה נכונה ומותאם לרמה של המתאמן.

בשביל לצלוח יהלום אתה צריך לשלוט בצורה טובה בשכיבות סמיכה רגילות, מה שאומר שתצטרך לבנות כוח ביד האחורית ובעיקר בחזה על מנת שתוכל לבצע את התרגיל.

בשורה התחתונה, אם אתה לא מצליח לעשות יהלום אז "תוותר". תבנה את הבסיס ולאחר מכן תחזור לבצע את התרגיל. זה פשוט רמות קושי שונות.

אני יכול לתת איזה 6 עם שליטה בירידה ובעלייה זה הקשר של הבסיס לתרגיל. מה שאתה אומר זה שפשוט להיות בטוח בטכניקה שלי, המרפקים אמורים להיכנס פנימה ככל הניתן אבל בצורה טבעית. לא?

אני יכול לתת איזה 6 עם שליטה בירידה ובעלייה זה הקשר של הבסיס לתרגיל. מה שאתה אומר זה שפשוט להיות בטוח בטכניקה שלי, המרפקים אמורים להיכנס פנימה ככל הניתן אבל בצורה טבעית. לא?

6 זה מעט מידי לפחות ככה זה היה בשבילי בשביל לעשות יהלום.

לגבי המרפקים - תעשה בצורה שנוחה לך כל עוד אתה לא מוציא אותם לגמריי החוצה וכל עוד אין כאב בעת או אחריי התרגיל

• פותח/ת השרשור
6 זה מעט מידי לפחות ככה זה היה בשבילי בשביל לעשות יהלום.

לגבי המרפקים - תעשה בצורה שנוחה לך כל עוד אתה לא מוציא אותם לגמריי החוצה וכל עוד אין כאב בעת או אחריי התרגיל

ברור ש6 זה לא מספיק אבל אני צריך להתחיל מאיפשהו. אז אתה אומר שזה ניסוי וטעייה בגדול? אין הרבה ממה לחשוש?

ברור ש6 זה לא מספיק אבל אני צריך להתחיל מאיפשהו. אז אתה אומר שזה ניסוי וטעייה בגדול? אין הרבה ממה לחשוש?

אתה עושה כרגע 6, תתאמן נכון ותגיע נניח ל3 סטים של 15-20, ואז תראה שאתה מצליח הרבה יותר ביהלום מאשר שאתה מצליח עכשיו.

לא הבנתי כל כך את השאלה, לחשוש ממה? אם אתה עושה את התרגיל וקורס בחזרה הראשונה או השנייה אז מה ההיגיון לעשות את התרגיל?
ההקבלה לזה זה כמו שתנסה לעשות עליות כוח כשאתה מצליח לעשות 3 חזרות במתח. או שתנסה להרים 100 ק''ג בבנץ' כשאתה יודע שב50 ק''ג אתה מתקשה.

מתחילים מהפשוט ומתקדמים אל הקשה, לא ההפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית