הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלינארית של ביל סטאר בחיטוב

דניאל1562

משתמש מתחיל
33
9
נק' מוניטין:
9
33
9
מתחיל חיטוב אחרי תקופת מסה מוצלחת עם הלינארית של קנדיטו.
ראיתי הרבה המלצות על מדקאו 5x5 ורציתי לדעת, בהנחה שהמטרה שלי היא היפרטרופיה (יודע שלא אגדל בגירעון אבל זו המטרה הכללית) ולמרות שזו תכנית כוח, האם אוכל לשמור על המסת שריר הנוכחית עם התכנית הזו? כי היא מכילה משמעותית פחות נפח ממה שאני רגיל להתאמן.
כן אשאף להעלות משקלים עד כמה שניתן אבל בעיקר דואג למסת השריר הקיימת עם התכנית הדלה (?)

למה שלא תישאר עם הלינארית של קנדיטו אם זה עבד לך במסה? כנראה שלא תוכל להעלות משקלי עבודה באותו קצב אז פשוט תישאר על אותם משקלים כשלא תוכל לעלות, ואם תראה בהמשך שאתה לא מתאושש אז תוריד נפח בהדרגה.

• פותח/ת השרשור
למה שלא תישאר עם הלינארית של קנדיטו אם זה עבד לך במסה? כנראה שלא תוכל להעלות משקלי עבודה באותו קצב אז פשוט תישאר על אותם משקלים כשלא תוכל לעלות, ואם תראה בהמשך שאתה לא מתאושש אז תוריד נפח בהדרגה.

לקראת הסוף התחלתי להתקע בלחיצות, הסקוואט והחתירה המשיכו לעלות בזמן שהבנץ' לדוגמא נתקע על 78.5 ל3 שישיות (עשיתי ריסט שלא מאוד עזר).
חשבתי לנסות בחיטוב תכנית שכן תעזור לי להתקדם קצת במשקלי עבודה ואז אגיע למסה הבאה עם משקלים גבוהים יותר מה שייעל את הגדילה של המסת שריר (אלא אם כן, שוב, תהיה פגיעה במסת שריר הקיימת בגלל הנפח הדל)
יש היגיון במה שאני אומר?

אם נתקעת לצורך העניין בבנץ' אני לא חושב שלעבור לתכנית עם פחות נפח זה מה שיגרום לו לעלות, אם כבר להיפך.
דווקא בשביל לשמור על מסת שריר הייתי משאיר כמה נפח שאתה יכול להתאושש ממנו, בגלל זה אמרתי שאם בהמשך החיטוב ההתאוששות תהיה קשה יותר הייתי מוריד נפח בהדרגה, לא מוריד במכה ועל ההתחלה.

• פותח/ת השרשור
אם נתקעת לצורך העניין בבנץ' אני לא חושב שלעבור לתכנית עם פחות נפח זה מה שיגרום לו לעלות, אם כבר להיפך.
דווקא בשביל לשמור על מסת שריר הייתי משאיר כמה נפח שאתה יכול להתאושש ממנו, בגלל זה אמרתי שאם בהמשך החיטוב ההתאוששות תהיה קשה יותר הייתי מוריד נפח בהדרגה, לא מוריד במכה ועל ההתחלה.

הבנתי, אז אקשיב לעצתך
תודה רבה חבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית