דבר ראשון זה ניתןכרגע 90 קג על מוט.
זה בילתי ניתן עם דמבליים
דבר שני 90 קג במוט בFLOOR BENCH, הטווח תנועה הוא חלקי, סביר להניח שכ30-35 קג כל דאמבל על ספסל אתה תגיע לרמת מאמץ דומה אם לא גבוהה יותר (ויהיה גם טווח גדול יותר על הדרך)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר ראשון זה ניתןכרגע 90 קג על מוט.
זה בילתי ניתן עם דמבליים
אנסה בהחלט.דבר ראשון זה ניתן
דבר שני 90 קג במוט בFLOOR BENCH, הטווח תנועה הוא חלקי, סביר להניח שכ30-35 קג כל דאמבל על ספסל אתה תגיע לרמת מאמץ דומה אם לא גבוהה יותר (ויהיה גם טווח גדול יותר על הדרך)
כנראה מי שאתה רואה עובד בטווח תנועה לא מלאאנסה בהחלט.
עכשיו לנקודה הזו שבאמת חשבתי עליה המון.
הלחיצות חזה שאני רואה ביוטיוב לדוגמה על ספסל
הטווח תנועה ממש ממש קטן! זה לא שווה ערך לבנץ פלוור?
אם זכרוני אינו מטעני בן טען כי המוט נוגע לו בחזה והתרגיל לא הופך באיזשהו שלב לטרייספ מושיין,כנראה מי שאתה רואה עובד בטווח תנועה לא מלא
עכשיו שיש זמן אצלם קצתאם זכרוני אינו מטעני בן טען כי המוט נוגע לו בחזה והתרגיל לא הופך באיזשהו שלב לטרייספ מושיין,
כאילו כך הוא בנוי.
בן, אני צודק?
צלם, עשה טובה.
מעניין אותי איך האמות שלך נראות בזמן ביצוע התרגיל.עכשיו שיש זמן אצלם קצת
אכן שאני ״מוציא״ את המוט מהסטולים
אני מוריד עד החזה( לפעמיים עושה פאווז) והמוט 100% נוגע לי בחזה,והיידים באחיזה רחבה
נראה לי מוט אולימפי של 20 קילו זה 2.20 מטר.*האם המוט האולימפי מגיע באורך 1.50?
אולימפי בד"כ עולה יותר.איך התבצעה המכירה? כמה דרשתם לקילו ברזל?
האם באותו כסף שמוכרים,אפשרי לרכוש איתו סט אולימפי התחלתי?
עכשיו קיבלתי הודעה מבחור שמוכר את הציוד של הסטודיו שלו.נראה לי מוט אולימפי של 20 קילו זה 2.20 מטר.
אולימפי בד"כ עולה יותר.
כמו שאמרתי לך, תבדוק כמה דורשים ביד 2 על ציוד כמו שלך ותחליט על מחיר לפי השוק היום, וגם פלטות אולימפיות ומוט מציע לך לחפש ביד 2, גם מוט זול יהיה יותר טוב ממוט מתברג בהמשך מקסימום תוכל להשתדרג למוט אחר.
אם שילמת 17 שקל לקילו על פלטות למוט מתברג אז וואלה חנויות באמת עפות על עצמן עם מחירים בתקופה הזאת.
😱משקולות צלחת 22 ₪ לקג
אכן זכותם, אם אלה המחירים הייתי מציע לך לחכות ולא לקנות עכשיו. אולי כן למכור עכשיו כמה פלטות אם אין לך צורך בכל ה 170 קילו כי כנראה תוכל לקבל עליהם יותר מאשר כשייגמרו הסגרים במהרה בימינו ואנשים יתחילו להעיף ציוד.מחירים בשמיים! אנשים רוצים(זכותם) לעשות כסף בקורונה
רציתי לשאול אם יש לו כלוב במחיר טוב כי אני מעוניין אבל עם המחירים שהוא רוצה, לא נראה ליעכשיו קיבלתי הודעה מבחור שמוכר את הציוד של הסטודיו שלו.
עכשיו קיבלתי הודעה מבחור שמוכר את הציוד של הסטודיו שלו.
הכל אולימפי
מחירים בשמיים! אנשים רוצים(זכותם) לעשות כסף בקורונה
הכל יד שנייה
מוט 1.80 אולימפי 550
משקולות צלחת 22 ₪ לקג
אתה מבין?!?
@BeN35 אם תיתקל בכלוב או חצי כלוב במחיר טוב בחיפושים שלך אשמח אם תגיד לי (בשאיפה לאזור ה 1000, פחות מ 2000 כבר אפשר לדבר ולשקול)כלוב במחיר טוב כי אני מעוניין
כלוב:צרף לי בבקשה תמונה,גם אני רוצה.
אשמח להכוונה ממך
מטורף.הבחור מוכר פלטות ומשקולות במחיר של 10₪ לקילו
https://www.facebook.com/marketplace/item/709644669946988/