אוי ואבוי איזה גנבה.
אני אישית קניתי לפני חודש וחצי סט של 50 קילו + 2 מוטות קטנים (דאמבלים מתברגים) + מוט בערך של מטר מתברג
ב650 שקל כולל משלוח..
חבל היית עושה חיפוש כאן ושואל איפה ניתן לרכוש במחירים סבירים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוי ואבוי איזה גנבה.
צודק בהחלט.מכרתי ממש לא מזמן סט של 20 ק"ג: 2 מוטות + 15 קילו של צלחות קטנות ב220 ש"ח, 11 ש"ח לקילו וזה עף ממש מהר. תוך יום קיבלתי 4 הצעות ובלי התמקחויות למעט אחד שניסה להוריד אותי ל180 ש"ח. אז המחיר היה נמוך ואטרקטיבי מדי.
וגם אני בדקתי לפני ביד 2 וראיתי שבממוצע אנשים מנסים למכור שם ב17 ש"ח לקילו ויש כאלו שאף מנסים ב22 ש"ח לקילו. אבל עדיין היו כמה אנשים שמכרו ב10 ש"ח לקילו, אפילו פלטות בקוטר אולימפי. מצד אחד, הרגשתי קצת פראייר שמכרתי ב11. מצד שני,
א.אני לא מאמין שמי שמנסה למכור בסביבות 17 ש"ח לקילו יצליח, במיוחד כשאנחנו הולכים ומתקדמים לקראת פתיחת חדרי הכושר.
ב. לאחר מכן קניתי פלטות חדשות ב10 ש"ח לקילו אז היה נראה לי שהמחיר שלי סך הכל הוגן גם כלפי וגם כלפי הקונה.
אתה צודק, זה שוק חופשי ואין פה הוגן לא הוגן. אם אתה מצליח למכור ב17 אז לך על זה. על סמך הניסיון הקטן שלי, 10-11 ש"ח לקילו יכול להיות נמוך מדי, ואם עדיין אתה רוצה למכור מהר אולי יש מקום לעלות ל12-14. אם לא לחוץ לך למכור תתחיל מ17 כמו הרבה אנשים ואם לא הולך תוריד.
לקנות עכשיו ציוד זה לא הכי חכםצודק בהחלט.
גם מפני שאני רכשתי יקר וגם מפני שראיתי את רוח המחירים הנושבת ברשתות החברתיות.
רק על פי התגובות לנשוא
אני אתעצל למכור ולעבור לאולימפי
אולי על הדרך יש לכם כיון למקומות שמוכרים ציוד אולימפי?
כל מקום שנכנסתי אזל המלאי
אוי ואבוי איזה גנבה.
אני אישית קניתי לפני חודש וחצי סט של 50 קילו + 2 מוטות קטנים (דאמבלים מתברגים) + מוט בערך של מטר מתברג
ב650 שקל כולל משלוח..
חבל היית עושה חיפוש כאן ושואל איפה ניתן לרכוש במחירים סבירים.
לקנות עכשיו ציוד זה לא הכי חכם
חכה אחרי הקורונה הכל יהיה מפוצץ בציוד שאנשים ימכרו את כל מה שהם קנו לסגרים בחצי מחיר
נניח אני גם קניתי את הסט ב650 ושיפתחו חדרי הכושר זה יהיה שווה במקרה הטוב 400
אני לא חושב שזה סוג הציוד שהוא מחפש כאחד שגם משתמש בסט
האיכות שלו מאוד ירודה, ההברגה לא נוחה, מלא משקולות של 1.25 והמשקל הכולל בתכלס נמוך מאוד. כן שווה את המחיר לזמן הקורונה כי זה יותר טוב מכלום ולשלב את זה באימון משקל גוף משפר מאוד את התחושה הכללית מהאימון. אבל לטווח הארוך ממש לא הייתי קונה את זה ולבנות על זה תכנית רצינית זה לא אפשרי. זה ציוד חובבני אם קונים ציוד לבית אז כבר קונים ציוד איכותי ועם משקלים מתאימים מוט אולימפי וכו'
יש לי כמות צלחות גדולה 170 קגזה נטו דוגמא, לא משנה מה זה פשוט לא שווה את המחיר.
אני יכול להשיג בקלות לקילו 10-12 ש"ח אם קנית ב17 אז אתה תמים, וזה ממש לא משנה בגלל המצב של הקורונה, הקורונה התחילה לפני 10 חודשיים
אם היינו מדברים חודשיים- שלוש אחרי שהתחילה הייתי כנראה מסכים כי זה "טרי"
ותתפלא מה אפשר לעשות עם הסט הזה, יש לי עוד משקל בבית ככה שאני די מסודר.
ועוד להגיד שאי אפשר לבנות על זה תוכנית רצינית לטווח ארוך, אתה כנראה לא יודע על מה מדובר.
תיהיה בטוח שאת כל ה170 קג לא תוכל למכור לפי 17 לקגיש לי כמות צלחות גדולה 170 קג
וספה,וגומיות ודמבלים.
רוצה לומר ציוד מכובד,אפשר בקלות להתאמן ברצינות.
רק פשוט בא לי כבר לעבור לאולימפי
חלילה לא ארצה ״לדפוק״ קופה אבל זה ביזניס לכל דבר.
יודע בידיוק על מה מדובר... איזה תכנית אפשר לבנות עם זה? דדליפט עם 17.5 קילו על מוט סיני של מטר?זה נטו דוגמא, לא משנה מה זה פשוט לא שווה את המחיר.
אני יכול להשיג בקלות לקילו 10-12 ש"ח אם קנית ב17 אז אתה תמים, וזה ממש לא משנה בגלל המצב של הקורונה, הקורונה התחילה לפני 10 חודשיים
אם היינו מדברים חודשיים- שלוש אחרי שהתחילה הייתי כנראה מסכים כי זה "טרי"
ותתפלא מה אפשר לעשות עם הסט הזה, יש לי עוד משקל בבית ככה שאני די מסודר.
ועוד להגיד שאי אפשר לבנות על זה תוכנית רצינית לטווח ארוך, אתה כנראה לא יודע על מה מדובר.
קונים חגורת משקל ועושים מתח ומקבילים.יודע בידיוק על מה מדובר... איזה תכנית אפשר לבנות עם זה? דדליפט עם 17.5 קילו על מוט סיני של מטר?
על הדאמבלים מעל 3 "פלטות" לא נכנס
אחלה של דבר לתקופת הקורונה זה בוודאות כן.
חגורת משקל לא רלוונטית בגלל כמות הפלטות במשקל נמוך , אני אישית משתמש בתיק הרבה יותר נוח במקרה הזה לזרוק שם את כל המשקולות.קונים חגורת משקל ועושים מתח ומקבילים.
אם ניתן לשים 3 פלטות בכל צד,
ניתן לעשות מכרעים עם 42 קילו בכל צד.
בנוסף פרס בנפח גבוה ומבודדים.
זה במידה ואין ספה ו/ראק, כן?
חגורת משקל לא רלוונטית בגלל כמות הפלטות במשקל נמוך , אני אישית משתמש בתיק הרבה יותר נוח במקרה הזה לזרוק שם את כל המשקולות.
איך הגעת למספר הרנדומלי 42?
ולמה דווקא פרס בנפח גבוה? בנץ' בנפח גבוה לא תופס?
זה כן רלוונטי, מניסיון. הבחור פה יכול לפמפם מתח עם פלטה של 10 קילו?
ו2 כאלו?
אני ל20 קילו טיפסתי עם פלטות קטנות, אז אפשר גם את זה. זה לא יוצא יותר מ3 פלטות עליך.
אם על המוט אפשר לשים 3 פלטות בכל צד,
אז אפשר לשים פלטה של 10+ 2 פלטות של 5 בכל צד ויוצא סה"כ 42 קילו כולל המוט.
אם אי אפשר לשים 2 פלטות של 5 בצד,
ישים פלטה של 5 ופלטה של 2.5 ויצא 37 קילו.
זה לא "דווקא פרס"-
כל האפשרויות הללו נוגעות למצב בו אין ספה.
עדיף לבנאדם במקרה כזה שלא יודע איך לבצע תרגיל WL שירים מהרצפה משקל יחסית נמוך.
אם המשקל נמוך,
למה שלא יעבוד בנפח גבוה יחסית?
*נזכרתי שהבנאדם הזה עושה בנץ פרס בלי בנץ(שוכב על הרצפה). אם כך... שיעשה כרצונו בקשר לזה. שיעשה כרצונו בלי קשר.
יש לי ספה @הברווזון המכוערזה כן רלוונטי, מניסיון. הבחור פה יכול לפמפם מתח עם פלטה של 10 קילו?
ו2 כאלו?
אני ל20 קילו טיפסתי עם פלטות קטנות, אז אפשר גם את זה. זה לא יוצא יותר מ3 פלטות עליך.
אם על המוט אפשר לשים 3 פלטות בכל צד,
אז אפשר לשים פלטה של 10+ 2 פלטות של 5 בכל צד ויוצא סה"כ 42 קילו כולל המוט.
אם אי אפשר לשים 2 פלטות של 5 בצד,
ישים פלטה של 5 ופלטה של 2.5 ויצא 37 קילו.
זה לא "דווקא פרס"-
כל האפשרויות הללו נוגעות למצב בו אין ספה.
עדיף לבנאדם במקרה כזה שלא יודע איך לבצע תרגיל WL שירים מהרצפה משקל יחסית נמוך.
אם המשקל נמוך,
למה שלא יעבוד בנפח גבוה יחסית?
*נזכרתי שהבנאדם הזה עושה בנץ פרס בלי בנץ(שוכב על הרצפה). אם כך... שיעשה כרצונו בקשר לזה. שיעשה כרצונו בלי קשר.
אם אתה עושה בדאמבלים אין צורך בספוטר, גם הרבה יותר נח לעשות בדאמבלים על ספה מאשר רצפה, כי יותר נוח להביא את המשקל לחזה מהברכיים מאשר מהרצפהיש לי ספה @הברווזון המכוער
הבעיה(טובה) שהמשקל עלה ועולה
ואין לי סטופרים,לכן אני מעדיף למען הבטיחות מהריצפה.
כרגע 90 קג על מוט.אם אתה עושה בדאמבלים אין צורך בספוטר, גם הרבה יותר נח לעשות בדאמבלים על ספה מאשר רצפה, כי יותר נוח להביא את המשקל לחזה מהברכיים מאשר מהרצפה
הסט שלי מי?הסט מגיע עם 4 פלטות של 5, 4 של 2.5 ועוד מלא 1.25ים
לגבי רצועת משקל - אם אתה רוצה לעלות למתח עם 30 קילו זה אומר שתצטרך לשים על הרצועה 8 פלטות אם אתה חושב שזה נוח בסדר, אני חושב שבמקרה הזה לדחוף לתיק זה פי כמה יותר נוח.
ניתן ועוד איך, תעשה סט עם 30 ותגיד לי כמה חזרות הצלחת.זה בילתי ניתן עם דמבליים
שוב פעם הסט.לגבי 42, עם הסט אפשר להגיע ל17.5 לכל דמבל/כל המשקל על המוט
על דמבל מתברג קצר?! כמה משקל במקסימום אפשר לשים?הסט שלי מי?
לבחור כאן יש 4 פלטות של 10...
איך הגעת ל8? 3.
ניתן ועוד איך, תעשה סט עם 30 ותגיד לי כמה חזרות הצלחת.
שוב פעם הסט.
אתה מדבר עליך?
אני ייעצתי לשואל השאלה, לא לך...
עם הדאמבלים והמתברגות שלי שמתי 36.25 קילו, והמקסימום היה 37.5 קילו.
הסט שלי מי?
לבחור כאן יש 4 פלטות של 10...
איך הגעת ל8? 3.
ניתן ועוד איך, תעשה סט עם 30 ותגיד לי כמה חזרות הצלחת.
שוב פעם הסט.
אתה מדבר עליך?
אני ייעצתי לשואל השאלה, לא לך...
עם הדאמבלים והמתברגות שלי שמתי 36.25 קילו, והמקסימום היה 37.5 קילו.
כן.על דמבל מתברג קצר?!
זה אתה מחליט.בכל אופן לדעתי זה נחשב לתרגיל עזר לא? בנץ עם מוט רגיל יהיה התרגיל הבסיסי.
נסה יותר "על הברגות".וגם במשקלים כאלה בדמבל,המון אנרגיה מתבזבזת על הגעה לפוזיציה ולדחיפה
הלכתי אחרונית עכשיו וקישרתי.אז ציטטת אותי והגבת לא יודע מאיזה סיבה, תסתכל מה ציטטת ועל מה אני דיברתי.
לא חשוב.