הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לרמת טסטוסטרון וסארמס

FM bibi

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום לחברי הפורום,
אני בן 17, מתאמן בטוטאל שנה וחצי ללא קורונה, יש לי דיי ידע בתחום הכושר ויש לי כמה שאלות שאשמח לשאול.
עשיתי לפני 3 חודשים בדיקות דם כדי לבדוק פרופיל הורמונלי, ויצא לי בטסט טוטאל 12 ננומל.
עכשיו אני שואל את מכמה סיבות..
משום מה מאז ומתמיד אני לא חרמן.. אין לי את זה בראש וזה לא כזה מעניין אותי אם כבר אפשר להגיד שאין חשק מיני.
תמיד קישרתי את זה לרמות הטסט שלי בגוף ואמרתי כזה בטח בגלל שהרמות נמוכות אצלי בגוף.
אני רוצה לדעת, אם הטסט שלי בסדר לגילי? האם הוא גבוה/נמוך ביחס לאנשים אחרים? ואם הוא גבוה/נמוך זה קשור למה שציינתי למעלה?
ועוד משהו, יש לי בראש לעשות סייקל LGD בלבד (רק בראש, רוצה לדעת את דעתכם).
עכשיו, האם רמות הטסט שלי הן בסדר כדי לעשות זאת? כלומר אני שישנה ירידה ברמות הייצור הטבעי, אבל אם הטסט שלי הוא במילא נמוך אז ממש לא אסתכן, גם מה המינון המתאים ביותר שלא יהווה פגיעה וגם בכל זאת ייתן את ההשפעה שלו?

תודה לעונים 😃

טסט תקין לחלוטין, אני עם 2.4 ננומל לא משחרר מהחברה ליותר מיומיים.

זה שאתה מרגיש כמו גוש חרא זה כנראה מאורח חיים ותזונה לקוייה.
אתה מאשים הורמונים כתרוץ לאורח חיים חרא כנראה..

ומי שהגיב מעליי כנראה ליצן

ומי שהגיב מעליי כנראה ליצן

אופסי.

2.4 או 12.4?
אבל הוא לא אמר שהוא מרגיש כמו גוש חרא, נראה לי יכול להיות פשוט שזה המצב התקין שלו שהוא פשוט לא חרמן

2.4 זה לא טעות. וטסט free 1.04 שזה בקו האדום קצת.
הרגשה ואיכות חייםנובעת מהמון פרמטרים, הורמונים זה תירוץ לרוב האנשים לא יציבים נפשית עוד לפני זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית