אני לא מתעסק באמונה. אין בזה כסף.לא הבנתי, אז האמנת או לא?
הכלכלה שלי מתבססת על סטטיסטיקות ועם כמה שלא נעים להודות,מידע פנימי לפעמים
לא, מידע רבעוני וביקורות תקשורתיותאמונה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מתעסק באמונה. אין בזה כסף.לא הבנתי, אז האמנת או לא?
לא, מידע רבעוני וביקורות תקשורתיותאמונה?
אני לא מתעסק באמונה. אין בזה כסף.
הכלכלה שלי מתבססת על סטטיסטיקות ועם כמה שלא נעים להודות,מידע פנימי לפעמים
לא, מידע רבעוני וביקורות תקשורתיות
בטח שכן.לא פוגע להם ביכולת התאוששות?
לפעמים מרגיש לי שאני מדבר יפנית ואתם קורא סינית.לפי מה שאתה אומר כל המניות האלה שעומדות לא רחוק מפשיטת רגל לא מושפעות מהSHORT-FLOAT שיש עליהם?
בטח שכן.
לפעמים מרגיש לי שאני מדבר יפנית ואתם קורא סינית.
אני אמרתי ששורט זה לא אנשים רעים שמפילים חברות,אלא קרנות שנכנסות בזמן למפולת קודמת של מניות מפסידות
בסדר חבריקו,שיהיה ..ביקורת תקשורתית? מידע רבועני? מידע פנים?
מעניין, לפי ההתנסחות שלך התיק שלך עושה מאות אחוזים כל שנה.
כל מה שציינת חוץ ממידע פנים שווה כקליפת השום, כל עוד אין לך משהו שאף אחד אחר לא יודע אין לך כלום.
למה הם אנשים רעים? מתי לעזאזל קרנות הגידור נהיו פושעים וחוטאים? הם רוצים להרוויח בדיוק כמוך. ואין מה לעשות השוק הוא דינאמי וזז כל הזמן. צריך לתפוס את הטרנדים בזמןאז כן, זה לגמרי אנשים "רעים" שמנצלים את המצב.
לגבי השאלה הראשונה אני אשלח לך בפרטי אם תרצה. זה לא נועד לעיני כל הפורום.מעניין, לפי ההתנסחות שלך התיק שלך עושה מאות אחוזים כל שנה.
מנחש שאתה פותח פוזיציית שורט על טסלה בקרוב?
בסדר חבריקו,שיהיה ..
אם אתה חושב שלתקשורת ולדוחות כספיים אין קשר לעליות וירידות אין לנו מה להמשיך את הוויכוח.
למה הם אנשים רעים? מתי לעזאזל קרנות הגידור נהיו פושעים וחוטאים? הם רוצים להרוויח בדיוק כמוך. ואין מה לעשות השוק הוא דינאמי וזז כל הזמן. צריך לתפוס את הטרנדים בזמן
לגבי השאלה הראשונה אני אשלח לך בפרטי אם תרצה. זה לא נועד לעיני כל הפורום.
ולא אני לא מתכוון לשחק על טסלה. אני לא נוגע במניות מעל שווי מסויים
זה נראה שהרבה ברוקרים חסמו את האפשרות לקנייה של GME וAMC
חוץ מבאמת יחידי סגולה עם מחשבי על נוחות גאונים ניתוח סטטיסטי של מניות וכל שאר השיטות למיניהן הכוח כשווה ערך להטלת מטבע. תקרא את הליכת אקראי בוול סטריט. אם תיקים מנוהלים של אנליסטים ניצחו תיק שנבחר על ידי זריקת חיצים רק ב61% מהפעמים אתה אמור להבין שזה לא באמת עובד ה"שיטות"הכלכלה שלי מתבססת על סטטיסטיקות
ו61% זה המון,אנליסטים ניצחו תיק שנבחר על ידי זריקת חיצים רק ב61% מהפעמים
אני אחזור על זה עוד פעם,כי כל אחד פה שראה סרט על שוק ההון ולא הרוויח שקל בחיים שלו ,חושב שהוא יודע איך דברים מתנהלים בפועל בתוך חדרי המסחר או בבתי השקעות.אתה אמור להבין שזה לא באמת עובד ה"שיטות"
אגב טסלה,יש דיבור חזק על נפילה גדולה בקרוב
איבדו 12% החודש בינתייםמנחש שאתה פותח פוזיציית שורט על טסלה בקרוב?
איבדו 12% החודש בינתיים
לא יפלו לגמרי,זה לא יקרה. אבל יאבדו קצת ברבעון הקרוב, דיברנו על זה בתחילת החודש.@frozen למה שטסלה יפלו?
עזוב שטויות אחריי שנה של דחיות וחפירות מחברים סוף סוף זרקתי את החסכון בS&P 500טסלה ממשיכה לרדת, סך הכל איבדו 20% ב30 ימים
לטווח ארוך זה הכי משתלםעזוב שטויות אחריי שנה של דחיות וחפירות מחברים סוף סוף זרקתי את החסכון בS&P 500