עזוב שטויות אחריי שנה של דחיות וחפירות מחברים סוף סוף זרקתי את החסכון בS&P 500
הגיוני מאוד
טסלה ממשיכה לרדת, סך הכל איבדו 20% ב30 ימים
הרבה בגלל הביטקוין והשטויות של מאסק בטוויטר.
מה אתה אומר על AMC? 15% בפרה 😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב שטויות אחריי שנה של דחיות וחפירות מחברים סוף סוף זרקתי את החסכון בS&P 500
טסלה ממשיכה לרדת, סך הכל איבדו 20% ב30 ימים
אני מקווה שלא אתמולעזוב שטויות אחריי שנה של דחיות וחפירות מחברים סוף סוף זרקתי את החסכון בS&P 500
אין לזה חשיבותאני מקווה שלא אתמול
כן למי אכפת לאבד כסף או להרוויח פחותאין לזה חשיבות
זה מדד שאתה נכנס אליו לשנים, לא מניה שאתה נכנס אליה כשהיא למטה ויוצא כשהיא למעלהכן למי אכפת לאבד כסף או להרוויח פחות
ועדיין אם הוא היה נכנס היום היה קונה יותר מניות היה מרוויחו יותר כסף ולא נעים לאבד אלפי שקלים יום אחרי שנכנסת לשוקזה מדד שאתה נכנס אליו לשנים, לא מניה שאתה נכנס אליה כשהיא למטה ויוצא כשהיא למעלה
גם אם תכנס ותפסיד יותר מכמה אלפי שקלים באותו יום זה יחזיר את עצמו בעתידועדיין אם הוא היה נכנס היום היה קונה יותר מניות היה מרוויחו יותר כסף ולא נעים לאבד אלפי שקלים יום אחרי שנכנסת לשוק
ועדיין אם הוא היה נכנס היום היה קונה יותר מניות היה מרוויחו יותר כסף ולא נעים לאבד אלפי שקלים יום אחרי שנכנסת לשוקגם אם תכנס ותפסיד יותר מכמה אלפי שקלים באותו יום זה יחזיר את עצמו בעתיד
זה נכון כשאתה קונה מניות לא כשאתה משקיע במדד.ועדיין אם הוא היה נכנס היום היה קונה יותר מניות היה מרוויחו יותר כסף ולא נעים לאבד אלפי שקלים יום אחרי שנכנסת לשוק
תעבוד על החשבון שלך בבקשה ותחזור אליזה נכון כשאתה קונה מניות לא כשאתה משקיע במדד.
כן למי אכפת לאבד כסף או להרוויח פחות
ועדיין אם הוא היה נכנס היום היה קונה יותר מניות היה מרוויחו יותר כסף ולא נעים לאבד אלפי שקלים יום אחרי שנכנסת לשוקלא מתזמנים שוק לטווח ארוך.
ועדיין אם הוא היה נכנס היום היה קונה יותר מניות היה מרוויחו יותר כסף ולא נעים לאבד אלפי שקלים יום אחרי שנכנסת לשוק
תגיד שיחקת במקרה CA? בכל מקרה רק מדד לטווח ארוך, ועדיף לפצל שווקים
מה הם עושיםNNOX, אישית מאמין שברגע שתקבל FDA תטוס למעלה.
גם במחיר מבצע (הייתה לא מזמן ב90, עברה דילול)
לא הבנתי את השאלה?תגיד שיחקת במקרה CA? בכל מקרה רק מדד לטווח ארוך, ועדיף לפצל שווקים
אני קצת גם בור בעניין אבל באיזה שער אתה ממליץ גם? או שהשער קשור לכמה כסף אני רוצה לקנות?NNOX, אישית מאמין שברגע שתקבל FDA תטוס למעלה.
גם במחיר מבצע (הייתה לא מזמן ב90, עברה דילול)